Han ved ikke hvad han vil…

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #22501
  Foreverlove2
  Deltager

  Hej kære brevkasse
  Jeg skriver fordi jeg har været sammen med min kæreste i 1 1/2 nu, og nu er jeg i konflikt med mig selv, da han tvivler på vores forhold.

  Jeg flyttede efter 1 år ned til hans by, og bor i mit eget hus med min søn, min kæreste bor meget tæt på mig og har hans piger hver anden uge. Jeg flyttede for at vi kunne være nemmere sammen, og måske begynde at opbygge vores egen lille familie, en dag finde et hus sammen.. og ALT har været fantastisk indtil nu..

  Da jeg flyttede sagde jeg mit job op, og har derfor gået som arbejdsløs i det meste af den tid jeg har boet det nye sted. Det har været VILD frustrerende for mig, og jeg har følt mig meeeeega ensom og alene, da alt for mig er nyt her.. Jeg har nok ønsket at min kæreste havde “taget sig lidt mere af mig”. Jeg har skulle tage hensyn til min egen søn, der skulle starte ny skole og falde til her, jeg har skulle tage hensyn til min kærestes piger der også har brug for alene tid med deres far, og jeg har skulle tage hensyn til min kæreste, der også har haft brug for alene tid, og byture med vennerne, samme tid med at jeg har følt mig SÅ ALENE og faktisk ikke haft nogle mennesker her nede jeg kunne betro mig til..

  Jeg har over noget tid, været hård over for min kæreste, når han har “valgt mig fra” fordi jeg har følt mig svigtet og alene, hvilket har ført til depression.. Hård på den måde, at når han har været ude med hans venner, så har jeg kontaktet ham på sms, og været meget utilfreds, nærmest gjort ham til en dårlig kæreste.. og jeg er ikke bange for at bruge hårde ord. jeg har været offer for mig egen angst for at miste.

  Han sagde så stop, vi er stadig “kærester” bare ikke sammen, han ved ikke hvad han vil, han tvivler på sig selv på alle måder, både som far, kæreste osv. Hvorfor skal vi være sammen når vi såre hinanden siger han, og han har ret, jeg har ikke været god ved ham, fordi jeg har følt mig forladt… Han har det dårligt med sig selv.

  Jeg tog en snak med han forleden, da jeg har brug for at vide hvor jeg står.. Han siger stadig han tvivler på sig selv, og ikke ved hvad han vil, jeg føler jeg selv er skyld i, at han er ude hvor han ikke kan finde hoved og hale i sit eget liv.. Og jeg står og er såret, fordi jeg flyttede her ned for at være sammen med ham, jeg rev alt op med roden og tog springet, og nu er hans kærlighed forsvundet, fordi jeg har krævet for meget, eller fordi han ikke har sagt fra når han havde brug for luft..

  Min plan er så, at lade ham være, jeg har fundet mit drømme job, og har fundet et par fantastiske veninder, men føler mig stadig ny i denne by,. Jeg trækker mig fra ham og jeg hverken ringer eller skriver til ham, føler mig faktisk som en kold skid… Men jeg gør jo intet godt ved at presse ham, eller bekræfte ham eller overhovedet være der lige nu, det forsvinder han bare mere ved… Men shit jeg savner ham, og elsker ham virkelig højt… Han skriver stadig godmorgen og godnat, det har han gjort alt den tid vi har kendt hinanden, men der er ingen skat, eller hjerter mere. Jeg svare med respekt og varme tilbage.. Han siger at han godt ved når jeg sender et hjerte med, så er det for at få igen, men når han føler det vil være falsk fra hans side af, så vil han ikke sende et retur.. (Hvordan kan kærligheden SÅ pludselig forsvinde)

  Han har i det 1 1/2 vi har kendt hinanden været meget bekræftende, siger nærmest han elsker mig hver gang inden vi lægger røret på, men det er også slut nu. Det er som om det er sket fra den ene dag til den.

  Jeg ved simpelthen ikke hvad mit næste træk skal være, han ringer nærmeste hver dag, 1 gang om eftermiddagen bare for at sige hej, og nogle gange snakker han om himmel og hav, og jeg lytter og spørger interessant ind til hvad kan snakker om, jeg er varm, rosende og bekræfter også lidt. Jeg vil gerne have han kan mærke at jeg er et skønt varmt menneske.

  Hvad hulen gør jeg, og kan jeg overhovedet vinde hans kærlighed tilbage.. ?

  • Dette emne blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Foreverlove2.
  • Dette emne blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Foreverlove2.
  • Dette emne blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Foreverlove2.
  #22505
  Eva Marie
  Deltager

  Sikke et stort spring du har taget med at flytte, ikke bare dig selv men også dit barn….og sikke en dum situation du så står i nu – det er ikke rart for dig, men heldigvis har du da fået et par veninder 🙂
  Er der andre grunde end ham, til at du har flyttet din søn i en anden skole? Synes det er et stort spring for dig (chance at tage) når du både siger dit job op OG flytter din søn i en ny skole…..Jeg mener, det er utrolig meget du har ofret, hvis det bare var for hans skyld?

  Ja du er gået langt over streget mht. at skælde din kæreste ud fordi han er sammen med vennerne – jeg tror faktisk det er en af de største dræbere i et parforhold – men det lyder på dit skriv som om, at det er du udmærket klar over selv – og så forsøger du på at gøre det bedre ved altid at være flink og sød – vise den bedste side af dig selv når I taler sammen mm….men sødeste du……jeg tror ikke det virker når man ikke er autentisk.

  Når man ser det sådan lidt udefra ( fra hans synsvinkel) så ser jeg det sådan at – du flytter og ofre dig selv, din søn, dit arbejde for ham – du skælder ham ud når han er ude osv. osv. Det er simpelthen så drænende og jeg forstår godt hvis han føler sig bundet op af dig – det har skræmt ham væk, og ja….så forsvinder kærligheden fra den ene dag til den anden….
  Jeg har læst et sted at mænd tænder helt af på kvinder der er afhængige af dem…..kvinder der ikke har deres eget liv – Ikke at du ikke har dit eget liv – jeg kender dig ikke, men som jeg læser det, så har du ofret dit liv for ham – det er turn off!

  Hvad du så skal gøre? Tjaaa jeg ville nok flytte tilbage – men den mulighed ser jeg ikke, da det så betyder at din søn skal flytte skole igen – så du må nok bide tænderne sammen og få dit eget liv det nye sted. Se det som en gave at du nu har muligheden for at skabe dit eget nye netværk – og ja måske en anden kæreste i samme by. Jeg tror ikke ham her er interesseret længere….desværre….
  God vind:)

  #22506
  Laerke
  Deltager

  Hvorfor flyttede i ikke sammen og hvor langt er du flyttet ?
  Er du mon vred over at du er gået for meget på kompromis med dig selv ?
  Hvad kunne du tænke dig, hvis du kunne få det præcist som du ønsker dig – hvad ville dit drømme scenarie være ?
  Har du kommunikeret dine behov klart og tydeligt til din kæreste uden at være kommanderende ? Har han hørt og forstået dem ?
  Ja det der sms er noget møj og så når han er i byen.
  Det lyder lidt som det man kalder protest behavior på engelsk ?
  Kender du bogen Attatched ?
  Hvis man ikke formår at sætte grænser og udtrykke sine behov og ønsker kan der bla ske ?
  Og nu manipulerer du lidt ved at være sød og måske lidt føjelig !
  De fleste kommer til at dumme sig indimellem.
  Det er vigtigt at kunne reparere. At du bliver hård kan dække over din sårbarhed. Så kan han jo ikke se dig rigtigt ?
  Kan i få en samtale hos en parterapeut der kan hjælpe jer med at se mere klart ?

  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Laerke.
  #22508
  Laerke
  Deltager

  Og hvad kan du selv gøre noget ved ? Og hvad kan du ikke gøre noget ved ? Kan du give slip på det du ikke kan gøre noget ved ? Hvad kan din kæreste gøre noget ved ? Og hvad kan han ikke gøre noget ved ? Kan i få hjælp af venner el andet ? Kan du selv gå i terapi for at komme hjem til dig selv om ? Kan din kæreste gøre noget andet end at trække sig ? Kan En af jer skal starte med at række ud og være den voksne.?

  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Laerke.
  #22511
  Foreverlove2
  Deltager

  Hejsa Eva Marie
  Tak for dit svar, jeg sagde mit job op, da klinikken alligevel skulle lukke, og min havde jeg besluttet at flytte skole under alle omstændigheder, da skolen ikke var god, så jeg så chancen for at tage springet og begynde på noget nyt, gerne sammen med min kæreste. Jeg er faktisk et sødt og varmt menneske i virkeligheden, så det er ikke en facade jeg har sat op, jeg har bare følt mig enorm ensom her nede da jeg flyttede til nye omgivelser., så derfor har jeg reageret negativt, jeg har kun i den sidste periode været hård mod ham med sms, da jeg har følt med meget fravalgt.

  Han ringer stadig hver dag, var forbi i går fik et kram og et lille kys, ved ikke hvorfor, og han sender stadig smser til mig, dog er de mere formelte end før hen..

  Af hvad Martin fortæller om i hans bøger, så skal man lade en mand være når han trækker sig, så det er derfor jeg vælger at gå den vej.. Jeg har og stadig arbejder med terapi på mig selv, det vil jeg altid gøre. Jeg vil gøre alt for min kæreste, han er en fantastisk mand, han ser det bare ikke selv, og slet ikke når jeg har nedgjort ham, hvilket jeg fortryder, men han handlet i angst..

  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Foreverlove2.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Foreverlove2.
  #22512
  Foreverlove2
  Deltager

  Hej Laerke
  Tak for dit svar.
  Jeg har udtrykt klart og tydeligt, hvad mine ønsker har været, og hvordan jeg har haft det, så han har ikke været i tvivel, vi valgte ikke at flytte sammen, da det var vigtigt for mig, at min søn faldt til først, inden han blev en del af en større familie, det samme med hans piger, så det har været en fælleds beslutning, da vi har sat vores børn først. Jeg er flyttet en times kørsel væk, og jeg flytter på ingen måde tilbage, min søn skal ikke flyttes, vi skal skabe vores nye liv her, og han stor trives her. Jeg er også selv glad for at bo her, jeg savner bare enorm meget min kæreste.. og jeg har ikke formået at være nok selvstædig her, da jeg ikke havde så meget omgangskreds.. Jeg er meget ked af at jeg har behandlet ham dårligt, men som jeg har svaret i den anden kommentar, så har jeg handlet i angst. Jeg ønsker min kæreste er glad, og går i byen med venner osv. det er slet ikke fordi jeg sider og vil holde på ham, jeg har bare følt mig enorm ensom, og har derfor reageret som jeg har gjort..
  Jeg har fået et wake up call af den store grad..!

  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Foreverlove2.
  #22516
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg synes du kører meget hårdt på dig selv…Bliver du ved med det, så ender du i offerrollen – og det tror jeg ikke du har lyst til.
  Lad det da bare køre som det gør lige nu – han kan åbenbart ikke få dig ud af hovedet 🙂 Er der ikke noget med at man skal kikke på det han gør og ikke det han siger! Nyd at han kommer forbi, og så ta den stille og rolig – du skal ikke virke desperat over for ham ( det må du have inde i dig selv) så kan det være han kommer af sig selv.

  Skønt at du sætter din søn højest – du kan evt. engagerer sig i noget lokalt, så du på den måde får en større omgangskreds, og så kan han også se at du sagtens kan leve alene – og lur mig så om ikke han kommer listende tilbage til selvstændige dig 🙂

  #22517
  Laerke
  Deltager

  Hvad sagde han da du udtrykte dine behov ? Kunne komme til en fælles enighed om hvordan i ville have det ?
  Du skriver angst – er det forladtheds angst ? Har du et ambivalent tilknytningsmønster el evt desorganiseret tilknytnibgsmønster? Og hvad er hans tilknytningsmønster mon ? Der findes terapeuter der kan hjælpe dig med at lande dit nervesystem, når følelser fra fortiden blander sig med følelser i nutiden.
  https://m.parsomhed.dk/?id=blog&news=36142
  Er du en type der reagerer voldsomt kan du aktivere hans flugt frys reaktioner ?

  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Laerke.
  • Dette svar blev ændret 3 år, 5 måneder siden af Laerke.
  #22522
  sissi
  Deltager

  Hej.
  Jeg tænker hans sms og små besøg er et udtryk for dårlig samvittighed. Han vil dig ikke rigtigt, og det tror jeg godt han han ved. Han kan bare ikke få taget sig sammen til et endeligt cut, fordi du er flyttet og indrettet dit liv efter ham. Syntes dit skriv vidner om en mand der er tynget af skyldfølelse.
  Kærlighed kan man ikke holde på uanset hvor længe den har varet, eller hvad man føler man har ofret for den.
  For du ikke skal blive ved at hænge der i strakt arm, tænker jeg det er dig der må bryde endeligt.
  Kontakten I har hjælper på hans skyldfølelse, men den holder liv i håbet hos dig.
  For hvorfor gør han det? Fordi han er en pæn mand der har ondt af dig, tror jeg.
  Selvom det gør ondt, må du bede ham trække sig helt.
  Når og hvis han får følelserne igen, kan han give lyd fra sig, men først når han kan gå All in. Så kan du jo se om du har lyst til det, eller du er så meget videre, at du ikke vil det.
  Det lyder som om du er på vej😊

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.