Hjælp..Kan jeg stadig nå det??

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4874
  louise
  Deltager

  Hej Martin og jer andre 🙂

  Jeg har daglig kontakt med en fyr, har mødtes op til flere gange – altså på dates og i byen. Vi har haft kontakt siden 1.april.
  han sagde i midten af maj måned, at han ikke har i sinde at skulle have noget vildt seriøst nu, men finder mig interessant og vil gerne finde ud af mere om mig.
  jeg tænkte jeg sagtens kunne tage det stille og roligt og med tiden måske vinde ham over, men han har været tung at danse med..han er ikke den store initiativtager og siger tit at “det gør vi en anden dag”, men til gengæld når vi så ses, har vi det skide sjovt sammen og han siger altid “næste gang vi skal ses, så skal vi..”
  Jeg har nu mødt vennerne fra hans studie op til flere gange og mødte hans søster sidst vi var i byen D.6.juni, og hvor han desuden holdte om mig og kyssede mig foran hende..Han sov ved mig den nat og dagen efter ville jeg have ham til at blive og hygge sammen med mig, men så kom den på en sød måde.. “det gør vi en anden dag, ikk”
  – jeg blev rimelig irriteret og fik bare lidt for meget af den kommentar, så jeg sagde “ja så tror vi også på det”, efter det kyssede han og krammede mig..ude på gaden da vi sagde farvel gjorde han det samme og jeg var bare stadig pigesur!!
  Arg..Siden har vi skrevet lidt, men han svarer knap så ofte og hurtigt på mine beskeder og de er meget korte, men han undskylder hver gang han ikk har fået svaret.
  Åhh jeg er så bange for at han var ved bløde op, og måske kunne se vi ville være et godt match, men at jeg skræmte ham ved at være en “tøs”… Eller også er han bare mega optaget af han eksamener lige nu 😀 ? eller pisse ligeglad med at jeg møder han søster?åh tænke tænke

  Har egentlig hele tiden tænkt, at han bare var interesseret i sex, men der har været så mange små ting og søde ord, der har givet mig ideen om noget andet..
  Har lyst til at ringe og fortælle ham om mine følelser, som jeg egentlig ikke har afsløret for ham endnu, men tror dog han har regnet den ud nu og har stukket halen mellem benene..suk

  Kan jeg stadig nå at få fingrene i ham??? Eller er jeg for naiv og urealistisk?? 🙂

  #4875
  sissi
  Deltager

  Jeg tror du skal tænke på hvad han sagde for en måned siden… ” Jeg vil ikke noget seriøst ” .

  Han har meldt ud, klart endda.

  Det kunne du så ikke i længden. Når man ikke vil noget seriøst, lægger man ikke planer ud i fremtiden… ” Det gør vi en dag “… er hans måde, at fastholde, at han ikke vil noget seriøst.
  Dit ” Ja, så tror vi på det ” fortalte ham tydeligt, at der er du ikke – du vil fastholde ham i et forhold… eller i hvertfald trække i den retning… efter en månedes bekendtsskab…

  #4881
  Tenna
  Deltager

  Altså hvorvidt du kan få ham eller ej, tror jeg ikke der er nogen der vil kunne svare på – udover ham selv selvfølgelig. Du har jo ret i, at tegnene er der for, at han er glad for dig, og selvfølgelig kan han jo ændre mening om hvorvidt han vil noget seriøst eller ej, men chancerne er ikke så store. Jeg synes det smarteste ville være at finde ud af, hvor dine grænser går i forhold til hvor længe du vil lade det gå med at være hans “hygge-ven”, før du vil have ham til at vælge. mine erfaringer siger mig, at hvis en fyr er i tvivl om hvorvidt han vil en eller ej, så vil han hellere hoppe ud af relationen eller ind i det. Så jeg synes du skal lade ham selv finde ud af det, istedet for at forsøge at presse et svar ud af ham. Men vær forberedt på, at du kan blive såret, jo mere du investerer i ham, så prøv at find ud af, hvor dine grænser går i forhold til hvor meget du vil investere i ham uden måske at få noget ud af det.
  Jeg tror ikke du skal være så nervøs over at du blev lidt sur på ham. Jeg synes det er fair nok, at du viser, at du synes han er lidt tam også. Jeg ville bare lade den episode fade ud, og så være glad og hyggelig næste gang du ser ham.

  #4883
  louise
  Deltager

  Tusind tak for jeres svar:) det er rart lige at få nogle andre øjnene på situationen, da man jo tit går med sit eget tankespind og egne fortolkninger..nu krydser jeg bare fingre for at jeg snart ser ham igen..jeg ved med mig selv, at jeg ikke er klar til et forhold lige nu, og jeg vil heller ikke undvære ham på trods af de følelser jeg nu har..
  Er det dumt at sende en SMS og undskylde for min reaktion?

  #4884
  Tenna
  Deltager

  Hvordan virkede han efter du havde din reaktion? For jeg synes det lyder som en meget stille og rolig ting der skete, som ikke behøver at blive gjort til noget stort, så jeg synes ikke du skal sende en sms.

  #4885
  louise
  Deltager

  Jamen synes det var lidt akavet, men han var lidt stille til at starte med og Kysse og krammede mig, da vi så kom ned på gade snakkede han lidt mere og blev ved med at kysse mig i nakken, på munden og så et knus og jeg var egentlig nok bare lidt kold,.og så hørte jeg ikke fra ham i 2-3 dage før jeg så selv kontaktede ham..ihh

  #4887
  Tenna
  Deltager

  Der er slet, slet ikke noget mærkeligt i ikke at høre noget fra en fyr i 2-3 dage, så jeg synes bare du skal tage det roligt 🙂 I har haft lidt mundhuggeri, men det sker jo, og I sluttede det af med at kysse og kramme, så så slemt, kan det vel heller ikke have været? Jeg havde bare ladet det gå i sig selv igen, og så været sød og dejlig næste gang I sås 🙂

  #4889
  louise
  Deltager

  Tusind tak Tenna:) ja jeg må hellere tage det roligt og så være glad og have det sjovt hvis jeg ser ham igen! Og hvis ikke jeg hører mere fra ham, må det jo bare være sådan 😉 ud med det dårlige og ind med det gode!!

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.