Har jeg været for afvisende eller er han bare ikke interesseret

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22006
  Maria Aarhus
  Deltager

  Jeg er virkelig forvirret og har brug for et objektivt syn!
  Sidste år møder jeg en mand tilfældigt i byen. Han lægger an på mig selvom jeg er i et forhold og jeg ender med at kysse ham. Den første måned prøver jeg at holde mig væk/lukke ned men kan ike lade være. Vi har forskellige mødet, nogle lidenskabelige andre intellektuelle.
  Parallelt går jeg fra min kæreste fordi vores forhold har gået skidt i lang tid og jeg manglede et skub til at tage beslutningen – jeg går ikke pga af ham her, men er nærmere utro fordi jeg skal ud af mit forhold.
  Nå men jeg kontakter ham igen efter bruddet (der går kun et par uger, jeg havde i ml tiden skrevet til ham jeg ikke ville ses, af respekt for min ex og havde lukket den ned) og vi aftaler at ses. Her har vi sex for første gang. Han vil have mig til at blive, men jeg vil videre ud i byen med en veninde
  Vi aftaler at ses ugen efter hvor jeg så aflyser fordi jeg har mens. Han vil gerne ses alligevel og vi ender med at mødes på en bar da min mens stopper. I løbet af den aften sir han “du skal bare være sammen med andre vi blir aldrig til mere”. Så er det ligesom afklaret. Sir OK men at han skal ikke ringe og sniksnakke, vi holder den på sex.
  Han ringer et par dage efter, jeg tar den ikke og skriver istedet og herefter skriver han mindre.
  En uge efter skriver jeg og spør om vi skal ses. Han inviterer på lækker middag og vi har en hyggelig aften, fantastisk sex, putning. Han gør sit for at holde på mig hele formiddagen i flere til lørdagshygge (ikke sex…).
  Igen, efter en uge spør jeg om vi skal ses. Han svarer med det samme ja og inviterer på frokost i byen. Jeg sir nej, vil kun mødes hos ham. Det gør vi og har frokostsex. Bagefter smutter jeg på arbejde igen. Får den sødeste besked dagen efter og skriver selv til ham et par dage efter for at høre om hans weekend var god, han svarer og ingen skriver efterfølgende.
  Jeg formoder her at han har tabt interesse. Efter tre uger skriver jeg tak for et fantastisk møde og det vil jeg huske ham for. Han spør om vi ikke skal ses jeg sir nej, lukker den ned grundet for meget om ørerne (midt i skilsmisse børn osv). Han sir det er fair og jeg må skrive en dag hvis jeg har tid/ overskud.
  Jeg skriver efter en måned om han vil ses. Han skriver han er i noget andet og måske en dag kan vi ses som venner. Ok så er den lukket og bolden ikke længere hos mig. Jeg blir ked af det men også lettet over ikke at behøve tænke hele tiden på om jeg skal kontakte ham.
  Her skal det siges at han har et skidt rygte- har datet mange mange, leder efter en kæreste men det lykkedes ham ikke og han har knust en del hjerter. Han er gudesmuk, dygtig til sit arbejde, super intelligent. Men eftersigende halvskør, mange dæmoner, tungt sind, masser baggage, taget sygt mange stoffer. Samtidig har han de sidste fem år arbejdet på sig selv, er frelst (!), mediterer, dyrker velgørenhed, vil redde verden… prøver! Jeg er også selv ret eftertragtet, et godt catch og det ved han udemærket.

  Nå, tre måneder efter møder jeg ham. Bliver overrasket over hvor oprigtigt glad og rørt han er over at se mig, lidt overvældende. Vi støder ind i hinanden flere gange den samme dag. Han søger kontakt og flirter. Jeg snakker og smiler men afviger også. Støder ind i ham igen kl 5 om morgenen hvor ham ser mig kysse med en anden. Det tar han ok. Hører hans ven sige jeg er sød og ham svare ja, Mega sød.

  Jeg skriver til ham efter et par dage (på hans opfordring). Vi aftaler at se hinanden, er enige om at begge er dejlige og glade for at have mødtes. Han når at udskyde vores kaffedate to gange og jeg en gang. Derefter tar Jeg på ferie og kontakter ham efter et par uger for at høre om vi skal ses. Han sir med det samme ja. Jeg lægger op til aften hjemme hos ham, han lægger op til eftermiddag ude. Vi gør det sidste. Jeg håber på sex og at få mig en bolleven. Da vi mødes er han meget gentleman og Han spør hurtigt ind til hvor jeg er med kærligheden. Jeg svarer at jeg slet ikke er klar – at jeg har Brug for meget lang tid (år) til at genopbygge mig selv, at jeg glad for at være alene. Det forstår han, havde det selv sådan da han kom ud at sit sidste/ eneste meget lange forhold. Han sir han gerne vil have en kæreste men også frihed til at være sig selv. Han foreslår videre ud og spise, jeg hælder til hjem hos ham. Vi ender med 9 dejlige timer sammen (hos ham). Vores samtaler er personlige, kemien god, han spørger interesseret ind og husker alle mulige detaljer. Han fortæller han ikke har det så godt, han er vist ofte lidt depri. Jeg er mega positiv, fortæller jeg har haft det bedste år. Fortæller jeg fester rigtig meget. Han orker slet ikke det liv mere. (han er en gl mega festabe, nu 44 jeg er 38 men føler mig som 20 årig.) Ved han synes jeg er røvlækker og det gentager han flere gange den aften. Masser komplimenter generelt- på intelligens, personlighed og udseende.
  MEN vi ikke så meget som kysser!! Han plejer at være god til at tage initiativ til både kys og sex. Da jeg går henviser han til næste gang vi skal ses, spør om jeg vil låne bluse da jeg fryser osv (Jeg sir nej il sidstnævnte).

  Gik fra mødet og tænkte, har jeg misforstået alt. Var det ikke bare ligepræcis bollevenner vi var/skulle være? Vil han mere?

  Jeg skriver efter en lille uge , han svarer straks tak for sidst, hyggeligt at se mig. Skriver ja glæder mig til næste gang. Han skriver ja lad os gøre det snart. Jeg skriver hvornår. Han foreslår en dag. Jeg foreslår en anden. Han sir ok at vi begge glæder os. Fem dage efter har vi så en aftale og jeg skriver på dagen for at høre om det stadig passer / hvad vi skal aftale. Et par timer uden svar ringer jeg og lægger en besked. Han skriver efter en time med et undskyld må rykke til evt weekenden hvis det passer mig. Svarer øv men helt fair og tænker jeg er dumpet. Svarer næste dag i forhold til weekenden hvornår det så passer ham og han skriver efter to dage “hej smukke lad os ses i løbet af den her uge.” Skriver ja og tænker at han må foreslå hvis han rent faktisk vil ses. Det gør han ikke og jeg får brug for afklaring så skriver efter en uge efter om vi skal ses. Han svarer ikke og på tredje dagen støder jeg ind i ham tilfældigt (weird)! Han var sød men havde det skidt. Jeg var cool men det var akavet. Han undskylder manglende svar. Jeg sir det ok. Han sir “men ja lad os ses her en af dagene lige om lidt”. Jeg smiler bare nok lidt opgivende. Vi snakker lidt videre og sir farvel. Det så næsten en måned siden uden news godt jeg er dumpet men fater ikke hvad der er sket..

  – har jeg såret / afvist ham fordi jeg ikke er interesseret i kærligheden? Samtidig synes jeg at have vist masser interesse – meget tvetydigt nok men det er vel også en del af gamet/ flirten?
  – eller kan man bare tabe interessen efter et møde, hvor man ikke synes den var der alligevel, også bare med sex/ useriøst i mente? Hvorfor så alle komplimenterne og henydninger til at ses igen, uden at prøve på at få sex ud af det? Han var ved at dø over hvor lækker jeg var da vi mødtes I sommer og på den mærkelige date (og vores sex var vildt god der i første runde)
  – eller har han det bare mega dårligt og intet overskud. Han har lige haft fødselsdag, har det stramt med sin alder. Hinsta opførsel med mange mærkelige profilbilleder og et skør post
  – eller player han mig for at jeg blir interesseret? Han er en garvet dater og utvivlsomt strategisk dygtig/ manipulerende type.
  Ved godt jeg har været sygt tvetydig og ubeslutsom gennem det hele og måske er han bare træt af det, – men han ar sgu heller ikke været ligetil

  Vil stadig ikke være kærester, han vil ende med at såre mig, men gerne have ham i mit liv ad hoc og mest af alt vil jeg så gerne forstå wtf det skete.

  Nu har jeg så skrevet det hele ned og vil gerne have et objektivt blik.

  #22007
  lillehjerte
  Deltager

  Han lyder som den evigt søgende(på flere planer og ja nok på mange damer) med følelser som vinden blæser. Med andre ord typen der er ustabil og som man aldrig skal regne med. Måske er han vandt til at tilbudene går hans vej, så hans udfordringer ligger måske i at få planlagt alle ind og finde ud af lige den dag hvilken han skal vælge i kartoteket. Jeg tror ikke det er en man skal have i sit liv. De ændrer sig ikke. Det kan være du også selv skal være mere beslutsom og tænke over at selvom du har udseendet med dig om der er andet der er vigtigt at du tiltrækker med og tiltrækkes af, så du ikke ender op med sådanne overfladiske mænd. For han er jo temmelig overfladisk

  #22008
  Maria Aarhus
  Deltager

  Tak Lillehjerte! Det var præcis det svar jeg havde brug for! Det ER ham som er ustabil og flyvsk. Ikke mig der har været tarvelig. For jeg dealer med en dårlig samvittighed over at have været ærlig og ikke at ville mere end bare sex. (Men forstår stadig ikke hborfor vi ikke skulle det?!).
  Og ja, nu har jeg haft et år med masser useriøst engangs, det jeg havde brug for efter mit brud. Og snart skal jeg til at kigge efter noget andet og turde investere mig bare lidt følelsemæssigt. Der er jeg ikke endnu mem nok snart. Og skal ikke tænke mere over ham, man forstår vel aldrig helt andre mennesker og kan ikke få svar på alt, selvom det er svært at acceptere…

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.