Hjælp …Hvad vil han ?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7663
  Jaquline
  Deltager

  Jeg håber I kan hjælpe mig med at opklare en mystisk opførsel , fra en højtstående chef, som jeg har set ca 1 gang om ugen på min arbejdsplads igennem de sidste 2 år. Og evt. Komme med råd til hvordan jeg tackler situationen. Det første halve år han kom, snakkede jeg ikke så meget med ham, han brugte tiden med min chef, og gik evt en runde og lige hilste på personalet, så jeg snakkede altid lige kort med ham. Efter 1/2 år bliver jeg og 18 andre kollegaer fra hele Danmark (vi er mange afdelinger i DK) inviteret ud og rejse med 4 af de øverste chefer i firmaet, heriblandt den nævnte chef. Da han ser mig i lufthavnen kommer han mig smilende i møde, byder på en drink etc, i flyet sidder vi tæt på hinanden …han spørger om han må byde på noget, da jeg har spist min sandwich som han har købt til mig (jeg er den eneste han byder på noget) får jeg lige er sug i maven , men tænker ikke yderligere over det, men de næste 2 dage som turen varer fortsætter det…..jeg er pludselig alene tilbage med ham på en længere vandretur, han kommer og sætter sig overfor mig ved morgenbordet etc …

  Efter denne tur sker der ting og sager på min arbejdsplads, min daglige chef bliver fyret af nævnte chef , som overtager hans ansvar indtil han finder en anden , så fra at komme 1 gang om ugen kommer han 2-3 gange om ugen, og fra ikke rigtig at have snakket med ham, er det nu mig han søger som det første når han ankommer, han er pludselig anderledes , glad, smilende, roser mig hele tiden, kalder mig ind på kontoret og giver mig lønforhøjelse, uden jeg har bedt om det, og er i det hele taget vildt sød og Flirtende, faktisk i en grad så de andre i firmaet kommer med bemærkninger, og jeg begynder at synes det er en blanding af pinligt og smigrende, han nævner altid mig til møderne, nævner mit navn til dem han tAler i telefon med, kigger på mig, står tæt etc etc , efter ca 2 måneder på denne måde, begynder jeg at få følelser for ham, jeg får sommerfugle i maven når jeg ser ham. Og jeg tænker også at det er noget rigtig møg, da vi begge er gift med børn etc …Desuden bliver jeg lidt ked af at han nu har sat mig i dette dilemma, jeg vil jo hverken miste mand eller job etc…. Så jeg prøver hele tiden bare at lade som om ham og jeg bare er venner, at jeg ingen følelser har etc. På et tidspunkt efter vi har fået ny daglig chef, holder han sig væk fra mig, han kommer kun når jeg har fri , så fra at opsøge mig hele tiden, holder han sig helt væk fra mig, ser ham ikke i syv uger, tilsidst vænner jeg mig til at han åbenbart ikke længere er en del af mit liv, bliver faktisk glad og lettet over at blive normal igen, og ikke gå rundt og være teenage forelsket . Men så pludselig her for 2 måneder siden, er han vendt tilbage, puha, han er igen forandret , nu er han alvorlig, nervøs, ser bedende på mig, og er begyndt at kramme mig når han ser mig, noget han ellers aldrig har gjort, som om han har savnet mig …og jeg er igen småforelsket, men lader som om jeg ikke fatter noget , hvilket jeg måske heller ikke gør, for hvad har han gang i ? Hvorfor forandrer han sig , holder sig væk ? Han er gået fra neutral til glad /Flirtende til alvorlig /nervøs … Pt er jeg også nervøs ….har ondt i maven nu lille juleaften, føler at han er en del af mig, at han har sat sig på tværs, tænker på ham , tænker på hvad han vil, og hvad jeg skal gøre .. Det har stået på over 1 år, og jeg orker ikke alle de rutscheture og tanker, jeg tænker så meget forskelligt, at han er ligeglad med mig, at jeg skal glemme ham, at han er vild med mig, at det umuligt kan blive ham og jeg, at jeg er glad for min mand , at jeg skal sige mit job op, at jeg skal invitere ham ud ,,,,at han er manden i mit liv….arj er ved at blive skør …..hjælp ….

  #7664
  sissi
  Deltager

  Han har jo gang i noget der er No Go på de fleste arbejdspladser i og med, han giver dig en udpræget anden behandling, end andre på virksomheden, og endnu mere No Go fra en leder.

  Om det er en alvorlig flirt, eller om han blot skal “fyldes op” med din opmærksomhed, når han har behov for det, kunne det tænkes? Derfor til/fra i hans opmærksomhed på dig.
  Har han brugt dig, netop fordi din chef skulle fyres, og han så stod på god fod med én i Teamet?

  Hvis du ikke vil sætte dit ægteskab på spil – så vær neutral.
  Jeg har været ude for noget lignende – dog ikke med lønforhøjelse og div. men med udpræget opmærksomhed og kærlige ord.

  Henad vejen stoppede det, da jeg hver gang han talte ferie/jul/weekend osv. – sådan som man naturligt gør som kolleger, spurgte jeg altid: Hvad skal I… Kan I nu have en god weeekend o.lign. – når han nævnte noget eller fortalte noget, sagde han altid ” jeg skal.” Jeg vidste jo han havde en kone… og det gjorde jeg ham opmærksom på via dette ” I “:)

  Hvis jeg havde haft en partner dengang, ville jeg også ha sagt ” Vi” hvis jeg omtalte noget.

  Kunne det tænkes han har fået et påtale om det, og derfor er nervøs?

  Hvis du overhovedet ikke ønsker at splitte din familie op – så stop det der:)
  Det kan holde gang i din mave i årevis. Ganske vist kan det være et ekstra krydderi på din dagligdag også… men jo længere den kører uafklaret – jo længere flytter du dig fra din mand.

  Jeg blev også forelsket i føromtalte mand.. men da han var gift, og for mig var det ikke en mulighed, og det der til/fra psyker én helt vildt meget.

  Jeg var venlig og imødekommende, ganske ligesom jeg var overfor andre kolleger, men hver gang han antydede noget eller blev lidt for intim i samtalen, skøjtede jeg af på den – men det holdt sgu hårdt:)

  #7672
  Jaquline
  Deltager

  Hej Sissi

  Tusind tak for dit svar ! Tror du har ret I at nogle har sagt noget til ham, og han derfor har holdt sig væk, og nu er nervøs. Det med at fjerne sig fra min mand, er vel nok det store issue her, og nok grunden til at jeg føler der skal ske noget, for føler jeg er åndeligt utro. Jeg vil prøve at tvinge mig selv til at tage afstand. Han kommer jo heldigvis ikke hver dag. Så jeg finder nok på noget …

  #7673
  Tintin
  Deltager

  @Jaquline

  Jeg kan godt komme med den store taler om chefens ansvar overfor medarbejderen. Hvad god professionel adfærd er.

  Men reelt finder jeg ikke, at chefen har gjort ret meget galt. Ja han har måske flirtet, og han har måske behandlet dig bedre ende de andre. Men så er der vist ikke mere i det. Ingen er perfekte eller lavet af træ.

  Jeg har oplevet mange situationer, hvor kollegaer har småflirtet, eller vist stor interesse for hinanden. Det er svært at undgå når der er mænd og kvinder på en arbejdsplads. Men din chef har jo ikke presset dig til noget. Faktisk lyder det til, at du er småfustreret over, at at du ikke længere får den samme opmærksomhed som får. Du skriver “jeg skal sige mit job op, at jeg skal invitere ham ud”

  For mig rejser det spørgsmålet, om du reelt elsker din ægtemand, når der ikke skal mere til at, du overvejer, om chefen er “manden i dit liv”.

  Jeg er en stor fortaler for, at man skal skaber sine chancer. Men jeg føler ikke, at du skal invitere ham ud, eller tage initiativet til noget. Dels er “øjeblikket” forpasset IMO, og dels så tror jeg ikke, at han vil dig nok. Ville han dig nok, så havde han slået til.

  Mit råd er, at du tager et koldt brusebad. Alene ser chefen som en god kollega, med hvem du har en god kemi. Der er ingen grund til at du siger op. I er jo cool med hinanden. Så bevar den gode kemi.
  I dit privatliv, vil jeg fokusere på at genskabe gnisten til din ægtemand.

  #7674
  Tintin
  Deltager

  PS!
  Åndelig utro. JA hvis du er kristen. Hvis du er jøde så nej. Jøderne skelner ved handling. Juridisk er det ved ….. Andre har igen andre grænsedragninger.
  Jeg tror, at mange som har været gift længe, har følt en interesse for andre end ægtefællen. Der er altid nogen man bedre kan lide end andre. Det som definerer os, er hvad vi gør.

  Jeg føler ikke, at du er utro, fordi du fik røde kinder. På ingen måde. Men jeg synes, at du skylder dig selv, at du får røde kinder hver dag, så du må igang med ægtemanden derhjemme. Det kan være et wake-up call fro jeres forhold. Det kan føre til en masse godt. Det behøver ikke at være noget dårligt.

  Godt nytår.

  #7680
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tænker om du måske savner lidt spænding og romantik i dit forhold til din mand og så bliver det projekteret ud på chefen? Hvis det er tilfældet kan det være du skal have en snak med din mand om hvordan i prioriterer nærvær og hinanden derhjemme. Jeg synes ikke du skal have dårlig samvittighed over noget. Der er jo ingen af jer der har gjort noget forkert.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.