Han vil bolle sig igennem vores konflikter

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #10024
  ansvar_10
  Deltager

  Jeg blev gift for et lille år siden, med en mand der var blevet skilt for to år siden, og har to børn på 13 og 8 år.
  Vi har indbyrdes haft en del problemer, med at finde ud af det med hinanden, men har også haft en stærk relation.
  Min mand har en kæmpe sorg og dårlig samvittighed i forhold til sine børn, i forlængelsen af skilsmissen, som han ikke ønskede.
  De må ikke lide nogen overanstrengelse eller blive udsat for noget som helst irriterende. De er meget nemme og søde, og jeg har det super med dem begge, men de har også en stor sorg pga skilsmissen.
  Min mand er ikke særlig lydhør over for at ville se på de problemer vi har, og han vil egentligt helst bare bolle sig igennem enhver konflikt, og ikke tale om de ting der sker, groft sagt. I og med vi bliver ved med at støde på de samme problemstillinger, og han også bruger mig som skraldespand for sine indre fustrationer, når han bliver usikker på mig,har jeg sagt vi har et problem.
  Lige nu bor vi sammen, men det føles meget todelt, da vi har børnene den ene uge, og er et andet sted den anden uge, hvor vi arbeder sammen. Jeg har kæmpet for at vi skulle bo sammen, men han siger at det ikke føles som om vi bor sammen, og at det ikke fungerer, og at børnene bliver utrygge af ikke at vide præcis hvad der sker og hvornår jeg er er. Det har vi lavet faste aftaler omkring, da han har dage hvor han er med sine børn alene, og jeg kommer de resterende dage. Så det forstår jeg ikke rigtigt.
  Efter jeg har sagt, at jeg ikke rigtig føte jeg kunne trænge igennem til ham, over en længere periode, har han vendt situationen imod mig, og uden at ville forholde sig til vores problemer, og trukket sig i forhold til vores fællesskab. Han har nu sagt, at han vil sælge sin bolig, og flytte ind som nabo til ekskonen, så børnene kunne læbe op og ned til dem, når de savnede dem hver især, og at han også ville begynde at spise sammen med ekskonen og børnene så de kunne få en følelse af, at de havde en familie der. Da jeg spurgte om han havde tænkt mig ind i det, sagde han at hvis vi havde det godt, så ja, men at vores kærlighed skulle bevise sig selv nu.
  Jeg føler mig i den grad sat ud af fællesskabet, og fælles beslutninger, og føler mig på ingen måde som en del af den familie, han sagde hab drømte om at skabe med mig.
  Jeg har nu fundet en lejlighed jeg kan låne en måned og et sted hvor jeg kan arbejde, og tænkt på at flytte ud af de steder vi har været sammen. Er det det rigtige at gøre? Jeg tror han føler sog klemt, og såret over min utilfredshed, men samtidigt har han en uhensigtmæssig adfærd, som jeg er blevet nødt til at sige fra overfor.

  #10029
  Eva Marie
  Deltager

  Sikke en klaphat. Han behandler dig helt klart ikke ordentlig – og det er det rigtige at du er så stærk at du kan flytte i en lejlighed.
  Vil han virkelig have at du skal bo ved siden af ex konen? Ej altså….
  Må jeg spørge om du var grunden til skilsmissen ?

  Når det så er sagt, så er de fleste mænd ikke meget for dybe samtaler, og tror det løser sig med sex. Det er vist meget normalt:)
  Synes da at du skal prøve at få en stille og rolig snak med ham om det med at han vil bo ved siden af ex ´en – det er ikke værdigt overfor dig.
  De bedste tanker til dig:)

  #10030
  ansvar_10
  Deltager

  Tak 🙂

  Nej, jeg var ikke årsag jeg mødte ham to år efter, og der var han stadig i sorg over for børnene, men jeg kune nu også mærke at tabet af eksen fyldte en del.
  Han siger at han er ovre eksen, og det synes jeg også jeg kan mærke at han er, og at det mest handler ‘om børnenes skyld’ alle de beslutninger og overvejelser der bliver taget, og jeg lissom sidder ude på sidelinien og kæmper for at være en del af fælleskabet, som jeg bliver holdt uden for, så snart vi har en konflikt, og dem har vi mange af, og jeg mistænker ham lidt, til også at bruge dem som undskyldning for at holde mig på afstand.

  Jeg er til dels på den med, at man tager mange hensyn til børnene… men det forudsætter bare lige at der er en stærk fælleskabsføelese imellem min mand og mig, der gør det føles ‘sikkert’.

  #10033
  Eva Marie
  Deltager

  Ved du hvorfor du skal holdes på afstand? Jeg synes det lyder som om han trækker sig – Børnene bruger han som undskyldning – man kan sagtens have et tætte relationer til sine børn, selv om man er skilt – Han kan lave faste aftaler med dem osv.
  Men du er nok nød til at insisterer på at der også skal være plads til dig – Han har jo valgt at gift sig med dig:)

  #10037
  ansvar_10
  Deltager

  Jeg har insisteret og han har et neurotisk forhold til de børn…….
  Oghan har faste aftaler om samværd osv osv…. men jeg trænger ikke rigtig igenem til ham på nogen måder… hverken i forhold til vores problemer eller fælleskabet… hver gang jeg sætter grænser og er på vej væk, så giver han sig, men kun for en kort tid, for så er vi tilbage til at han trækker sig tilbage…når en ny udfordring viser sig med børnene eller en konflikt imellem os…

  #10039
  Eva Marie
  Deltager

  Det er nok noget af en balancegang når der er børn involveret – jeg tænker at han ikke synes det er dit problem og du ikke skal blande dig – Jeg har en i familien der er skilt 2 gange og med børn fra begge ægteskaber, og en kæreste med børn der bor der hver anden uge – det er noget af en udfordring:)
  Hun har faktisk klare regler: Så længe hans børn er i deres fælles hus, så er hun medbestemmende i hvordan de skal opføre sig når de er der – de store beslutninger, møder i skolen osv – dem blander hun sig ikke i:)

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.