HJÆLP – jeg ødelægger det for os begge

 • Dette emne har 1 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 8 år siden af Tenna.
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4983
  ipswich
  Deltager

  Kære Martin og jer alle andre søde mennesker,

  Jeg er en ung mand på 25 år og min søde kæreste på 24 år. Vi har været kærester i ca. 4 måneder og jeg er dybt forelsket i hende og det samme siger hun til mig. Jeg har mødt alle i hendes familie, både forældre, bedste forældre osv.
  Jalousi er et kæmpe problem i vores forhold både fra hende side og min side, det skyldes måske igen at vi begge er enormt forelsket i hinanden. Jeg har taget hende i at lyve et par gange for at gøre mig bevidst jaloux og det indrømmede hun med at undskylde og aldrig ville gøre det igen , hvilket er sandt og hun er stoppet helt med det. Jeg har det umiddelbart på en helt anden måde, jeg ville ikke gøre hende jaloux , men når vi ikke er sammen får jeg nogle dårlige tanker. Hvorfor skriver hun ikke og kunne hun finde på at være sammen med andre når ikke er sammen og flirter hun med andre drenge? Det kan måske skyldes med at jeg enormt er bange for at blive såret, men det hjælper ikke på at jeg måske kan ødelægge vores forhold . Hvis hun eksempelvis er ude med pigerne får igen helt vanvittige tanker og kan ikke sove nærmest og lige nu er hun på roskilde festival , hvilket gøre det ikke bedre.

  Hvad skal jeg gøre ? Jeg kan jo heller ikke leve på den måde , det sker hvergang vi ikke er sammen og jeg kan ikke nyde min hverdage . HJÆLP 🙁 . Hvordan kan jeg inderst inde i mig selv stole på hende og samtidig på mig selv?
  Det gøre meget ondt og jeg ved ikke hvordan jeg skal tackle roskilde perioden 🙁 🙁 🙁

  #5066
  Tenna
  Deltager

  Det lyder da virkelig som om det gør ondt på dig og hende. Jeg synes det lyder som et meget omfattende problem du har siden det fylder så meget. Altså lidt jalousi her og der er ganske naturligt, men hvis det ødelægger din hverdag er det et problem.
  Jeg tror i virkeligheden det vil hjælpe dig at prøve at gå bagom problemet, og se hvad det er der ligger og ulmer siden du oplever den her jalousi. Måske det er nogle selvværdsproblemer, hvor du ikke føler du er god nok til hende? I såfald er der øvelser hvorpå du kan arbejde på at styrke det, men det er selvfølgelig en længere proces, som jeg dog tror du vil værdsætte gennem årene.

  I selve situationen kan du prøve forskellige ting:
  fjerne dig fra situationen fx hvis du sidder og tjekker facebook for at se om der dukker noget op hun laver, så sluk computeren og sæt dig ned og se en film istedet.
  hold dig beskæftiget fx arbejd på skole/arbejdsprojekter/hobbier
  gør noget der gør dig glad fx gå ud med venner, løb en tur
  sæt ord på det. Snak med venner eller familie om det
  vejrtrækningsøvelser/dybe indåndinger hvis du oplever “jalousi-panik”

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.