Hmm….kontakte ham igen?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6091
  Trille
  Deltager

  Hej Brevkasse.

  Jeg har et lille dilemma.

  For en måneds tid siden, afsluttede en mand vores 1½ måneds lange bekendtskab med begrundelsen, at pga. alvorlig sygdom i nærmeste familie, følte han ikke, han havde det overskud, der skulle til i processen for fortsat at komme til at lære hinanden at kende. Han kunne kun forholde sig til hygge og jeg fortjente mere end det. (Jeg har selv givet udtryk for, at jeg ikke er til uforpligtende sex). Han har brugt ord som dejlig, sød, fræk og sexet om mig og kunne lide mine eftertænksomhed og jeg følte indtil da, at vores bekendtskab gik godt, stille og roligt og på hans initiativ.

  Jeg mærkede dog, at han trak sig, før han selv nåede at melde ud og det har nok presset ham lidt. Han undlod kontakt med mig, fordi han troede, jeg ville skælde ud, men efter en uges tid, hvor vores kommunikation var gået lidt skævt, endte vi med at få en god snak ansigt til ansigt, hvor jeg fik ham overbevist om, at jeg ikke ville ham noget ondt og at jeg havde fuld forståelse for den svære situation, han stod i. Ved vores møde sagde han, at han ikke pt. kunne tage beslutning om, at vi aldrig skulle ses igen, men lige nu magtede han ikke relationen. Vi skiltes med et kram og et “pas godt på dig selv”.

  Af respekt har jeg selvfølgelig ikke kontaktet ham, men han spøger i mit sind. Jeg tænker på, hvordan han har det? Kan jeg tillade mig på et senere tidspunkt at kontakte ham og høre til, hvordan det går?……eller er det mig, der er naiv? Vi startede med at skrive sammen på et dating-site og han har været online siden.

  #6093
  lillehjerte
  Deltager

  Hej Trille
  Jeg tænker det er bedst at glemme ham og have fokus for dig at finde en anden der fortjener din opmærksomhed. For mig lyder hans forklaring som en dårlig undskyldning for at han ikke tør være direkte. Det lyder ikke som om kemien var der mellem jer. Det lyder også til at han godt kan rumme at tjekke datingmarkedet ud fortsat, så den med sygdommen er måske så som så…
  Flyt fokus fra om du mon er naiv og flyt det over på at gå efter en mand med de indre kvaliteter du ønsker i en mand.

  Jeg studser lidt over den sætning hvor du skriver at du forklarede ham at du ikke ville ham noget ondt??? ææææh?

  #6108
  Apple
  Deltager

  Jeg synes altså som Lillehjerte også lidt, at han lyder for slatten. Den der med, at han ikke magter at sige, at I ikke skal ses igen, den er altså ikke i orden. Det er med til at holde dig fast i uvisheden – og mon ikke det er derfor, han ‘spøger’ i dit sind? Jeg har selv oplevet det alt for meget, det der med at få at vide, at det bare er en slags ‘pause’, og det duer ikke for mig. Jeg bliver heeeelt rundt på gulvet, og kan ikke mærke, om jeg egentlig vil den anden, eller om jeg bare vil have vished, så jeg kan komme ud af limbo. Jeg tror han har svært ved at træffe beslutninger, og nu betaler du prisen. Kan du selv træffe en beslutning om at slette ham helt?
  Apple

  #6114
  Trille
  Deltager

  Hej lillehjerte og Apple, tak for jeres indspark.

  Jeg lagde dilemmaet på i håb om at få afkræftet min egen intuition omkring hans begrundelse. Jeg har hele vejen igennem følt mig overbevist om, at den nemme vej ud for ham, var at bruge sygdommen som begrundelse. Så ville han stadig stå tilbage med min sympati og virke som en hæderlig fyr. Ved vores afsluttende møde sagde jeg direkte til ham, at hvis det her handlede om, at jeg ikke kunne fastholde hans interesse, så ville jeg gerne have ren besked og ikke få den indpakket i en sygdomsforklaring. Det nægtede han selvfølgelig. Nu ved jeg, at jeg ikke skal kontakte ham. Tak.

  lillehjerte, at jeg ikke vil ham noget ondt dækker over, at han for mange år siden var i et forhold med en meget dominerende og utilregnelig kvinde, hvor han nærmest udviklede social fobi (hans egen forklaring). At vi ikke havde kemi, har jeg svært ved at tro på, eller også er han ekstrem god til at lyve. Men du har ret i, at vi har ikke haft kemi nok.

  Apple, jeg nåede ikke at blive forelsket i ham, men havde fået et rigtigt behageligt indtryk af ham. Jeg er lidt ærgerlig, men jeg overlever 🙂 Måske jeg i virkeligheden er mere ærgerlig over situationen end ham?! Nu er det, jeg ved snart ikke hvilken gang i træk, at et bekendtskab, som jeg ellers føler forløber naturligt og godt, ham der tager kontakt og viser initiativ, alligevel ebber ud efter en måned!!…..men det må jeg tage op i en anden tråd, hvis jeg får behov for gode råd 🙂

  #6118
  ss
  Deltager

  hej. Jeg er selv ny på dating. Vil også skrive en tråd her for a få afløb. Men jeg synes, du skal droppe ham fuldstændigt. Det ville jeg gøre i den situation. Hvis manden er din, så kommer han på banen igen. Men du skal ikke vente på ham. Videre. Punktum. Eller bliver du fanget i dine egne frustrationer. Kram herfra 🙂

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.