Hej kære godtfolk, er ny herinde..

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26605
  oOPiaOo
  Deltager

  Men det skal ikke afholde mig fra at bede jer om nogen inputs.

  Jeg er gift på 11 år og vi har sammen 4 dejlige piger. Jeg har længe været ulykkelig i vores ægteskab og følt mig som en mor til fem. Jeg har forsøgt at ændre på det enormt mange gange. Dog uden held i mere end et par uger før den gamle rutine igen liver op. Jeg har lige ledes døjet med depression on- off siden 2011 og indtil nu- men nu tænker jeg ganske anderledes på min situation.. Jeg spekulerer på om jeg rent faktisk er deprimeret eller om jeg ganske enkelt bare er ulykkelig- af denne årsag har jeg valgt at bede min mand om en separation således at vi kan bo hver for sig og jeg kan se om jeg genfinder glæden i mig selv eller om jeg bliver ved med at have de her deppressive symptomer.

  Mit dilemma er så at i den her tid hvor jeg har været ulykkelig, er jeg blevet kontaktet af en gammel ex kæreste og vi begyndte at skrive over messenger om de gode gamle dage, minder med mere og jeg kunne mærke at jeg pludselig følte mig lykkelig igen- jeg havde længe tænkt at jeg ikke længere var i stand til at føle lykke, men det fik ham her vakt i mig. Jeg følte at jeg havde behov for at fortælle ham hvor meget han har såret mig igennem årene, ved at være tvetydig og vælge mig fra og det havde føltes som om jeg intet betød for ham.

  MEN.. så skal jeg lige love for at denne ex fik fortalt i detaljer alt ( også ting jeg ikke først kunne huske) lige fra han så mig første gang, til hvor trist han blev over at vi ikke fik delt vores første seksuelle erfaring sammen- altså ned til de allermindste detaljer. Jeg var blown away fordi jeg har altid troet at jeg bare var en leg for ham. Havde aldrig i mit liv troet at han ville genkalde så mange ting og minder om os. Vi var begge umodne da vi mødtes første gang, 18 år. Nu skal det siges at vi begge er 38 år. Vores veje blev ved at krydses når vi var ude i byen eller han kunne finde på at kontakte mig, blot for at skrive “hej, hvordan går det?” vel og mærke med års mellemrum. Dette har jeg altid synes var mærkeligt.

  Vi indgik i et forhold sidst i ca 2007 hvor han var i et forhold med en anden kvinde- men vi havde begget indstillet os på at vi ville vie vores liv til hinanden- men pludselig ændrede verden sig da hans kæreste ringende hjem fra en ferie og sagde at hun altså var gravid og han skulle være far.- Min verden ramlede sammen! Hans liv blev meget ustabilt (begyndte at drikke en del), tro simpelthen det var hans måde at være ulykkelig på..
  Nå men inden deres søn bliver et år, har de valgt at gå hver til sit, og her når jeg lige at komme ind i hans liv igen, men ikke 100% fordi han stadig drikker en del og har nogle issues- men vi har nogle intime stunder sammen. Efter få måneder møder jeg min ægtemand og jeg har brudt kontakten med min ex.

  I løbet af det første år eller to tager min ex kontakt til mig på messenger og spørger om jeg vil hjælpe ham- han skal spørge mig om noget , men det er kun mig der kan hjælpe. Jeg hopper i med begge fødder og mødes med ham over en øl. Han gør meget ud af at han ikke vil skabe noget postyr i mit liv- ” Men hvad var det der gjorde at jeg faldte for ham back when”…

  Jeg får afsluttet kontakten og siger jeg er gift og han må have det godt. Han skriver igen i 2013, 2018 og nu senest for en måned siden .

  Denne gang holder vi kontakt i en uge og jeg kan mærke at jeg savner den kække måde han er på- han er meget uhøjtidelig- ikke køn- men personligheden gør ham utrolig attraktiv i mine øjne. Jeg spørger om han vil med ud og gå en dag- det vil han meget gerne- så kan han få et smil på mine læber som han formulerede det (havde fortalt om min deppression)
  Jeg fortryder fordi jeg er bange for hvad der sker hvis vi mødes.. dertil svarer han ” Jeg vil kysse dig i gulvet for at vise dig hvor savnet du er”.
  Jeg ender med at sige til ham denne dag at jeg bliver nødt til at blokere ham fordi mine følelser vokser og jeg nok ikke kan nøjes med et venskab- men jeg er stadig gift og har virkelig dårlig samvittighed.. Til dette svarer han ” det var han pisse ked af og om jeg var helt sikker?”. Lidt senere unblokker jeg ham og sender ham et billed af et mindested for os hvor jeg var taget han og jeg skriver ” selvpineri er lige mig” hvortil han svarer at hans dag lige var gået fra rigtig god til noget lort- han havde smadret en skraldespand på jobbet, taget earphones i ørene og hørt vores sang. Selvpineri var åbenbart også for ham….

  Senere samme dag vælger jeg at tage ind til ham for at få snakket ud. Han virker meget nervøs- kigger mig ikke rigtig i øjnene og skynder sig ind i stuen- tænker ikke over et gensyns kram, hvilket jeg så beder om og får- men manden dirrer- hvad betyder det?

  Vi sætter os i sofaen fra hinanden( sidder lidt skråt overfor hinanden. Han ved ikke helt hvad han skal sige, han er tydeligt mærket af Corona tiden med begyndende langt hår og delvist langt skæg! Han giver sig til at pille meget ved sit skæg og kører hænderne igennem håret og nærmest fnulrer sit hår i nakken konstant. Han sidder tilbage lænet med en fod på låret. Han har aldrig været god til følelser og har ageret klassens vittige dreng for at skjule sine usikkerheder for omverdenen- og at han er en usikker person giver han mig også ret i. Han skifter mellem og have armene over kors, og jeg tænker det er fordi han skammer sig over at have fået manboobs og at have hænderne på foden.Vi får snakket en del og jeg får sagt til ham at det er ikke på grund af ham at jeg vil separeres fra min mand- det er fordi jeg er ulykkelig og har været det længe- så han er ikke kommet og ødelagt noget.

  Han beder mig mange gange om at give ægteskabet en chance fordi han vil ikke være en homewrecker.. Jeg siger at uanset om vi snakker sammen eller ej så har vi aftalt en pause fra hinanden om 6 mdr, hvortil han pludselig slynger ud ” Nu har jeg ventet i 17 år så hvad betyder et par år mere…..! Det kom meget bag på mig. Vi afslutter besøget med et kram og jeg tager hjem. Nu er der skrevet lidt frem og tilbage siden den dag, men i dag står jeg med en fyr som ikke vil have et venskab med mig og han siger pludseligt at han ikke har nogen følelser for mig længere.

  Jeg har overdrevet brug for massiv hjælp til at finde ud af denne tvetydighed her- Vil han mig, har jeg været for ærlig og så er jagten ikke sjov når han ved han kan få mig, er det bare en leg for ham, hvad har han gang i….. Jeg forstår det simpelthen ikke med de blandende signaler.
  Beskytter han sig selv. Han sagde for resten også til mig at jeg er den eneste kvinde han bliver ved med at vende tilbage til- han kan ikke fortælle hvorfor.

  HJÆLP MIG- PLEASE

  #26606
  Eva Marie
  Deltager

  Har han sagt at han ikke har følelser har for dig længere? Det kan jeg ikke rigtig se ud fra dit skriv?

  Måske du skulle finde ind til dig selv først. Hvorfor er du så ked af det? Hvad er det i dit ægteskab der gør at du er trist? Hvad siger din mand? Har han det ligesom dig? Det lyder som om du er kørt fast i det med 4 børn og en mand hvor passionen er forsvundet mm. Med andre ord – der er gået leverpostej i den.

  Mht. din x – Så tror jeg virkelig han er forvirret over DINE signaler. Så blokerer du ham, så un blokerer du ham igen – så sender du billeder af jeres sted, med selvpineri….? Jeg kan godt forstå han virker nervøs og ikke ved hvad han skal gøre af sig selv. Det lyder lidt som om at du kører rund med ham – du har ikke bestemt dig for om du vil skilles, og i mens har du kontakt on and off med X – jeg ville godt nok også være total forvirret😊

  #26607
  oOPiaOo
  Deltager

  Han vil ikke mødes med mig, men kun skrive efter vores møde der er omtalt. Vedr følelser, så skrev han at han nok altid har troet på vi var dem der fandt sammen til sidst. Men så blev det ændret til. Jeg kan nu mærke den ikke er der længere for mig. Det var hvad han skrev. Men hvad har han ventet på i alle de år. Og hvorfor er han blevet ved med at kontakte mig igennem så mange år?

  #26608
  oOPiaOo
  Deltager

  Jeg har desuden ikke haft om off kontakt med ham igennem mit ægteskab. Han har altid skrevet til mig . Og hver gang har jeg lukker den ned og fortalt min mand at han nu har kontaktet mig igen. Jeg ved at jeg skal genfinde mig selv. Det er og har også altid været planen. Men kan ikke gennemskue min x. Er der stadig følelser for mig og han derfor ikke vil se mig og trækker stikket. Hvordan tolker i på vores møde og hans kropssprog. Der havde jeg blokeret ham 4 timer forinden på SoMe fordi jeg kunne mærke jeg måske var faldet lidt for ham igen.

  #26609
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg tager udgangspunkt i det du skriver😊 Du skriver at du havde blokeret ham på SoME timer inden – og det du skriver er jo også da I igen begyndte at have kontakt.
  Jeg vil tolke hans kropssprog som nervøs fordi du er on and off ( i nutiden)
  Jeg tror han er smask forelsket i dig – og at han ikke kan finde ud af hvorfor du er on and off – du er jo stadig gift og taler med ham efter dine behov – du er ikke gået fra din mand og du “leger lidt med ilden”. Jeg tro alle ville være rundt på gulvet.

  #26610
  lillehjerte
  Deltager

  Det bliver lidt kortfattet fra min side. Men jeg ville heller ikke vælge den mand du bor med og slet ikke den x du fortæller om. Han lyder både usympatisk og frastødende ud fra de problemer du beskriver omkring ham og så er han vel stadig alkoholiker?

  #26613
  oOPiaOo
  Deltager

  Lille hjerte. Det var nogle hårde ord.
  Nej han er langt fra alkoholiker. Nyder et glas vin til maden af og til. Han er en fantastisk far der sætter sin søn forrest i livet. Og han har en god relation til sin drengs mor. Han har lagt stilen fuldstændig om siden vi sås for år tilbage.

  #26614
  Undrende
  Deltager

  oOPiaOo

  Kan jo ikke lade være med at tænke på, at hvis I har haft sådan et on-off forhold igennem så mange år, mon det så er noget, der er værd at bygge videre på? På mig virker det lidt som om, at I/han opsøger hinanden, når det er belejligt, men I ønsker ikke at tage forholdet skridtet videre.

  Jeg er tilbøjelig til at give Lillehjerte ret – jeg ville heller ikke vælge hverken din mand eller din ex. Der findes så mange skønne mænd derude, som ikke har div. “lig i lasten”, som fx problemer med alkohol el.lign.

  Hvis jeg var dig, ville jeg i stedet forkusere på, hvad der gør dig glad – evt. tage en pause fra parforhold og nyde din frihed. Pludselig kan du se alt klarere, og måske du så finder ud af, at det skal være din mand, ex eller en helt tredie.

  #26615
  oOPiaOo
  Deltager

  Jeg overvejer et forhold til en psykolog der kan hjælpe mig med at definere hvad lykke betyder for mig. Men tak for jeres inputs.

  Vil gerne lige slå fast at det altid er ham der har taget kontakt. Svært bare at lukke den ned når der er følelser i klemme for mig, men jeg ikke kan få sat ord på fordi x en har valgt ignorer funktion på Facebook.

  #26627
  lillehjerte
  Deltager

  Men han har vel kontaktet dig fordi du var tilgængelig. Men mænd der ikke er rigtig interesseret har ofte det her mønster med at tage kontakt og trække sig. Det kan godt være mine ord virker hårde. Men med det du beskriver var jeg forlængst over alle bjerge, hvis det var mig der skulle forholde mig til sådan en mand. Ikke om jeg ville lukke sådan en ind i mit liv med den historik af hensyn til både børn og mig selv.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.