Hjælp :(

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9803
  ipswich
  Deltager

  Kære dejlige mennesker,

  jeg skrev ca. for to måneder siden at min kæreste var blevet tvivl hvad hun ville og derfor skulle hun bruge en tænke pause og 8 timer efter ringede hun og bad mig om at komme tilbage.
  Siden da har vi været i USA i en uge og det var en fantastisk ferie sammen og pludselig slå hun op efter vi kom hjem, selvom hun 2 dage før græd i mine arme og sagde at jeg aldrig måtte forlade hende og jeg var det bedste der var sket for hende.
  Vi har haft en del problemer i det år vi nu har været kærester. Hun har et problem med at lyve og det har ødelagt vores forhold, selvom vi har det fantastisk sammen og nyder hvert øjeblik af hinandens selskab og vi er samtidig bedste venner .
  Hendes løgne har ikke noget med andre mænd at gøre, men dumme ting, både overfor mig og sine veninder . Hun aflyser aftaler både med mig og vennerne og lyver hvem hun er sammen med og andre små ting. Hun slog forleden dag sin søster da søsteren konfontrerede hende med noget da hun ikke vidste hvordan hun skulle reagerer. Hendes familie har virkelig holdt af mig da jeg har gjort enormt mange ting for hende og altid været der.
  Hendes begrundelse for at slå op var at hun ikke kunne være sig selv, finde sig selv, finde ud af hvad det er hun vil og hun nået aldrig at savne mig, hvilket ikke er sandt da hun altid ringede og skrev til mig og spurgte om jeg ikke kunne komme til hende da hun savnede og ikke kunne uden mig . Men det er noget hun har snakket med hendes nærmeste om og selvfølgelig holder de hendes parti . Der er nu gået to uger og jeg har kun hørt en gang fra hende og det resulterede i at vi kyssede og fortalte mig at hun elskede mig og ikke kunne uden mig og savnede mig enormt meget . Men jeg måtte ikke tage hjem til hende, for det ville ikke være en god ide. Jeg har sagt at jeg ville gøre alt for forholdet og hun skal lade mig bevise det, men det ved hun ikke om hun er parat til .

  Jeg skriver eller hverken ringer da hun ikke ville have det og har jeg tænkt mig at blive ved med . Men hvor længe skal jeg vente på hende og har hun overhovedet tænkt sig at være sammen igen?

  #9805
  sissi
  Deltager

  Jeg tænker du skal videre, det der ” op og ned ” forhold ødelægger alt for meget i dig – og for dig. I er så unge – og livet byder på så meget dejligt der venter.

  I skal have en lang pause fra hinanden – og ikke ses eller have kontakt. Det er den eneste måde I finder ud af hvor I er på vej hen – for mig læser jeg det som din kæreste har valgt. Selvom hun måske falder i ind i mellem, og mærker savnet af den tryghed du giver, og den kan man elske, for forude er alt så forudsigeligt.

  Det er flot du ikke kontakter hende. Hold dit fokus på andre ting og se udad. Skal det være jer to, så bliver det jer to, men gå ikke med foldede hænder og vente.

  #9806
  ipswich
  Deltager

  Det er også enormt hårdt og jeg ville mere end noget andet at give slip , men det gøre simpelthen så ondt da jeg elsker pigen umenneskeligt højt .

  Du har desværre nok ret i at hun formentlig allerede har taget beslutningen , hvorfor så trække “pausen” ud – og ikke give det et forsøg når jeg har sagt at jeg ville gøre alt for det .

  #9808
  sissi
  Deltager

  Det gør ondt – så ondt at elske og ikke blive elsket tilbage på den måde man ønsker.
  Pausen er et sikkerhedsnet… det er fint nok, du vil vente, men bliv ikke i venteposition!

  Du har sagt du vil gøre alt, men netop det gør at den pause kan blive meget LAAAANG – du skal videre. Se det som det er, hun elsker dig ikke nok:( så var hun ikke så vægelsindet.

  Lev dit liv, som du var fri og uafhængig – for det er du faktisk.
  Måske vil det også være en lettelse for hende, at se du er på vej videre… hun har måske lidt ondt af dig, og det ønsker du ikke – vel?

  #9818
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror også du er bedst tjent uden hende. Hun lyder ustabil. Måske vil det være en lettelse efter noget tid at finde en der er lidt mere fredfyldt.

  #9821
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg synes hun lyder usund for dig. Det hører ingen steder hjemme, at hun opfører sig on and off – som hun gør. Det er meget respektløst og umodent og utroligt hårdt at udsætte dig for. Tænker også at selvom hun skulle vende tilbage, så har hun ødelagt din tillid og tro på hende og jer. Jeg tror, at det vil sidde i dig og du vil være bange for, hvornår hun atter kommer i tvivl.

  I lyder til at være unge, så jeg synes du skal skynde dig videre og finde en som sætter pris på din kærlighed og vil elske dig tilbage uden tvivl.

  #9824
  ipswich
  Deltager

  Jeg synes på ingen måde det er fair . Hun har stjålet penge fra mig , løget for mig og jeg har altid tilgivet hende og været der for hendes behov og problemer . Jeg har givet og givet og nu får jeg prisen at hun ikke ved hvad det er hun ville have og ville være sig selv , endda efter vores USA tur hvor alt for hende var fantastisk .
  Jeg ved godt det ikke er sundt for mig , men jeg elsker hende absurd meget og er parat til alt og hun sagde hun ville give mig en chance og ville ringe til mig . Jeg har intet hørt fra hende

  #9829
  lillehjerte
  Deltager

  Om noget tid kan du muligvis se at det var rart at få alt hendes kaos ud af dit liv.

  #9830
  chokoladefro
  Deltager

  Ipswich: prøv lige at læse det du selv har skrevet. ” hun har stjålet, løjet osv”… Du tilgiver og tilgiver… Hvad er det du elsker? At hun behandler dig dårligt?

  Måske det netop er din evige tilgivelse og elsken for meget som hun også bliver træt af. Hun kan jo gøre fuldstændigt som hun har lyst til og du tilgiver og elsker hende alligevel. Hvor er dine grænser henne? Hun kan mærke, at hun kan gøre hvad hun har lyst til og du står der alligevel. Det vil de fleste kvinder (og også mænd) tænde af på. Elsk dig selv først og sæt grænser ellers ender du som en gulvmåtte.

  Du skal efter min mening ikke kontakte hende.. Mit gæt er, at hun regner med, at du kontakter hende bare der går lang nok tid. Dette er ikke et sundt forhold.

  #9944
  Per
  Deltager

  @Ipswhich

  Du siger

  “Jeg synes på ingen måde det er fair”…. “Jeg har givet og givet…”

  Du lyder til at have en idealistisk “Knight-in-shining-armor” grundtro på at hvis du er en flink dreng, der bærer dine medmennesker på hænder og fødder,
  så vil du blive belønnet på samme måde. Det er en kliché, du godt kan glemme alt om.

  Er du en “pleaser” eller nyder du måske dramaet og det følelsemæssige rush bare en lille smule?
  Grunden til jeg spørger er fordi jeg selv har været der, makker! Oh yeah…

  Dit grundlæggende problem er, for mig at se, din uerfarenhed omkring forhold og at du ikke kender dine egne grænser (“boundaries”) for hvad du vil finde dig i fra andre mennesker.
  Du mangler som forudsætning til dette at udvikle Observing Ego (at kunne se dig selv udefra) og derfra skabe dine personlige grænser.

  Du skal med andre ord arbejde på at skabe og definere rammerne for hvad du forstår ved den mand du er.
  “He who stands for nothing, falls for anything”. Så hvad står du for, Ipswich?

  Udvikl dit Observing Ego ved at lære om din egen personlighed, styrker og svagheder samt om parforhold. Lær at sige “nej”.

  Som inspiration har jeg to random video’er jeg har fundet, du kan kickstarte dine egne reflektioner med
  (disse vidoe’er skal ikke ses som autoriseret psykologisk materiale, men som inspiration! 🙂

  Du kan se denne video omkring hvad personlige grænser er for en størrelse.
  (Det sidste gutten siger omkring at teste mennesker i dit liv, kan du vælge at overhøre eller godkende men den første del af video’en lyder meget rigtig i mine ører)

  I næste video er endvidere en fyr, der har opstillet 15 symptomer på hans egen defination: “People Pleaser Syndrome”

  1.Emotphobia (not emetophobia)
  2.Naivete
  3.Desire to be loved
  4.Inability to say NO
  5.External Locus of Control
  6.Excessive Conscientiousness
  7.Lacking proper boundaries
  8.Emotionally Dependent/Co-dependent
  9.Low self worth
  10.Over intellectualisation/rationalising away wrong doing
  11.Addicted to approval
  12.Immature
  13.Excessive unfettered altruism/philanthropy
  14.Self Isolated
  15.Impressionable

  Begge personer i videoer’ne beskæftiger sig med narcissisme.

  Jeg skal ikke sige om din kærestes adfærd er narcissistisk, men hun har under alle omstændigheder nogle usunde karaktertræk, som måske kan vise sig svære at behandle.

  Det eneste du overhovedet skal gøre i den retning er at gentage for dig selv 117 gange: “Det er ikke min opgave.”

  Du skal ikke redde hende, det kan hun kun selv gøre.

  Happy learning.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.