Hjælp søges til hvordan jeg kommer videre herfra, uden at skræmme ham

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 28 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18690
  vaniljeis
  Deltager

  Hej. Det er efterhånden længe siden jeg sidst har flirtet med nogle mænd! Også længe siden jeg sidst har set nogen og været interesseret i nogen. Sjovt nok, sagde min veninde for en månedstid siden “Hvad, hvornår finder du en fyr jeg kan hører lidt om? Du er faldet af på den!” hvor jeg sagde “Jamen, hvor skal jeg finde ham?” Og nu en måned senere har jeg sgu fundet en jeg er interesseret i at lærer at kende efter mindst 1 år uden nogen form for flirterier osv 🙂 Jeg mødte ham i Fredags på hospitalet, da jeg var inde til scanning med min veninde der snart skal føde. Han var falck-mand, og jeg kunne slet ikke fjerne øjnene fra ham. Fik nosset mig sammen til at gå over og spørge om han ville tage elevatoren med mig, fordi jeg ikke kunne lide at køre alene. Han smilede og tog den med mig. Derefter snakkede vi i 10 minutters tid, hvorefter hans kollega kaldte efter ham at de skulle afsted! Fik kun hans fornavn. Kunne simpelthen ikke glemme ham, så jeg brugte hele 2 døgn på at søge efter ham på facebook! Jeg skrev alverdens i søgefeltet “*fornavn* falck” “*fornavn ambulance”, kiggede alle “Falck” siderne igennem for at se om jeg kunne finde ham der osv. Jeg fandt ham dog til sidst!! 😀 Yes, nu skulle jeg bare have brygget en besked sammen. Jeg endte med at skrive “Hey! Tak fordi du tog elevatoren med mig forleden. Må jeg få dit nr, til næste gang jeg har brug for noget assistance? ” – Han svare så (FØRST DAGEN EFTER) “Hey lille du! 😉 Jamen jeg er jo uddannet til at hjælpe kønne piger, det har dog været den bedste opgave længe! Her er mit nr ****, skriv hvis du får brug for assistance en anden gang!” – YES, tænkte jeg! Han er på. Jeg sendte ham en sms senere samme dag, der lød således “Hey! Jeg kunne godt bruge lidt assistance til en der gider dele noget af alt det vin jeg har på køl med mig, er det mon en opgave for dig?” Han svare så (Efter et døgn!) “Kan du ansætte mig? Jeg er ret vild med de opgaver du stiller mig! Du kan tro det er noget jeg gerne vil. Jeg har virkelig haft svært ved at finde rundt idag, så hvordan finder jeg dig?” .. Så svarede jeg “Du finder mig på **** (adresse). Jeg lader døren stå på klem fremover, så du kan knibe dig ind :-)” Det er så 2 dage siden jeg sendte den og han har ikke skrevet mere siden. Mit spørgsmål er; Hvad gør jeg herfra? Kan jeg skrive igen, og i så fald hvad? Jeg ville meget gerne have råd fra jer, så tidligt i forløbet, da jeg er helt ude af træning med de her mænd! Jeg vil rigtig gerne lærer ham at kende, men jeg er virkelig bange for også at skræmme ham og være for offensiv. What to do!

  #18691
  Laerke
  Deltager

  Er du sikker på han er single ? Det med at du skriver, at du har vin derhjemme og lader døren stå på klem ville i mine øjne være en invitation til sex…. Og måske lidt for frembusende. Sådan nogle Falck mænd er de ikke lidt maskuline i det ? En opfordring til at du er inviterbar ex engang i næste uge el lign (på en date ude i byen) og så lade manden tage initiativet ville nok være det jeg selv ville foretrække som kvinde.

  #18695
  Laerke
  Deltager

  Et udemærket klip på youtube “how to ask a man out without actually asking” kan evt være til inspiration fremover.

  #18696
  Gniske
  Deltager

  Enig med Laerke i, at det blev lige lidt for meget til den offensive side, og utilsigtet let kunne opfattes som en ren sex-invitation.

  Men nu er “skaden sket”, så hvad gør du herfra?

  Manden har demonstreret, at han sagtens kan være fremme i skoene, så der er ingen grund til at tro, at han ikke tager tråden op, hvis han er single og interesseret.

  Så du sidder på hænderne i minimum nogle uger, for at give ham noget rum til at mærke efter og opbygge noget initiativlyst (og erfare, du ikke er en frembrusende stalkertype). Distraher dig selv med noget andet, så du ikke kommer til at sende flere sms’er. Husk også: du aner ikke om han er single.

  Du kom også til selv til at give ham uendelig snor tidsmæssigt med din sidste formulering. En anden gang ville jeg også bruge Laerkes model med at vise, du er inviterbar inden for den nærmeste fremtid, men lade ham tage initiativet til en date (mænd vil gerne opleve det som om, det er dem, der er i førertrøjen forholdsmæssigt, selv om det ofte er en illusion).

  Fiser den helt ud, kan du prøve en enkelt gang med Laerkes model om nogle uger.

  Det er bare noget, jeg har læst i nogle “selvhjælpsbøger” – kæmper selv med de samme problematikker nærmest dagligt, da jeg er aktiv i netdating pt.

  #18697
  vaniljeis
  Deltager

  Hej piger.
  Tak for jeres svar!

  Jeg ved han er single, fordi han ansøgte mig på facebook efter jeg havde sendt beskeden. Der står hvertfald “single” på hans profil.
  Jeg skrev til ham igår aftes. I får lige beskeden og hans svar:

  “Hej igen. Sikke et skønt vejr, er det bare mig eller bliver man helt glad. Jeg har ihvertfald fået helt røde kinder af alt den sol, dog ikke så røde som sidst jeg så dig 😀 (ved godt den var plat, men jeg håber du smiler lidt alligevel) Jeg har dagdrømt om hvor hyggeligt det kunne være at sidde i kgs have med lidt koldt at drikke og måske en is 😀 .. – og hvis du synes jeg er lidt for kringlet lige nu, prøver jeg bare at sige: Kunne du tænke dig at lære mig at kende. Jeg er nysgerrig på mere om dig.”

  Til det svare han “Åh, jeg smiler! Rigtig meget enda. Du er dejlig direkte! Du er så sød, og du fortjener meget mere opmærksomhed. Desværre er min situation i øjeblikket virkelig kaotisk og hektisk. Men når tiden er inde, så vil jeg helt sikkert finde min vej til dig. :)”

  Så for mig at se er det en hel tydelig afvisning desværre.
  Jeg svarede “En klog mand sagde engang: Man har altid tid til det man vil, og ellers vil man det ikke nok. 🙂 Og det er helt fair. Jeg synes sgu du er en sød fyr og jeg er glad for jeg fortalte dig det og at du smiler. Bliv ved det med. 🙂 Og hvis smilet en dag skulle falme, sæt vejen forbi mig. Så skal jeg nok finde dit smil igen :D”

  Øv bøv. Men jeg tog chancen og prøvede. Jeg er generelt meget direkte og meget sjofel, jeg kan godt se at beskederne måske har ligget op til sex. Det ville jeg nu heller ikke have noget imod.. Selvf. vil jeg helst lærer ham at kende, men hvis det kun blev til sex, så fair nok. Jeg kender ham jo ikke, så ville ikke have noget at miste, men få en sjov aften istedet. Nu havde jeg sat mig mål efter ham, og det irritere mig jeg ikke fik det uanset udfaldet.

  Jeg er typen der score, jeg bliver ikke scoret. Jeg er og har altid været “jærgeren” hvis det er omvendt fra start, så er jeg ikke interesseret. Jeg har aldrig været interesseret i fyre der har vist interesse for mig først. Det har altid været mig, der udser mig en, viser min interesse også “bliver scoret” den vej. Jeg har haft 3 kærester, og dem alle har det været mig der har kontaktet dem først ved at være direkte og flirtende. Det er ikke sådan at jeg mister interessen når de viser mig interesse, men det er mig der skal tage det første skridt.. Jeg har aldrig prøvet at blive “scoret” faktisk når jeg tænker over det. Så måske ham her alligevel ikke er noget for mig, hvis han ikke kan tåle min person, for sådan er jeg bare. Men derfor irritere det mig stadig, at jeg ikke bare fik en aftale i hus i det mindste. Nåh men nu sidder jeg ikke og forventer han skriver mere og kan nu læse til eksamen, i stedet for at søge rundt på nettet efter “Hvad betyder det når han ikke svare” 😀 hehe. Det har nu været hyggeligt at have den der “spænding” i maven om hvornår han svare osv. Selvom jeg hader det, elsker jeg det også. Det er sgu længe siden (mindst et år siden) jeg har oplevet det. 🙂 Han fik sgu noget op i mig alligevel, kan ikke forklare hvad det var, han tændte bare noget i mig. Ja han var sgu en flot og sød fyr der lige fangede mig der. Jeg håber jeg snart finder en, der gør det ved mig igen og der ikke skal gå år imellem, for det er satme hyggeligt.

  #18699
  Gniske
  Deltager

  Jeg opfatter slet ikke hans svar som en klar afvisning. Han skriver jo faktisk, han vil dig, og vil opsøge dig igen.

  Mænd vil gerne føle, de fremstår fra deres bedste side, og har noget at tilbyde til et forhold, og det har han ikke nu, hans liv er kaotisk – og det kan være hvad som helst: Stress, skilsmissekaos, alvorlig sygdom i familien, jobproblemer.

  Man har muligvis altid tid til det, man vil, men bestemt ikke altid de mentale ressourcer. Jeg tror, det er det, der er tale om her. Han ved, han næppe vil leve op til dine forventninger, som hans liv er nu. Og han kan ikke trylle ressourcer frem ved at “ville det nok”.

  #18700
  Eva Marie
  Deltager

  Sikke dog en sød fyr 🙂 Og jeg synes han afviser dig på den sødeste og rareste måde.
  Sådanne mænd hænger ikke på træerne.
  Men hvorfor vil du ikke “lade sig score” ? Det er lidt en underlig holdning at have – set i bagspejlet af, at han måske har afvist dig, fordi du nok lige var lidt for direkte.
  Du lyder ikke så gammel?
  Holder du på dine “principper” med altid at være jægeren, så så må du alt andet lige tiltrække en bestemt type mænd – og det er ikke fyre som ham her.

  #18701
  vaniljeis
  Deltager

  Gniske – Sådan har jeg slet ikke tænkt, men jeg kan godt se hvad du mener. Tænker bare at jeg slet ikke har tid selv, men ville finde tiden alligevel. De næste 3 uger har jeg 3 eksamnier, 2 fødselsdage, arbejde og flytning her den 1. MEN hvis han fx kunne ses næste uge, ville jeg tage mig tid til det alligevel, fordi jeg synes han er så interessant. Det ville nok kun, kunne blive nogle timer, men bare det at tilbyde de par timer, viser da interesse. Min erfaring er altså at hvis man gerne vil noget, så finder man tid i en hvilken som helst travl og kaotisk hverdag. Om det så kun er 1 time eller lign, man finder tiden. – Og hvis man virkelig ikke kan presse det ind, så ville man vel gøre mere for at holde kontakten og sørge for personen ikke smutter i mellemtiden. Factet må være at jeg ihvertfald er mere interesseret i ham, end han er i mig.

  Nu fx næste uge. Jeg har eksamen mandag, fødselsdag tirsdag, arbejde onsdag-søndag. Der ville JEG sige “Min næste uge er virkelig travl, men jeg vil utrolig gerne se dig. Hvad med tirsdag næste uge igen” Altså vise min interesse på den måde ved at foreslå en dag længere ude i fremtiden, for at vise at jeg virkelig har travlt, men stadig rigtig gerne vil se ham.
  “kærligheden” kommer altid ubelejligt, det er sjælendt det passer perfekt ind.

  Men hvad synes du om mit svar til ham?

  #18702
  Laerke
  Deltager

  Nu spørger du ikke mig men du skriver først at du er bange for ar virke for anmasende og skræmme ham væk. Men samtidig vil du bare være som du plejer. Derefter sender du en åben invitation om, at han bare kan kigge forbi når det passer ham, da din dør jo står på klem og han allerede kender din adresse. Så bliver du utålmodig og skriver igen. Så skriver han pænt tilbage og så afskriver du ham med det samme og fortæller hvordan han burde opføre sig hvis han interesseret. I mine øjne buldrer du bare derud af. Hvad ville der ske hvis du tog det hele mere afslappet og ikke virkede så desperado? De fleste kvinder giver faktisk et diskret tegn til manden om at han godt må komme nærmere når de flirter, så hvem der scorer hvem kan vel diskuteres – også med mere afdæmpede metoder. Vil du på længere sigt gerne have en kæreste ? Bliver du for sårbar, hvis du slipper tøjlerne lidt ? Eller er din essens bare maskulin som David Deida har dyrket en del.

  #18703
  vaniljeis
  Deltager

  Eva Marie: Jeg synes bestemt ikke han afviser på den sødeste og rareste måde. Det kan selvf. godt være han har travlt – men nu siger vi det er en afvisning – mulgivis fordi jeg har været for direkte. Jeg vil 100 gange hellere hører “Nej, du er ikke lige min type desværre!” End et “Jeg skal nok finde vej til dig når jeg har tid” agtigt- Altså lade den hænge i luften og prøve at lade som om man er interesseret, men ikke har tid, selvom man godt ved man ikke ER interesseret. Der må jeg sige at jeg er tilhænger af at man er mere direkte og ikke pakker en masse ind. Hvis man ikke er interesseret er jeg helt cool med det, men sig det da, så man ikke går og venter og venter til den dag han ikke har travlt længere.

  Jeg er 25. Nej, det er som sådan ikke et princip. Jeg har bare aldrig blevet interesseret i fyre som har vist mig interesse først.. Det er ikke fordi de har vist mig interessen at jeg pr automatik bare ikke er interesseret – Jeg er bare kun blevet interesseret i dem jeg selv har skulle vise interesse for først. Jeg har aldrig prøvet at være interesseret i en der gik efter mig, som jeg ikke havde set først – hvis du forstår 🙂 .. Det er som sagt ikke et princip, men bare sådan det har været altid. Jeg ville da ønske der kom en fyr og viste mig den interesse som jeg selv plejer at vise – Men de fye der henvender sig til mig, har bare ikke vakt noget interesse – desværre! Jeg har da sagt ja til dates med fyre der har inviteret mig ud, men det er bare ikke blevet til mere end det, fordi jeg ikke har kunne finde den gnist..

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 28 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.