Har hårdt brug for råd fra jer

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14806
  Silotte
  Deltager

  Jeg har skrevet herinde tidligere, da min eks-kæreste gjorde det forbi for 2 måneder siden, men jeg har virkelig brug for feedback fra jer igen.

  Vi havde talt om at flytte sammen, det var hans forslag, og var i gang med at kigge på lejlighed sammen. Vi tog så til Paris og da vi kom hjem gjorde han det forbi. Han gjorde det forbi, fordi vi blev uenige om små ting inden vi tog afsted. Han sagde inden Paris, at han mente, vi skulle stille flytteplanerne lidt i bero og koncentrere os om hinanden. Det havde jeg svært ved og jeg havde svært ved at tilgive ham. Da vi kom hjem fra Paris, kunne han mærke, at jeg grublede og var lidt ked af det. Han nærmeste tvang mig til at vi skulle tale om det. Han gjorde det forbi med den begrundelse, at jeg ikke hvilede i mig selv. Jeg kunne slet ikke se det.

  Nu har jeg fået hentet mine ting hos ham og vi har efterfølgende talt sammen. Jeg kan godt se nu, hvad jeg gjorde forkert, men det tog mig noget tid at se det. Han har ret, jeg hvilede ikke i mig selv. Jeg gik for meget på kompromis og den fejl gør jeg ikke igen. Vi havde vist begge to brug for et pusterum fra hinanden. Det gik nok lidt for stærkt og det har vi efterfølgende talt om, at det gjorde. Jeg har desuden sagt til ham, at jeg har tænkt meget over at starte helt forfra og spurgt om han vil det. Han vil være sig selv siger han. Han vil slet ikke have nogen kæreste. Han har et eksamensprojekt henover sommeren og er i gang med træning for at tabe sig 10 kg, som han har taget på. Jeg tror faktisk at jeg har såret ham, ligesom han har såret mig.

  Jeg var så igen hos mig for et par dage siden, for at hjælpe med ansøgning og CV. Det var rigtig hyggeligt, han skulle dog lige tø op. Han spærrede øjnene helt op, da han så, at jeg modtog 4 beskeder fra en eks. Jeg sagde dog til ham, at der ikke var noget i det. At jeg ikke var interesseret. Spurgte ham, om han havde nogen og det svarede han nej til. Han var ikke interesseret i nogen eller noget sagde han. Lige inden jeg gik ringede han til sin søster for at hyggesludre med mig på medhør. Det gjorde vi altid før i tiden. Undrer mig over, at han gjorde det, men tror han hyggede lidt. Og jeg fik hilst på hans søster i tlf.

  Da jeg kom hjem ringede han til mig om aftenen for at fortælle, at han havde været udsat for en underlig skræmmende oplevelse med 20 indvandrere, der ville stjæle hans knallert og de var tæt på at tæve ham. Han havde dog fået hjælp fra politiet. Han var skræmt af situationen og ringer så til mig? Måske fordi jeg lige har været der?

  Jeg savner ham rigtig meget, men ved ikke hvad jeg skal gøre? Jeg vil så gerne have ham tilbage, men har brug for mange gode råd her.

  Håber i kan hjælpe.

  Af hjertet tak.
  Silotte

  #14811
  Go Happy
  Deltager

  Jeg forstår godt, at du kigger efter tegn på, at han har fortrudt, og at han kommer tilbage. Ingen ved, hvad der foregår i ham, eller hvorfor han gør som han gør. Det bedste du kan gøre for dig selv, er at forholde dig til det vi ved med sikkerhed – Han vil ikke have en kæreste, han vil fokusere på træning og eksamen. Alt derudover er antagelser og gætterier 🙂

  Det bedste råd fra mig er, at fokusere lidt mere på dig selv og dit liv, frem for at sætte dig i en venteposition, hvor du analyserer hvad han gør, og tolker alle tegn fra ham. Du kan være sikker på, at han nok skal lade dig vide, hvis han vil dig igen 🙂

  Han har brug for luft, og han har kastet sig over et vægttab. Prøv at finde noget, der kan aflede dig lidt, så du føler glæde og tilfredshed uanset hvad der sker fremover 🙂

  At han opfører sig venskabeligt ved at ringe til sin søster, og senere til dig for at fortælle om sin oplevelse bør du ikke lægge mere i, andet end at han føler sig afslappet sammen med dig, og at han ser dig som en ven, han kan dele stort og småt med 🙂

  Du skal ud og nyde livet nu, opleve noget, gå på en date, prøv en ny sportsgren, gå til et foredrag, se veninderne, kast dig over et projekt i hjemmet 🙂 Det vil også hjælpe dig i processen med at hvile mere i dig selv – lyt til dine egne behov, og bliv i nuet.

  #14812
  Per
  Deltager

  Jeg tager udgangspunkt i det, du har skrevet.

  Han har sagt at han ikke er interesseret i nogen eller noget. Jeg går ud fra at man kan stole på det, han siger. Han har derfor taget ansvar ved at melde klart ud. Meget prisværdigt. Du kan tage ansvar ved at tage hans udmelding bogstavelig. Respekter det uden at tolke på det.

  Det virker som om han forsøger at etablere et venskab ved at inkludere dig i hans liv. Han kan altså stadig lide dig. Hvis han en dag vil mere, vil han højst sandsynlig være tydelig i at vise sin interesse.

  Kan du ikke holde til at ‘lege’ venner, fordi du ønsker mere, bør du selv melde ud at blot venskab er for hårdt for dig. Fokuser på at fylde dit eget liv ud og hvile i dit eget selskab.

  Måske kan I forsøge igen en dag, hvor I måske begge står i et andet sted i jeres liv.

  #14819
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg forstår godt din hjertesorg, men han vil ikke et kæresteforhold længere.Det eneste du kan gøre er at give dig selv omsorg og nogle gode oplevelser.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.