Har manden virkelig så svært ved at tale om følelser

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #5671
  rikbau
  Deltager

  Hej,
  Min debut i dette forum. Er i gang med at læse Martins bog – vejen til mandens hjerte. Bliver ved med at støde på det at manden har svært ved at udtrykke sig følelsesmæssigt i relation med en kæreste. Er det virkeligt så svært for jer mænd? Hvordan giver i så udtryk for kærlighed og andet følelsesfuldt, hvis i ikke kan sige det med ord? Er det så svært at se kvinden i øjnene og sige hvad man føler og tænker. Og et andet spørgsmål: bliver mænd fyldt om med samvær, så i bare ikke har lyst til vores selskab for en stund. Er vi så krævende at de suger energi ud af jer, og i bare har brug for en break?

  #5672
  Kattemor
  Deltager

  Jeg syntes det er at skære alle over en kam..

  Jeg har kendt mænd som aldrig ville snakke følelser og mænd som ikke havde problemer med det – og det samme med kvinder…

  Alt skal analyseres så meget i dag, jeg syntes meget går tabt i analyser om dit og dat… lev livet i stedet 🙂

  #5674
  rikbau
  Deltager

  På den ene side vil vi jo gerne have manden er åben omkring sine følelser, men på den anden side kan vi jo også godt li at der stadig er lidt hulemand tilbage i ham. Har du selv læst bogen? Bliver nødt til at lægge den fra mig, for jeg bliver helt udmattet og forvirret, men også oplyst af at læse den.

  #5677
  Tena
  Deltager

  Jeg ved sku ikke hvordan en mand udtrykker følelser..
  F.eks. når en mand kalder mig dejlige – betyder det så at han elsker mig?
  Når en mand køber min dyre schweiziske yndlingschokolade i store mængder på en udenlandsrejse, betyder det så at han elsker mig?

  #5679
  rikbau
  Deltager

  Tja, er nok svært at generaliserer. Men mænd kan sagtens sige skat og du er dejlig mm uden at være forelsket.
  Har selv haft et forhold (b-ven) – min første af slagsen, skulle afprøves. Jeg kunne dog ikke håndtere det, blev forelsket. Men han kunne sagtens kalde mig skat og du er dejlig og kom med blomster og vin. Men var tilsyneladende slet ikke forelsket. Tror det blot var en gestus og impulsiv handling. Men hvis du er i et “rigtigt” forhold tror jeg ikke du vil være i tvivl om følelserne er gengældt. Du vil kunne mærke om det er ægte. Men tror det er vigtigt at vise at man er glad for gaven, uden det er for meget af det gode. Blot et tak og hvor er det sødt af dig. Er du i et forhold eller er det blot et bekendtskab ?

  #5709
  Henke
  Deltager

  Når man selv er forelsket og er i tvivl om modparten også er det, opstår der hurtigt et behov for at vide, hvad modparten ligger i relationen. Det skyldes primært at man er forelsket og er sårbar som en i helvede.. De gange jeg har set en kvinde uden at være forelsket, har jeg ikke haft behovet for, at vide hvor hun stod rent følelsesmæssigt. Jeg har derimod haft behov for, at vide det, de gange jeg selv var forelsket og ikke kunne kloges af hende..

  #5715
  rikbau
  Deltager

  Tror også det handler om at den ene part måske kan mærke at partneren er forelsket, og derfor måske ubevidst holder lidt igen, da den jo er “hjemme”. Ikke for at være kold men måske for at få mere for at få den anden til at arbejde for sagen. For det er jo dejligt at der bliver kurtiseret. Det er jo et hårdt spil med den kærlighed, men jo ikke til at undvære. Og nu hvor jeg har læst Martins bog vejen til mandens hjerte, opfordres der jo til at man holder igen. Kan jeg dog bare ikke hvis jeg er forelsket, men usikkerhed er der masser af.

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.