hjælp mit hovedet kan ikke finde ud af det mere.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #12759
  tjaa
  Deltager

  hej alle igen. jeg kunne bruge jeres tideligere råd til meget..

  men nu står jeg i den situation, at det viser sig at min ex har fået en anden, men ikke nok med det han har haft en anden i mens han har set mig, skal siges vi var ikke kærester på dette tidspunkt, men vi gik stadig i seng sammen og sendte kærligheds erklæringer osv. da jeg finder ud af det bliver jeg såret skuffet og vred. hvor jeg tænker fy for fanden håber inderligt du skammer dig.

  efter ping pong frem og tilbage ringer han op til mig,vi snakker frem og tilbage han undskyldte fordi han havde løjet, men han siger så : jeg elsker jo stadig dig, jeg savner dig tænker på dig 24/7 osv hvor jeg svare hvordan kan du det, når du har en anden du er sammen med, jamen jeg ved ikke hvad jeg vil svare han, hvortil jeg siger ved hende pigen godt at du har set mig hver uge siden du mødte hende og at du går i seng med mig, han siger nej, men bagefter ændre han det til at hun har læst vores smser til hinanden, og at de græde meget sammen, da hun jo har føleser for ham og han har for mig og hende og han ved ikke hvad han vil! jeg siger så hvor smart synes du så det er at involvere dig i noget nyt, når dine følelser for mig stadig er så store og du er ikke afklaret endnu, men det er jo ikke nemt siger han bare. jeg ved snart ikke mere hvad jeg skal sige, for den mand har pillet godt og grundigt ved mit hovede ja jeg er fandme oprigtigt ked af det.

  #12765
  Sette
  Deltager

  Jeg er ked af at sige det – men ham skal du ikke samle på!! Han spiller på to heste – og det er ikke fair overfor nogen af jer.
  Lad ham være – hvis han virkelig vil dig, så kommer han tilbage, når du pludselig ikke er tilgængelig.

  #12766
  tjaa
  Deltager

  sette du har helt ret, for det var de samme ord jeg brugte til ham hvordan han overhovedet kunne finde på at spille på 2 heste og et eller andet sted lege så meget med ens følelser, men ja der er intet i verden som kun er sort hvid. og føleler helt ærligt at han bruger mig som andet valg og spiser mig af med jeg elsker jo dig, savner dig osv ,for at holde mig ved ilden.
  men min mavefornemmelse havde hele tiden snakket for der måske var en anden. men at bruge mig hvor jeg har været allermest sårbar er ikke okey. men han mener jo ikke han har udnyttet mig. for han siger at alt hvad han har sagt er ærligt. jeg er rystet..

  #12773
  Tusindfryd
  Deltager

  Mit råd til dig er igen, at trække dig 100%. Hvis han virkelig elskede dig, ville han jo ikke være i tvivl eller være sammen med en anden. Du er en bagstopper og jeg ved du kan komme videre. Lad være med at høre på ham og lad ham være. Han finder først ud af hvad han har mistet, når han ikke kan få dig.

  #12774
  tjaa
  Deltager

  tak tusindfryd du er sød…. det er os det jeg vælger at gøre…

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.