Har din mand mistet lysten til sex?

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7558
  dr2
  Deltager

  Har din mand mistet lysten til sex? Og vil I være med til at bryde et tabu?

  DR2 søger mænd og kvinder til en række programmer om manglende sexlyst – og Martin støtter op om at vi henvender os til jer, brugerne af brevkassen 🙂

  Skriv til dr2lyst@gmail.com, hvis du er interesseret i at høre mere. Det er helt uforpligtende.

  Info om programmerne:
  I mange år har det været kvinders patent at have hovedpine eller andre gode grunde til at afvise deres partner i sengen – men hvordan ser virkeligheden ud?

  Mænd er brunstige handyr – det er deres natur, det er en almen opfattelse. Men hvorfor oplever et stigende antal mænd, at lysten er forvundet?

  I programserien møder vi forskellige mænd, der fortæller ærligt om deres seksuelle frustrationer; hvordan det ofte går galt under akten eller hvorfor de aldrig kommer i gang. Har de faket en migræne for at beholde boksershortsene på? Har de haft ’overarbejde’, så de måtte sove tidligt? Eller har de prøvet at gennemføre seancen med blød banan? Vi møder også den anden part; kvinderne. Hvordan er det for dem at ligge parate, villige og uberørte? Det bliver oprigtigt, seriøst – og uhøjtideligt.

  Mandens manglende lyst hæves til en diskussion af manderollen anno 2015 og forholdet mellem kønnene i dag.Vi taler med lægen, sexologen og biologen, mandeforskeren, historikeren og sociologen, der alle forsøger at kaste lys over opfattelsen af sex og lyst. Men først og fremmest skal vi høre mændene.

  Hvis du kender en mand, der i perioder har kæmpet eller kæmper med manglende sexlyst, må du også meget gerne henvise til os. Vi behandler selvfølgelig alle med respekt og diskretion.

  Med venlig hilsen

  Castingredaktionen / Gizmo Cast
  dr2lyst@gmail.com

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.