Hjælp – jeg faldt i!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 58 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6154
  Tena
  Deltager

  Efter et par uger hvor jeg har holdt mig helt tilbage fra kontakt med on and off fyren, faldt jeg i forgårs – mødte ham til en middag, havde sex og overnattede.

  Han erkendte at han også har set en anden – en sygeplejerske på 32 i en periode og at det ikke helt er afsluttet, selvom han ikke vil satse på hende.
  Han sagde også, at han ikke er klar til at binde sig, men han er meget glad for mig.
  Da jeg ville tage hjem og sove efter middagen, insisterede han hårdt på at jeg skulle blive og overnatte – han var næsten desperat.
  Jeg kunne ikke stå imod og han var meget opsat på sex – det var godt som altid, men det gjorde ondt at tænke på, at han også har ligget og knaldet en anden.
  Jeg tog af sted næste morgen tidligt.

  Efterfølgende har jeg intet hørt.

  Når man er faldet i efter man har forsøgt at afvænne sig som en anden alkoholiker – hvad er det bedste man kan gøre for at komme tilbage på sporet?

  Har I nogen kommentarer?

  #6155
  Salamina
  Deltager

  Alkoholikere finder netværk, som holder dem på sporet, også når de falder af sporet. Og så finder de som hovedregel nye kontakter, ny omgangskreds, nye partnere! som er på samme spor, som dem. Det er STÆRKE netværk, fordi trangen kan være SÅ stærk. Dvs. vi taler mennesker, som er der for hinanden 24-7.

  #6156
  Henke
  Deltager

  Puha Tena..

  Jeg er ikke så meget til moralprædikener og løftede pegefingre. -men du får altså en alligevel.. Lad nu være med at opsøge de miljøer og de fora han befinder sig i. Selvfølgelig vender han jævnligt tilbage, når du ikke viser kontinuitet og konsekvens, du siger et, men handler ikke derefter.. Du er total underhund i jeres relation, og det ved han, og han har ingen problemer med, at udnytter det. Det er dybt usympatisk!

  Nu fortæller han så endeligt, at han ikke er klar, det har han vidst i lang tid. -Det er så i øvrigt rent bullshit! -han venter til, den for ham rigtige, dukker op. Så du skal ikke vente på ham, heller ikke selvom han ligger op til, at det er et spørgsmål om tid. Den mand er simpelthen så usund for dig, og han er så egoistisk, at end ikke hans egen moral forhindre ham i at udnytte dig. Men kære Tena, det er dit ansvar ikke at lade dig udnytte.

  Jeg beklager den hård tone, men måske er den nødvending.

  #6157
  Tena
  Deltager

  Jeg ved det.
  Det er mit ansvar ikke at lade mig udnytte.
  Jeg skal gå ind i nul kontakt periode igen.

  Hvorfor i helvede vil sådan en fyr ligge og holde mig tæt hele natten, når han ikke vil mig????
  Det er her jeg ikke forstår noget.

  #6158
  Henke
  Deltager

  For ham er det ikke et problem, hans følelser er der ikke. Så længe de ikke er investeret, er det intet problem at blive i relationen, på de nuværende præmisser. Han vil gerne have fri adgang til sex, det får han ikke ved at fortælle dig, at han ikke ser dig som kæreste. Så ville du sikkert sige nej tak, for det vil du ikke kunne leve med i længden og det er ikke din ambition med relationen. Så derfor fortæller han dig nu, at han ikke er klar, men lukker den ikke helt, ved at sige at det er et spørgsmål om tid. Det er det ingenlunde!! -Det er rent mundlort..

  #6161
  Aries
  Deltager

  Åhh Tena, fyre kan bare noget vi ikke kan, og det er at skille tingene ad. Det er dejligt at ligge tæt med et andet menneske. jeg har en god ven af modsat køn. Ham sover jeg sommetider sammen med og putter med, vi kan også finde på at kysse, men der er INTET følelsesmæssigt i det. Kun kærlighed fra menneske til menneske. Det at ligge tæt og putte, når jeg nu ikke har andre at putte med er ret så dejligt. Jeg har ingen kærestefølelser og når jeg tager hjem dagen efter tænker og savner jeg ham ikke. Jeg gætte på det er sådan de her hygge mænd har det. Nyder kontakten, sexen og det at være tæt på en anden krop,men de ligger ingen følelser i det, for der er ingen at ligge i. Når du nu ikke måtte gå, så handler det om hans behov for ikke at ligge alene. Her er du hans tryghedsbamse. Desværre, men nyd da for fanden den gode sex og lidt nærvær, vi skal altså blive bedre til at hygge os uden krav og forventninger, jeg arbejder selv på det, eller gjorde..lige nu helligere jeg mig svensken 🙂

  Aries

  #6162
  Tena
  Deltager

  Men hvad gør Jeg?
  Skal jeg lukke den helt ned med en sms?
  Skrive:

  B-venner er noget møg. Jeg kan ikke adskille sex og følelser.
  Du skal ikke kontakte mig mere.

  #6163
  Henke
  Deltager

  Du skriver:

  “B-venner er noget møg. Jeg kan ikke adskille sex og følelser.
  Du skal ikke kontakte mig mere.”

  Jeg syntes det lyder fint. Jeg syntes du skal tilføje denne sætning: “Det vil jeg bede dig om at respektere.”

  Hvis han kontakter dig senere skriver du ikke tilbage eller os saver du ham midt over i en mail. Men hvis du saver ham over, har du lukket den for good. Så er der ingen vej tilbage, han vil definitivt miste alt respekt, hvis du giver efter på hans tilnærmelser derefter.

  #6165
  Salamina
  Deltager

  Tena – jeg mener ikke at dine nul-kontakt strategier virker! Overhovedet! Det er snart mere end 1 år du har kørt med de strategier. Og med nul resultat. Nul virkning. Jeg har skrevet til dig rigtigt mange alternativer. Nye netværk. Nye mødegrupper. Gør noget nyt. Skift gardiner, bolig, interesser, meld dig til line-dance, golf, et kursus i spansk, fransk, maskinskrivning, finere madlavning, græsk dansk, fodring af akvarie guldfisk… du bør efter min klare overbevisning rykke for alvor nu. Og det er sgu lige meget hvorhen du rykker til efterhånden, bare du får benene på nakken og noget fremdrift i stedet for dine nul-kontakt strategier. De fører til ingenting. Som jeg ser det. Det er muligvis fordi det er for passiv en løsning, nul-kontakt erstatter jo ikke noget… det står bare og skriger på fornyet kontakt.

  #6166
  Tena
  Deltager

  Jeg har gang i en masse aktiviteter Salmina – dans, crossfit, foredrag, netværk, kampport, kvindegrupper, etc etc. Det hjælper mig ikke en hylende skid.

  En sms der lukker hjælper mig nok heller ikke.
  Nul kontakt hjælper mig nok heller ikke.. I det mindste kan jeg ikke lade være at svare hvis han henvender sig.

  Hvad hjælper…??
  At tage en dag ad gangen uden at gå i panik.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 58 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.