Hjælp til eks

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14303
  RKT
  Deltager

  Hej alle,

  Jeg håber I kan hjælpe 🙂
  Det er en ret lang historie, men dybest set handler det nu om, hvordan jeg skal konfrontere ham.
  Vi var sammen i 3 år, hvilket var et seriøst forhold. Vi gik fra hinanden i sommers da han havde været mig utro mens jeg var ude at rejse. Jeg faldt selv ud af det på dagen jeg kom hjem, og han benægtede det hele. Jeg slog op, men han regnede ikke med det, da han ikke synes at det ene nødvendigvis betød at det andet skulle ske. Vi flyttede så hver for sig. Vi begyndte hurtigt at se hinanden lidt uforpligtende, hvor vi bare havde sex. Omkring november meldte han ud at han virkelig gerne ville mig og han gerne ville finde ud af det igen. Jeg sagde, at det nok blev svært for mig og hvis han mente det her så skulle han virkelig mene det og være der for mig. Siden november har det så gået lidt op og ned. Vi har ses nogle gange 2 gange om ugen, andre gange er der gået 3 uger, hvor vi ikke har set hinanden. Nogle gange ringer han hver dag og skriver også, men andre gange hører jeg ikke fra ham i 3 dage. Jeg ved han har travlt, da han er ved at ændre karriere, jeg ønsker bare ikke at stå som den sårede part tilbage- igen. Når han taler, så taler han ikke om mig som sin kæreste og han siger også at vi ikke er sammen, men når jeg “smider” det tilbage til ham, at vi ikke er sammen, så siger han at der er et “os”. Når vi er sammen bekræfter han mig og snakker om at vi er ved at finde ud af det igen. Så jeg er mildest talt forvirret. Holder han bare på mig eller er det ved at gå fremad? Det bliver bedre og bedre når vi ses og mere afslappet. Det virker også som om vi begge er vokset af bruddet. Kan jeg tvinge ham til et svar nu hvor der er gået 6 mdr. og hvordan skal jeg gøre det? Jeg øsnker ikke at det skal være så kompliceret, og vil hellere at vi enten er sammen eller ikke er sammen. Kan jeg sige jeg ikke ønsker at vi har sex, selvom det er godt, da jeg ikke har lyst til at knytte mig mere til ham når vi ikke er kærester?
  Håber I har nogle gode input- kunne godt bruge det 🙂

  #14311
  Go Happy
  Deltager

  Kun han kan svare på, hvad og hvor meget han vil 🙂

  Men… ord er ord. Jeg synes hellere du skulle se på hans handlinger, de fortæller dig hvor oprigtig han er 🙂

  Der er en grund til, at din mavefornemmelse fortæller dig, at du skal passe på dig selv. Ud fra det du beskriver, så lyder han ikke overbevisende. Måske er han bare sådan, måske holder han dig hen, indtil han møder den rigtige, måske er han lidt doven, fordi han ved, hvor han har dig 🙂

  Det er mindre vigtigt hvorfor han er som han er. Men hvad gør det ved dig? Hvordan får det dig til at føle? Hvad vil du…

  Du søger en garanti, men den findes ikke i kærlighed. Og han har givet dig et svar, at I er sammen. Det du skal gøre op med dig selv, er om du vil være sammen på den måde. Det tror jeg ikke du vil, for så skrev du ikke herinde 🙂 Prøv at sætte ord på hvad du vil, og hvad der skal til, for at du føler han er din. Enten vil han imødekomme det, eller også vil du fortsat føle, at der mangler noget, og så har du helt ret, så skal I ikke fortsætte med at ses 🙂

  Generelt vil jeg mene, at hvis man er forelsket og ønsker at være kærester, så har man ikke for travlt til daglig kontakt. Man kan heller ikke undvære hinanden 3 uger uden grund, og man har ikke et problem med at melde ud til alle, at man er kærester 🙂 Jeg tænker, at din ven synes du er behageligt selskab og en skøn kvinde – men vild med dig, det tror jeg ikke han er – desværre…

  #14325
  RKT
  Deltager

  Det har du fuldstændig ret i. Jeg har bare så svært ved at få det ud af ham, for det er tydeligt at han føler sig presset når jeg spørger ind til det. Han mener jo vi er ved at finde ud af det…
  Jeg har svært ved at tolke hans handlinger for når han er her er han meget intens, og så derefter er det som om han er mættet, og så hører jeg ikke fra ham efter et par dage. Ved ikke om det bare er den typiske mand- du ved med elastik-teorien.
  Jeg vil bare være så ked af at være pauseklovn- han har jo trådt på mig en gang før.
  Han har ikke givet mig svaret at vi er sammen, men derimod at vi er ved at finde ud af det. Det er jo lidt en proces, men den har bare stået på i lang tid nu, så derfor føler jeg behov for det klarere svar.
  Det var et godt råd med, at jeg prøver at tænke over, hvad der vil gøre, at jeg føler han er min.
  Jeg tror ikke vi kan gå tilbage til forelskelses-fasen, da vi jo allerede har været sammen i lang tid, og jeg har svært ved at tro på, at man kan forelske sig på ny i den samme person.
  Jeg tror desværre du har ret, og det er vidst ikke noget man kan tvinge frem. Han holder mig lidt i et greb fordi jeg lader ham. Jeg har svært ved at sige stop, da jeg stadig savner at være kærester med ham.

  #14326
  TinaE
  Deltager

  Du siger du savner at være kærester med ham. Hvad er forskellen på dengang og nu ?

  #14329
  Zoe2
  Deltager

  Måske han bare har brug for en langsom afvikling?
  Måske han ikke har fundet noget der er bedre?

  #14330
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg synes du skal tage en beslutning. Kan du mærke at det er alt eller intet i dit hjerte, så skal du nok handle derefter. jeg synes han lyder som sådan en der ikke kan give slip fordi det er lidt trygt og fordi han ikke er færdig med dig følelsesmæssigt. Men du er nødt til at tage hensyn til dig selv. Jeg tænker at han lyder som typen der vender tilbage når man siger stop. jeg kunne godt forestille mig at han pludselig forstår alvoren og tager sig sammen. Men du skal mene det og handle efter det.

  #14365
  RKT
  Deltager

  Tak for alle jeres dejlige svar !

  Jeg tror forskellen er at dengang var jeg mere sikker på ham. Jeg følte at jeg var hans og han var min. Nu ved jeg ikke helt. Jeg føler ikke jeg får alt det fra ham som jeg gerne vil ha’, og jeg føler heller ikke jeg kan gi’ alt det som jeg gerne vil.

  Det virker ikke som en afvikling, men ja nærmere som om han ikke har fundet noget bedre. Tror du det vil være bedre at sige “stop” for at det muligvis går op for ham, hvad det er han har og hvad det er han mister?

  Til “lillehjerte” jeg tror netop han har brug for at tæppet bliver trukket væk under ham for at han for alvor forstår. Jeg tror ikke han ville bruge så meget tid på at snakke med mig og besøge mig, hvis det var at han var færdig med mig. Jeg står klart ved en skillevej og skal til at sige enten til eller fra. Det er ikke fordi han skaber drama, men jeg skaber drama i mig selv da jeg ikke ved, hvilken fod jeg skal stå på. Men det er svært ! Hvordan kunne jeg sige det til ham ?

  #14368
  lillehjerte
  Deltager

  Det er netop det jeg mener. Du skal sige fra overfor det og sætte en grænse hvis du er træt af hans tøven. Det er klart at du er oprørt når han skaber sådan en usikkerhed og ikke kan signalere klart hvad han vil og det er det jeg tænker du skal sige tydeligt til eller fra overfor. Hvis du føler dig som en midlertidig løsning for så kan det være det er fordi han ikke formår at signalere andet. Hvis du selv kigger helt nøgternt på det ønsker du dig så ikke også et forhold til en mand du er mere sikker på. Det har du chancen for ved at sige fra overfor en der ikke siger klart at han vil kun dig.

  #14444
  RKT
  Deltager

  Tusind tak for dit svar lillehjerte.
  Jeg er nødt til at få sat den grænse, da det er for hårdt at gå og være i tvivl om, hvor vi er.
  Jeg er bare så bange for at blive den her midlertidige løsning. Når jeg ar konfronteret ham med det, har han svaret at han var ked af, at jeg tænkte sådan om ham. Må så indrømme, at efter det med utroskaben, så er det lidt svært lige at kunne tage alt, hvad han siger for gode varer.
  Jo, du har helt ret. Jeg ønsker selvfølgelig et forhold, hvor jeg er tryg og sikker, og det er det jeg skal have sagt. Nu har vi gået i den her “finde-ud-af-det-bobbel” i for lang tid. TAK !

  #14446
  missnexus
  Deltager

  Du må aldrig nogensinde undervurdere din egen mavefornemmelse. Når man har været utro, har der været et tillidsbrud og en disrespekt fra hans side. Vil du kunne stole på ham i det lange løb? Vil du med hånden på hjertet kunne tilgive ham for alt han har gjort og fået dig til at føle? Før I har en chance for at få et forhold op at køre, skal du gøre op med dig selv, om du er i stand til at starte forfra og slette alt. Han kan godt være vag fordi han ved han har gjort dig ondt og ikke ønsker at være sådan, men samtidig ikke vil slippe dig. Det er egoistisk af ham, men lader du ham fortsætte, accepterer du også det han har gjort – og stadig gør. Lyt til dig selv. Er han den rigtige for dig, eller er hans momentale kærlighed et plaster på et i forvejen knust hjerte?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.