Hjælp mig her!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 52 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #8035
  Tena
  Deltager

  I kender mig – jeg er hende der afvænner sig fra et on and off forhold.
  Har altid været forelsket i ham.
  Det er nu lykkes for mig at forholde mig helt passiv i 2 mrd. og har ikke kontakte ham. Han har mod sædvane heller ikke kontaktet mig.
  Visse dage har jeg følt mig helt fri uden savn og abstinenser.
  Jeg har datet 2 andre i mellemtiden, men slet ikke nogen jeg set noget potentiale i.
  De sidste dage har jeg følt mig meget ensom og er begyndt at savne ham helt vildt igen. Det gør næsten fysisk ondt savnet.
  Skal jeg bare kontakte ham og tage en snak? Sige det som det er. Aner ikke om han ser en anden?
  Det var mig der bad ham om at give helt slip på mig i november, fordi jeg ikke kunne klare mere on and off. Men nu er der kun det store altomfattende savn.
  Hjælp mig – skriv nogle ord. Fck hvor gør det ondt.

  #8036
  level
  Deltager

  Hej Tena

  Tillykke med at du har holdt den stangen i 2 mdr. Godt gået 🙂

  Det gør frygteligt ondt at miste en man elsker. Og det tar tid, præcis som du beskriver – en rollercoaster.
  Men der er en årsag til at man skilles. Det er fordi det ikke fungerer. Der er også en årsag til at du bad ham slippe dig helt. Forholdet var mere skadeligt end gavnligt for dig. Det skal du holde fast i, selv omdet er svært.
  Måske du kan prøve at skrive ned hvorfor det ikke gik, og hvorfor du bad ham slippe. Du kan prøve at skrive hvorfor/hvad du savner.
  Evt. Skriv det i et brev til ham som du ikke sender, selvfølgelig.
  Min erfaring er, at savne-turene varer nogle timer, hvor man kan blive fuldstændig desperat efter blot at høre hans stemme.
  Men det går over igen. Jeg har haft gavn af at aflede mine tanker, bedst ved at være sammen med nogle mennesker og tale om noget helt andet. Ud blandt andre. Der sker altid noget hvor der er mennesker, og tankerne afledes.
  Jeg synes ikke du skal kontakte ham. Du tar simpelthen kvantespring tilbage til noget der ikke var godt, og kan starte løsrivelsesprocessen forfra igen.
  Næ du, forkæl dig selv, op med panden, smil og klap dig på ryggen over at du er så stærk.

  Kh Level

  #8038
  Tena
  Deltager

  Hvor er det svært lige nu, da alt i mig skriger efter at ligge i hans arme og mærke nærhed og varme.
  Jeg har været ensom og uden fysisk kontakt alt for længe.
  Jeg føler mig nærmest deperat og udhungret…
  Jeg har forkælet mig selv over jul og nytår, men ingen forkælelse kan replace hans nærhed lige nu. Hvordan får jeg vished om han ser en anden?

  #8040
  level
  Deltager

  Jeg forstår hvad du mener når du siger udhungret og desperat. Og at holde fast i smerten, får en til at føle sig i live (igen).
  Efter min mening har du slet ikke været alene længe nok endnu, til at kunne se og føle klart. Men du bliver nødt til at pille ham ned af piedestalen og tvinge dig selv til at huske hvorfor du sagde farvel til ham. Det fungerede jo ikke, og du var ulykkelig, selv om du elskede ham. Desværre er kærlighed bare ikke altid nok, og du vil ikke blive lykkelig i et on and off forhold, omend du lige i dette øjeblik nok vil være villig til at gøre hvad som helst, for bare at få krummerne engang imellem.
  Om du skal finde ud af om han har en anden? Hvad skal du bruge det til? Hvis han har hvad så? Tror du at du så får en afslutning og at smerten forsvinder, som dug for solen? Hvis han ikke har hvad så? Vil du så spørge ham om I skal prøve igen?
  Hvorfor bad du ham slippe dig?
  Hvad er det du gerne vil have tilbage?

  #8041
  Tena
  Deltager

  Tak for dit svar level.

  Min længsel er jo vældig irrationel – den er skide ligeglad med analyser, erfaringer og konsekvenser. Den tænker kortsigtet nu og her.
  Længslen er både frygt, begær og impulsdrevet.
  Men heldigvis har jeg udviklet en stor selvkontrol, så jeg ikke skyder mig selv i foden unødigt. Jeg har ikke kontaktet ham. Men som overspringsmanøvre har jeg kontaktet en anden gammel flamme som straks ringede til mig og var klar til at mødes…

  Jeg vil gerne have den hengivne nærhed tilbage. Jeg har aldrig sovet så godt med en mand som med ham. Han har den bedste favn.
  Hvor længe skal man være alene for at kunne se og føle klart efter din vurdering?

  Jeg bad ham slippe mig, fordi han kørte on and off og så en anden sideløbende som han til sidst indrømmede. Det gjorde vildt ondt at tænke på, at han havde ligget tæt med en anden flere nætter. Så snakkede han om, at han vil have børn – det vil jeg ikke.

  #8046
  level
  Deltager

  Hej Tena

  Hvor lang tid? Tjaaa. Jeg tror man slipper lidt efter lidt. Jeg tror man bliver mere og mere afklaret som tiden går. Hvis han har set en anden sideløbende, kan du vælge om du vil være en del af det spil eller ej. Hvis du vil, kan det tage forever, eller i hvert fald indtil han beslutter hvad han vil. Det er måske ikke dig, og så har du investeret en hel masse tid i ham. Jeg tror – og det er kun noget jeg tror – at du ikke får ham, for så havde han været tilbage hos dig nu…

  Den hengivne nærhed/kærlighed du taler om – hvor reel er den? Hvis han ser andre og ikke er 100% comitted til dig! så vil du altid få den, når det passer ham! og altid savne den når den ikke er der(fordi han er hos en anden). Det er ikke en speciel god løsning for dig – du vil altid savne – undtaget i korte glimt når han er hos dig.

  Hvis jeg kigger på min egen udvikling i den henseende, kan jeg kun sige, at jeg ” lærte” at elske en anden mand, som jeg nu er gift med, og ikke ville bytte væk for noget. Det tog tid, men jeg var fast besluttet.
  Jeg har været præcis hvor du er, og kender hele spektret. Det er forbandet. Men jeg har valgt at se mit livs kærlighed (som jeg ikke fik) som en dejlig oplevelse. Erfaringerne jeg har med ham, gør at jeg i dag har et ganske harmonisk forhold til den mand jeg skal blive gammel med.

  #8050
  Tena
  Deltager

  Det gør godt nok ondt at læse dit sidste indslag level.
  Det gør mig næsten endnu mere desperat, ensom og udhungret. For jeg tror du har ret, hvis han ville mig, ville han have været tilbage nu.
  Den hengivenhed jeg har følt med ham har måske aldrig været reel fra hans side- men bare fake og komfortabelt dobbeltløb??
  Ja, i al den tid jeg har set ham har der været et jævnligt savn. Fordi han har været forsvundet mellem møderne – nu ved jeg hvorfor…. fordi han har set en anden – eller andre. Først troede jeg det var pga. hans job eller hans alt-opædende interesse/addiction for computergame i maraton timer.
  Hvor lang tid tog det dig level at gøre dig fri?
  Nu er der gået 2 mrd uden kontakt – hvor lang tid skal jeg prøve endnu at holde mig væk, før jeg evt. giver mig selv lov til at kontakte ham? Hvad vil du mene?

  #8051
  level
  Deltager

  Godmorgen Tena.

  Jeg håber du, trods alt, har det lidt bedre i dag 🙂

  Jeg var i et sådan forhold i næsten 10 år. Jeg vidste fra start at han var involveret med en anden, det blev han ved med, men gik fra hende da jeg endelig jeg gik fra ham.
  Jeg tvang simpelthen mig selv til at det skulle være slut, til trods for at jeg elskede ham højt, dybt og inderligt. Jeg tvang mig selv til at der ingen vej tilbage var. Og det var tvang!! Mit hjerte blødte.. Men det gjorde det alt for tit i forvejen, ganske opslidende og usundt.

  Jeg gik bevidst ud og fandt mig en anden, ret hurtigt efter jeg gik fra ham. Ham jeg fandt var lige blevet skilt fra sin kone, så vores odds var nok ikke de bedste. Men på en eller anden bizar måde, hjalp vi hinanden igennem og ud af det voksede en kærlighed. Det er den mand jeg er gift med i dag.

  I de 10 år det andet stod på, var en rutschebanetur af rang. Det spændte over vild lidenskab, dyb kærlighed, store drømme, sviende længsel, fantastisk venskab, svigt, frustration, desperation, sorg og tab. Han friede til mig. Han lærte min familie at kende, var en aktiv del af mine børn, vi rejste sammen osv. Det var bare aldrig helt reelt og det var altid i en begrænset periode, forstås. Jeg valgte at blive, så min andel i det, var lige så stor.

  Jeg kan kun sige, at det bliver nemmere med tiden. Og at der viser sig helt nye muligheder, som betyder helt andre oplevelser. Men man er nødt til at være konsekvent og æde den smerte og det savn der følger med løsrivelsesprocessen. Ingen kontakt. Slut. Erkend tabet og videre til et nyt spændende liv, uden ham.

  Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig at jeg kunne elske igen, og at det ville være gensidigt. Vi har et fedt forhold baseret på respekt og kærlighed. Jeg er lykkelig sammen med ham. Det var jeg ikke med den anden, kun i kortere eller længere glimt.

  Jeg kan kun anbefale dig ikke at kontakte ham. Du ved forholdet er usundt. Du ved at du ikke får hele ham og at det på sigt vil gøre dig ulykkelig.
  Og jo, jeg ved godt at følelser er total irrationelle. Jeg ved at man er et myrehår fra at tage telefonen og ringe til ham fordi man næsten ikke kan bære savnet. Alt er gråt i gråt. Passionen er væk, der er ikke noget ved noget.
  Men det nytter ikke noget. Det blir først bedre når man har anderkendt at man ikke vil byde sig selv det, mere.

  Kh Level

  #8052
  Lulu
  Deltager

  Hej Tena

  Jeg er ikke level, men nu skriver jeg lige alligevel.

  Jeg hæfter mig ved, at du, ligesom i dine andre tråde om denne her fyr, endnu engang spørger, hvornår du så kan tillade dig at prøve at kontakte ham igen. Så længe du tænker i de baner, så tror jeg altså, at du holder en lille dør på klem til ham, og så kommer du ikke videre. Det kan vel svares til en alkoholiker, der tæller dagene til, hvornår han/hun føler sig stærk nok og ovenpå nok til lige at tage bare en lille spids. Jeg mener, at du må sige til dig selv, at du ikke skal kontakte ham igen – ever. Det kapitel af dit liv er endegyldigt afsluttet.
  I var ikke gode for hinanden, og du bad ham om at lade være med at kontakte dig. Det har han respekteret, og det synes jeg kun, du skal sætte pris på. Lad være med at gå og spekulere over, om det er, fordi han har mødt en anden. De tanker kan du jo alligevel ikke bruge til noget. Hold fokus på dig selv.

  I julen var der en god dokumentarfilm på DRK, som hed Jaloux og søvnløs i New York (på engelsk Sleepless in New York). Den har også ligget på dr.dk, men jeg tror desværre, den er taget af igen. I den fulgte man mennesker, der lige var blevet forladt, fra det indledende chok, til de begyndte at finde tilbage til en god dagligdag, og glæden så småt begyndte at spire igen. Hvis du kan finde den, kan den klart anbefales.
  I dokumentaren følger man også en antropolog, som forsker i forelskelse og kærlighed, og hun giver en ret god redegørelse for, hvad der sker i hjernen, når man er forelsket, og når man bliver forladt. Hun fortæller om alle de gode stoffer, der udløses, og hvordan en kærlighed faktisk kan føles mere intens, når man forlades, fordi hjernen bare går og hungrer efter et fix af de der gode stoffer, som partneren har været garant for.
  Men det går over. Kan det måske hjælpe dig at anskue det fra den vinkel? At det er din hjerne, der spiller dig et puds, og at du en dag nok skal få dit fix af en anden?

  #8053
  Tena
  Deltager

  Jeg ved i har ret.
  Samtidig har jeg læst et sted at det nogen gange godt kan betale sig med et tilbagefald og tage et fix igen.
  Netop for at blive sparket videre i processen.
  Man lander aldrig samme sted to gange…
  Jeg har sådan en lyst til at tage det fix og kontakte ham- bare eksponere mig endnu engang.
  Er jeg et markant sindsygt fjols?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 52 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.