Har jeg mistolket signaler?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4135
  pernille
  Deltager

  Hej med jer :8)

  Håber I kan hjælpe mig en smule.
  Jeg er blevet noget i tvivl om, om jeg har mistolket signaler, jeg synes en mand har sendt mig. Min historie er:
  Jeg møder i januar denne mand, som jeg synes er ret sød. Vi har været i kontakt 5 gange af ca. 1 times varighed (arbejdsmæssigt). Første gang var lidt anspændt fra min side, da jeg syntes, han var dejlig. Jeg tænker, at jeg har sendt nogle signaler, men aner ikke om han har opfanget det/dem. Ved efterfølgende møder er han gået meget tæt på mig, har stirret mig direkte i øjnene, brugt mit navn og har spurgt ind til mange ting om min person samt fortalt mig mange private ting om sig selv og sågar nævnt, at han er single ud af den blå luft, ligesom flettet lidt ind i en anden sætning. Fortalt hvor han går hen i sin fritid, når han er ude, uden også at være spurgt om dette.
  Han har fra gang til gang kunnet huske, hvad jeg har skullet lave og spurgt til, hvordan tingene er gået. Har oprigtigt været interesseret i at holde en samtale kørende og også husket ting, jeg har fortalt ham omkring min person og mit liv. Nå, men jeg har jo håbet, at han ville invitere mig ud, har virkelig prøvet at sige med mit smil og kropssprog, at han gerne måtte. Det skete desværre ikke, og jeg er nu i den situation, at jeg ikke længere skal se ham via møderne, hmm. Men, er så “kommet til” at anmode om venskab på facebook, skrev dog intet, bare en stiltiende anmodning for ligesom at få ham til at kontakte mig via den vej, men der sker ikke en fløjtende fis 😉 Han kar kun bekræftet min anmodning! Øv!
  Kan jeg have misforstået?

  #4148
  Aries
  Deltager

  Hmnn har oplevet nøjagtig det samme. jeg tog til sidst en direkte kontakt, vil du med ud til en kop kaffe. Nej tak fyren havde sørme kæreste på. Tja..flirten var som i dit tilfælde helt åbenlys. Du må enten vente eller spørge 🙂

  Aries

  #4149

  Hej pernille

  Han kan mærke, at du et vild med ham og venter på, at du går i fælden af dig selv. Lad være med det 🙂 Hvis han ikke tager initiativ, er du ikke vigtig nok for ham. Og det er jo allerede konstateret, at han ikke lider af genert tilbageholdenhed. Så det er ikke derfor, at du ikke hører fra ham.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #4155
  pernille
  Deltager

  Hej Martin og Aries

  Tak for svar (-:
  Interessen har sgu nok været selvbekræftende for ham. Så jeg må bare glemme det igen.

  Vh. Pernille

  #4165
  Aries
  Deltager

  Hej Pernille

  Martin Ø skrev det samme råd til mig. men da jeg er en type der vil have tingene Ind eller UD af mit liv så skrev jeg en sød Sms til ham, om at ses. Det jeg fik ud af det var, INTET svar. Tjahh, vi er bare ikke vigtige nok..øv for os 🙂

  Aries

  #4167
  pernille
  Deltager

  Hej Aries

  Synes efterhånden det er den gængse tendens, at interessen ikke er der alligevel, selvom signalerne fra manden er meget tydelige. Har tidligere også handlet på sådan en situation, mest fordi jeg nok selv handler og ikke har tålmodighed til det spil, man åbenbart skal spille.
  Så nu giver jeg sgu op!!! Er syg og træt at mænd, der bruger os til at blive bekræftet, fordi de lige synes det er fedt eller, hvad ved jeg!!!
  Nå, never mind – vil ikke bruge mere tankevirksomhed på ham her.
  Videre 😉

  #4174
  Aries
  Deltager

  Ja, det er en meget ærgerlig tendens. Jeg forstår det heller ikke. Må jeg spørge om hvor I befinder Jer aldersmæssigt?

  Almindelig høflighed synes at være forsvundet ud med sms og netdating. Husker tydeligt at jeg som 21 årig(altså mange år før mobil og internet) så en mand jeg var meget glad for. Det var også sådan lidt on/off. Men en dag ringende han og sahde at han havde fået kæreste på, så vi kunne ikke ses mere. ja Han ringede, og det var dt vi gjorde dengang. Vi havde en direkte 2 vejkommunikation. Om end det af og til var ubehageligt at ringe sammen, så gjorde vi det. I dag med Sms og andet burde det jo være nemt at sige nej tak eller ja tak..via denne envejs kommunikation. Det er jo ikke farligt for pokker.

  Ærgerlig hilsen

  Aries

  Aries

  #4178
  pernille
  Deltager

  Ja, det må du da. Jeg er sidst i 30’erne og han midt i 40’erne. Det er jo næsten grotesk ikke! Det forventes næsten af de yngre generationer, men ikke af min egen generation. Tendenseren har virkelig ændret sig, det har du ganske ret i. Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige til det. Føler mig til tider noget lost i disse tider og kan bestemt ikke følge med på mediebølgen – er selv opdraget til at tage ansvar for mine egne handlinger og behandle andre mennesker ordentligt og ikke give udtryk for noget jeg ikke er/gør/kan/vil… Så i min verden er det altså FORKERT at “udnytte” andre mennesker for min egen sindstilstand skyld! Jeg siger altid selv pænt nej tak til yderligere efter en date, når jeg ikke vil se ham igen osv., det er bare åbenbart ikke nemt for det modsatte køn med almindelig pli.
  Ja selv da jeg var 31, synes jeg det forholdt sig anderledes – der værd jeg også gjort det forbi med via en telefonsamtale, hvilket jeg kunne acceptere, da det var en langdistanceforhold, hvorimod sidste år så jeg en gennem et halvt år, som bare droppede kontakten, og så måtte jeg selvfølgelig selv gætte mig til, hvorfor! Hehe – det er nu sørgeligt…
  Hvilken alder har du selv?

  #4179
  Henke
  Deltager

  Hey Pernille
  Dit citat:
  “Er selv opdraget til at tage ansvar for mine egne handlinger og behandle andre mennesker ordentligt og ikke give udtryk for noget jeg ikke er/gør/kan/vil… Så i min verden er det altså FORKERT at “udnytte” andre mennesker for min egen sindstilstand skyld!”

  Jeg kunne ikke være mere enig! Jeg betragter egentlig mig selv, som en relativt afbalanceret mand, men lige præcis denne problemstilling gør mig simpelthen så vred. Det er så respektløs en handling.

  Jeg oplevede engang i mine tidlige 20’er at jeg havde flirtet med en ung kvinde gennem næsten et år. Hun havde en kæreste, så det satte en naturlig stopper for eskaleringen af flirteriet, men hun gik fra kæresten. Så troede jeg det var min tid, men der gik lidt over en måned, så havde hun fundet en ny kæreste. Hold op jeg følte mig udnyttet. I bagklogskabens klar lys kan jeg da godt se, at der var nogle signaler som ikke spillede, men ungdommens naivitet var også en integreret del af min personlighed den gang. Men hun røg på røv og albuer ud af mit liv prompte.

  #4182
  pernille
  Deltager

  Hej Henke

  Ja, det er bestemt ikke rart, og jeg kan læse ud fra din situation, at det åbenbart også sker for mænd. Jeg har nok bare ikke set det, idet mine veninder, er meget ligesom jeg selv. Og ja, du har ret det er respektløshed, uanset køn!! Godt for dig, at du satte hende ud af dit liv! Jeg har heldigvis let nok ved ikke at bruge mere tid på folk, der har “narret” min intelligens ;-), når jeg ikke har haft mere med dem at gøre, end situationen jeg beskriver i første indlæg! Det er en helt anden sag, når det er kærester.
  Ang. ungdommens naivitet, så er det desværre nok noget, der følger mange kvinder gennem livet. Synes bestemt ikke jeg er mindre naiv i dag end for 10-15 år siden 😉 – desværre nok mere! Jeg tror sgu på, hvad folk siger til mig og tror også alt for meget på flirten, idet jeg ikke selv flirter, hvis jeg ikke mener det fuldt ud!!
  Tak for dit indlæg, om end det var en trist oplevelse, du havde.

  Venligst Pernille

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.