Hellere forlade, end blive forladt?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 84 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9688
  Aries
  Deltager

  Í 8 måneder har jeg datet en svensk mand (nogen kender historien, fra tråden “den svenske mand”) Vi har datet, elsket grinet og haft det fantastisk sammen, selvom det på ingen måde er nemt. Hans karriere, samt at vi bor i hvert vores land. men vi har skrevet små søde hilsner på sms hver dag i de uger vi ikke ses. Vi er blevet tættere og tættere og han har været lykkelig når vi har været sammen, hvilket han også har sagt.

  Nu har han “forsøgt” at afslutte os, på den måde som er lidt tvetydig, så vi ringede sammen. Han er jaloux, sagde han, fordi han ikke føler at han leverer nok(læs tid)og dermed føler han ikke, at han vil stå i vejen for mit liv. Han står i noget karriereskifte efter sommerferien og ved dermed ikke hvor han skal bo. Dette angiver han også som utilstrækkeligt at skulle trække mig igennem og siger, jeg kan ikke matche dig, du er så spændende levende og ved hvor dit liv er på vej hen. Jeg får gennem noget PR, lige for tiden lidt opmærksomhed fra en del mænd. Min svensker spurgte ind til, om jeg fik tilbud fra fremmede mænd, hvilket jeg ærligt sagde ja til..uden at det skulle bruges som jalousifremkaldende væske, jeg svarede blot på hans spørgsmål. 14 dage efter kommer denne udmelding så fra ham. at han er jaloux og ikke føler han kan tilbyde mig noget og at det så måske er bedst ikke at ses mere. Vi skal dog mødes efter påsken hjemme hos ham, til enten et farvel eller..hvad gør vi nu. Jeg fortalte ham, at jeg var ligeglad med praktiske og geografiske forhindringer og hvis han stadig var glad for mig, så mente jeg vi burde tale om det og finde en løsning. Så det skal vi snart.

  Mit spørgsmål er: Kan mænd virkelig blive så angst for at miste, at de hellere selv går?

  Kan en mands utilstrækkelighedsfølelse virkelig får ham til at afbryde noget smukt?

  Selvom han er hæjtuddannet og bestrider nogle jobs der kræver en helveds selvdiciplin, så synes jeg at jeg til tider har kunnet fornemme lidt manglede selvværd hos ham.

  Jeg er ret udadvendt glad og optimistisk, hvilket han har påtalt tit, og har sammenlignet sig selv som kedelig i forhold til mig og han har endda sagt på at tidspunkt at han ikke fatter hvad jeg ser i ham?

  Altså de kære mænd, er der nogen der har et bud og kan hjælpe mig lidt med at rydde op i alt det her?

  Aries

  #9689
  sissi
  Deltager

  Den tvetydige måde, tror jeg du skal tage som om, han ikke ser jer have en fremtid sammen. Jeg syntes i dine skriv, der altid fra hans side, har været en distance til noget fast forhold.

  Han pakker det godt ind, for at du ikke skal blive for såret, ved at påtage hele ansvaret – og pointerer alle dine positive sider, i forhold til det han mangler.

  Hvis han inderst inde ved, at det ikke er helt seriøst fra hans side, sætter han dig fri til at modtage tilbud fra andre mænd som du nævner.

  I har haft en god tid sammen, men var han hamrende forelsket, tror jeg ikke han lod dig gå – tværtimod ville han forsøge at holde på dig, nu der er andre mænd i farvande.
  Han sætter dig fri nu for I begge kan møde den rigtige, tænker jeg.

  #9690
  Rosmarin
  Deltager

  Kære Aries 🙂 Det første jeg tænke var: så må ham svensken se at komme ind i kampen. Hvis han virkelig vil dig, så må han jo kalkulere med dig i sine fremtidige planer også hvad karriereskift og bolig angår. Det er lidt for let at trække sig pga jalousi, hvis ikke det er fordi, at han mangler en anledning til at trække sig?
  Jeg tænker faktisk at dette her kunne blive til næste level i jeres forhold. Der er gerne nogle kriser undervejs, som kan føre til brud eller udvikling.
  Han behøver ikke have et stort selvværd, selvom han har stor karriere. Han behøver heller ikke være lige så sprudlende og levende som dig. Men han må gå all in med dig, hvis han virkelig er bange for at miste dig til anden side. Det gør ikke noget alvoren går lidt op for ham.
  Han skal da vide, at du vil ham – hvis det stadig er sådan for dig – men jeg synes også han skal gøre sig klar til et step mere på den seriøse måde. I længden er det jo ikke nok for dig at få så lidt af ham. Der må kunne findes et kompromis mht karrierer og bopæl? Og så tænker jeg, at det ikke kun er dig, der skal finde løsninger. Det er vi kvinder eminent gode til. Vi er eksperter i at fixe tingene. Lad ham mærke lidt at han faktisk bliver bange for at miste dig, så han derved måske SELV når frem til, at han ikke vil undvære dig i sit liv. Måske tester han dig lidt nu ved at tale om sin jalousi?

  #9691
  Tintin
  Deltager

  @Aries

  Der var engang en som skrev meget rigtigt “Hvorfor vælge en hulemand frem for en julemand?”

  Helt grundlæggende kan du gisne om alle mulige forklaringer, men det er min opfattelse, at du skal tage hans adfærd, og den måde han får dig til at føle yders alvorlig.

  Hvis han virkelig elskede dig, så ville han finde en vej, da han ikke vil kunne leve uden dig. Men denne mand kan fint leve uden dig. Han VÆLGER ligefrem at leve uden dig. Meeeen han kan da altid indkalde dig til lidt hygge, når han har et par fridage (f.eks. Påsken).

  Du spørgsmål: “Kan mænd virkelig blive så angst for at miste, at de hellere selv går?”

  Tjaaaa. …mennesker er jo forskellige. Jeg har tilmed hørt om piger/mænd, som ødelægger forhold, når det er for “perfekt”. Så hvorfor ikke? Men det er sku’ da top-underligt, hvis det var tilfældet. Men hvad kan du bruge det til? Hvorfor vil du basere dit forhold på en person, som handler/tænker sådan? Det er da alt for perspektivløst.

  For mig er der 2 muligheder “he is just not that into you” og den hypotetiske og perspektivløse “…… du er hans livs kærlighed, men et eller andet gør, at han må forlade dig …..”

  På mig lyder det, som om du desperat lukker øjnene for det indlysende.

  Han holde af sex, selskab og bekræftelse, hvilket han har fundet i dig. Du er hans low-maintenance uforpligtende b-ven, som kommer når han kalder. I den forbindelse har han et hav af søforklaringer, og du gør alt for at give disse svømmeundervisning.

  Blot min oprigtige mening. Jeg fornemmer klart, at du er glad for ham, men jeg vil gerne vædde en flaske god rødvin med dig om, at I ikke flytter samme og lever lykkeligt til jeres dages ende! Sorry – jeg ved du ikke ønsker at høre dette – men du er bedre tjent med at komme videre i livet.

  PS! Vend den om. Du er ligeglad med alle de praktiske forhindringer. Du vil altid kunnen find een vej. Fordi du elsker ham!!! Du kan ikke leve uden ham.
  Men han kan ikke det samme. Fordi han kan fint leve uden dig.

  #9694
  Aries
  Deltager

  Tak til Jer.

  Ja, der er også med noget blandede følelser jeg sidder tilbage. Jeg er enig med Jer i, at ville han mig for alvor, gav han vel næppe slip på mig. Telefonsamtalen, var øm, nærværende og faktisk første gang vi for alvor, talte om alvoren i at ses.

  Han er ikke en mand der søger sex.. Der gik jo 6-7 dates inden vi begyndte på det afsnit og sex er altid lidt sekundært i vores møder, selvom det jo ender med sex når vi ses. Han har i den seneste tid været meget presset. Haft sine børn mere end vanligt osv. Jeg ved ikke hvad der sker, men @Rosmarin..ja krisen her bringer enten et brud eller en udvikling nu,- og den trænger jeg fandeme også til.

  @Tin Tin..tak for budet. Jeg håber jeg taber en flaske vin til dig, hvilket nok ikke er sansynligt. Han er et meget omsorgsfuldt mennesker, der virker meget meget glad for mig. Måske er der noget hjemme i Stockholm der har ændret sig, så han er nødtil at sige farvel. Jeg ved det ikke. Men det er rigtigt..han kan åbenbart godt leve uden mig. Er det hans ekskone der skaber sig, er det vel næppe nok til at trække sig, med mindre hun bruger børnene imod ham.


  @sissi
  . Ja det har aldrig bare kørt helt snorre lige derudaf, men det gør heller ikke noget. jeg har været på en meget smuk rejse sammen med svensken og gav kærligheden en optimal mulighed for at spirre. O m 14 dage skal vi ses og da får jeg et endegyldigt svar på hvad vi skal. Jeg er selv klar til at sige farvel, det skal i hvert fald ikke være så frit længere som det har været. Men han er en mand der har kommunikeret hele vejen igen også når det var svært. Han har tit rost mig for min tålmodighed og sagt at han var meget meget glad for at jeg ikke pressede ha, Hvad han skulle have på plads i sit hoved eller liv ved jeg ikke, men jeg kan næppe tro på det med jalousien, han sagde det bare så følsomt og ægte i telefonen og det kom midt i en sætning af noget helt andet..så det er svært at vide hvad der er op og ned.
  Jeg elsker alt det han gav. De gode middage, de hamrende sjove køreture på hans Vespa..de skønne jokes, når han lavede mad til mig. Når han bare sad og holdt mig i hånden og kiggede genert på mig. Ark ja i ved hvordan det er. Men når og hvis det slutter ved jeg at jeg gav alt en optimal chance, så kan jeg ikke gøre andet end at gå videre i livet uden et ..hvis jeg nu bare eller hvis og hvis…….

  Tin Tin…dit PS…er jo så sandt så sandt 🙂

  Aries

  #9695
  hexia D trix
  Deltager

  Den herskende diskurs er at forhold er noget med all in …… flytte sammen og dele det meste ……. jeg er begyndt at tvivle på om det egentlig er det jeg vil og jeg er lige så meget i tvivl med hensyn til dig Aries … hvad er det dit forhold til svenskeren giver dig? du er nysgerrig, eventyrlysten … sværmerisk ……. jeg har svært ved at forestille mig, at du flytter sammen med ham i en dagligdag, hvor du mister det uforudsigelige, romantiske, det fjerne …………….. en fjern, mystiske, følsom …….. perfekt mand 😉 som du kan tilbede …… den evige forelskelse 😉

  Din mand problematiserer og udviser manglende handlekraft …… undskyld de damer men han virker feminin …… hvis du forestiller dig et liv med ham ville en stor del af din energi (som du bruge helt fantastisk på dig selv lyder det til) blive ædt op af ham, hans tungsind og måske vampyriske tendenser 😉

  Jeg “lugter” lissom “mønster” ….. hans problematisering (indædt, nedgroet) er offeragtig og han får din fulde opmærksomhed hver gang 😉 er han ikke en smule selvcentreret? og måske også udtryk for både lavt selvværd og angst for nærhed men dybest set hans ansvar at løse, hvis han anser det for et problem 😉

  Hvilken mand vile ikke nedkæmpe drager for din skyld 😉 du er en herlig kvinde …….. det er jeg sikker på svenskeren er enig i ………… Men hvad er der i det for dig Aries 😉 du skal jo klart handle i egen interesse 😉

  Måske er en fjern prins, at foretrække for den frø han forvandler sig til, hvis du får han “up your face”

  Knus herfra

  #9696
  lillehjerte
  Deltager

  Hej Aries
  Trist han har trukket stikket. Men det kan så tilgengæld give plads til noget nyt.Min dejlige elsker valgte også at dreje nøglen om for nyligt. Men nu ser jeg at det har givet mig en åbning til at møde nogle nye spændende mennesker i forskellige sammenhænge. jeg håber du ser de samme muligheder.

  Jeg tror ikke på at nogle mænd er så bange for at blive forladt at de selv vælger at gøre det først. Hvis de vil gå, går de. Jeg tror han siger de ting for at trøste dig og for at du stadig skal føle dig som en den super skønne kvinde som du er.

  #9697
  hexia D trix
  Deltager

  Test det ……. spejl ham, skriv at du er så sørgelig, har gået lang ture i det spæde forår, i sort humør i erkendelsen af at du ikke er god nok til ham. Brug minimum 5 linier på at skamrose hans fortrindeligheder ……… slut af med at skrive at du er usikker på om et møde vil såre jeres hjerter dybere osv osv og det eneste du ønsker i verden er at se ham lykkelig ………….. han slipper dig ikke og jeg sætter gerne en kasse vin på spil 😉 😉

  #9698
  Rosmarin
  Deltager
  #9700
  Aries
  Deltager

  @hexia de trix

  Hold nu på hat og briller. Jeg sidder og læser massivt til eksamen på tirsdag. midt i al min sorg over at svensken måske er på vej væk, Så kommer til lige et indlæg der får mig til at falde af stolen af grin.

  Ja svensken er faktisk lidt feminin i sin fremtoning og var det ikke for alle de billeder af hans instruktørjob tilfemkamp og undervisning af kommende jægersoldater, så ville jeg da også lige tænke om han var mand nok til mig i længden. Men ind imlemme trækker hans maskuline jeg sig frem og så er han mand og jeg er kvinde, og det er ganske nok det jeg har forelsket mig i og elsker ved ham. Jeg er på ingen måde til machofyre, jeg er til bløde mænd med lidt hang til sårbarhed. nu kke noget med at jeg skal ud og redde dem, nej nej, men jeg elsker sensitiviteten.


  @rosmarin
  ..tak for sangen…det kan være jeg skal sende den til ham når det er slut, den var faktisk meget rammende.

  og lillehjerte. Ked af at høre elskeren forsvandt. Svensken og jeg har hele tiden haft en ptentielt kæresteforhold for øje. foreige sommer havde jeg også en elkser og det var fint nok da han sagde stop.

  I mig har jeg stadig et håb om at svensken, bare ikke lige kan se det hænge sammen, men det er klart han skal selv ville det. jeg kan jo ikke stå for arrangementet alene.

  Men jeg er megtet meget glad for ham. Jeg er ikke ude efter en romantisk evighedsforelskelse, det gider jeg slet ikke. Men svensken har behandlet mig så pænt og jeg kunne se noget smukt og ubesværet i moden vi interagerer med hinanden. siden første sekund vi mødte hinanden, var der en særlig kemi. det sagde svensken tusinde gange, men undervejs gjorde han det også klart at han ikke var “klar” ligesom jeg var. Jeg tænkte tid, tid og tid, så skal det nok komme på plads. der er jo ikke en manual på kærlighedens forløb…men selvfølgelig leder jeg efter en troubleshooter, nu hvor det brænder på :-9

  Aries

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 84 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.