han trækker sig

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19391
  Soulicious
  Deltager

  Hey – har set en fyr siden maj. Vi har haft det vildt hyggeligt, med cafe ture – gå ture – lækker sex – og han har hjulpet mig med ting i mit hus, og også mødtes uden sex og ovet sammen, mødt hinandens børn, ligesom jeg har hjulpet ham med råd og vejledning ift bolig og børn. Vi har haft timelange telefonsamtaler – lavet mad sammen osv.
  Jeg fornemmer pludselig at han ikke er super interesseret og spørger indtil det, om han ikke helt lyster mig mere og hvad vi har sammen. Det blev han vred over og kan slet ikke forstå at jeg spørger og jeg er ikke en han ser indtil noget bedre dukker op, han er meget presset og bekymret for børn, job og bolig og jeg ikke støtter og forstår ham. – Alt forsætter som hidtil indtil en formiddag hvor han skal afsted på job i udlandet og vi netop har sovet sammen. Jeg ser opslag på hans fb. fra en kvinde som glæder sig til at date når han er hjemme. Jeg spørger hvad det handler om og han svarer vi to skal nok ikke være kærester der har allerede været flere misforståelse – jeg tænder på dig men det er ikke nok. hende der skrev til mig i weekenden og jeg sagde at vi kunne drikke en kop kaffe. Vi skriver frem og tilbage men han går ikke ind i noget omkring os kun at han er er presset mht job og vi må tale når han er tilbage. Jeg svarede at hans nuværende version ikke er hans bedste at jeg ellers er vild med hans selskab men som han er nu er jeg helst fri. Det svarer han med det samme på at vi må tale når han er retur. Jeg svarede at det handler vel om at andre kvinder bekræfter dig pt og jeg er parkeret. Så gik den ligesom helt kold. Vi har ikke fået talt men han kom hjem forbi mig for at hente en maskine jeg havde lånt og har lavet noget el og vi har aftalt han skal hjælpe noget mere. Jeg aner ikke om jeg skal tage hul på bylden eller tænke at vi nu kun er venner og han blot er høflig overfor mig mht at hjælpe. Er der nogle mænd som kan råde her ? jeg ved at han er mega konfliktsky…. og jeg synes det er virkelig surt hvis vores kontakt løber ud i sandet. Omvendt tænker jeg, ville han komme drønende og hjælpe med mit el hvis han helst bare vil videre og glemme alt om mig ? Jeg tænker også at han måske forsigtigt prøver sig frem med at hjælpe med el og er nervøs for konflikt og et saksespark i panden og derfor er kejtet – hvad tænker i ?

  skal jeg når han kommer næste gang sige at jeg er ked af at vi er gået så skævt ad hinanden om vi skal tage en snak *? eller er det bedst at lade ham være og se hvilken vej det går.?
  hilsen hende med maveondt og et stik af savn 🙁

  #19393
  Laerke
  Deltager

  Hvad tænker du selv ? Er det ok m dig at han har kontakt m andre ? Hvad ville du råde en veninde til hvis hun var dig ?

  #19394
  Aries
  Deltager

  Manden HAR talt!

  Han tænder på dig – men det er ikke nok. = Du er på ingen måde kærestepotentiale. Og her er det nok hans konfliktskyhed der kommer i spil.
  Ja – han vil gerne fixe ting for dig = Han er jo ikke en skurk, men en dejlig mand der bare ikke vil dig, mere end lidt hygge. = Jeg fixer gerne lidt for dig, for jeg vil ikke gøre dig totalt ked af det, fordi jeg godt kan lide dig.

  Nej – du skal under ingen omstændigheder tage den op, når han kommer.

  Sæt en højere standard for dig selv og acceptér hans valg. Skulle han så finde på at nærme sig dig(lig med han mangler sex) så lad ham ikke komme tæt på dig. Mænd tænder ikke på tilgængelige kvinder. Mænd ved udmærket godt, hvornår de fortjener hvad, og det eneste der sker ved at du ikke sætter standarden, der er at du bekræfter ham i at hans valg var rigtigt.

  Så hvis du vil åbne en chance. Så vis ham at du går videre uden ham.

  Aries

  #19395
  chokoladefro
  Deltager

  Manden er ikke interesseret.. det at han kan finde på at date en anden, siger alt.

  Samtidigt tænker jeg. Hold fast hvor en grotesk dårlig opførsel. Det er utroligt som mennesker opfører sig. Man kan åbenbart uden problemer hygge sig og dele personlige ting en mass og så ellers skide på den andens følelser, hvis noget andet interessant dukker op.. hvad sker der for folk.

  Synes ikke han er værd at bruge mere tid på.

  #19400
  Gniske
  Deltager

  Minder lidt om min seneste relation – blot var min så “flink” at give et klokkeklart svar, at han ikke ville være kæreste, og han fortsat ville have mulighed for at se andre.

  Din er lidt mere “ulden” – det kan være for at holde dig i relationen længst muligt på hans præmisser (at han kan date andre, for at se om han kan finde noget “bedre”), eller han kan reelt være i tvivl og forvirret, presset, stresset, osv. osv. (men den er også rigtigt svær at “vinde”).

  Hvis du er bange for, det kan blive for svært at finde interessante alternativer (mænd) – der har jo fx været skrevet op og ned ad stolper herinde om, hvor håbløst netdating-markedet er – kan du vælge at give det en chance, men ikke for længe.

  Man spiller hasard med sin egen psykiske sundhed ved at være for længe i sådan nogle forhold, hvor man konstant er “på prøve”. Det slider på én, og tit opdager man først bagefter, hvor meget det har drænet én.

  #19401
  Soulicious
  Deltager

  jeg har et par gange ligesom trukket mig og givet udtryk for at hvis han ikke er interesseret så er det jo sådan det er.

  Men i de situationer melder han tilbage at nej og vi skal snakke o.s.v. men ingen af os tager ligesom hul på den. Her til slut hvor jeg meddelte at jeg ærligt synes at hans energi var alt for lav og at hvis det er det bedste han kan pt ville jeg helst være fri.

  Wupti da han kom retur fra job kørte han hjem til mig for at hjælpe med noget i min lejlighed hvor han havde en time til han skulle hente barn – bare at køre frem og tilbage tager en time. Næste formiddag kom han for at lave det færdigt og har sagt sig til og lige så finder jeg tid. (for han kunne jo selvfølge ikke nå at lave det)

  Min kammerat mener at jeg er alt for hård og hans måde med at komme drønende og hjælpe mig er udtryk for at han kan li mig og godt vil mig men ikke ved om han er indenfor hegnet eller udenfor og afventer mit udspil fordi jeg har sagt det med at hans nuværende udgave er jeg hellere fri.

  Men igen NEJ til at han dater andre – men ØV til at miste kontakten – for vi har haft det skide sjovt sammen og snakker i timevis om alt

  Men det er sgu nok bare for nemt i dag at skalte og valte mænd og kvinder imellem – nyt nyt nyt – måske er græsset grønnere lige rundt om hjørnet

  #19404
  lillehjerte
  Deltager

  Manden spiller på flere heste og elsker opmærksomheden. Hvorfor udsætte sig selv for det. Han er jo respektløs.

  #19461
  Soulicious
  Deltager

  hejsa – en lille update og mere forvirring !!!
  Efterfølgende har han yderligere to gange været forbi og lave noget elektricitet. Første gang i søndags hvor han ikke kunne blive færdig. Vi taler sådan om løst og fast og han foreslår at han vil tale med min søn vedr. nogle problemer han har brug for lidt vejledning for at løse. Mandag kommer han efter job og får afsluttet det han var igang med og spiser med. Vi hygger os og tiden flyver, laver mad sammen og der er super god stemning. Mine børn er tilstede så jeg kunne ikke tale uforstyrret. Jeg har dog stadigvæk et stort behov for lige at få talt om hvad der er sket mellem os og hvordan vi kommer videre – og skal vi videre. Skal vi fortsat ses og få løst de gnidninger der har været eller vil han blot hjælpe med mit elektricitet og min søn. Da han skal gå griber han fat i mig og holder mig fast i et kram og siger du kan altid invitere til vin. Jeg svarer ja men skulle vi to ikke også få talt sammen… det har jeg behov for og du siger ingenting… nej – jeg svarer men hvis du ikke vil tale og vi ikke skal rense luften så er det jo sådan det er… han får børn i dag og skal have dem 2 uger og mener vi skal tale sammen om det når vi er alene. EFterfølgende i dag skriver vi lidt sammen og han skriver at det var pisse hyggeligt i går og jeg vil skide gerne tale med din søn og hjælpe ham og han er en dejlig dreng…. – jeg svarer ja hvis du vitterligt har tid lyst og overskud så ja tak. Han svarer jeg har masser af tid

  Jeg er mega frustreret over bare at vente fjorten dage og jeg aner simpelthen ikke om han er pisse konfliktsky eller om han bare vil hjælp min søn :/ Hvad tænker i ? jeg er pisse forvirret og tænker hvor flink er han lige ? skulle han virkelig gide at bøvle med min søn bare for at være pisse flink ? eller er det hans måde at forsøge at viske tavlen ren ?

  Hvad tænker I ? Jeg må indrømme at jeg nok er brændt varm på ham…. :/

  #19462
  Laerke
  Deltager

  Du skriver flere gange “…så er det jo sådan det er”. Det opfatter jeg som en lidt opgivende, passiv og måske reaktiv holdning. Hvad med om du finder ud af, hvad du gider være med til og bliver tydelig overfor ham? Kan du tåle at han bare sådan kommer forbi i tide og utide og hvad m de andre kvinder ? Det lyder som om han bare synes det er hyggeligt og du tillader det jo. Kan du bare være venner m ham ?

  #19466
  Gniske
  Deltager

  Jeg ville i hvert fald ikke slippe ham løs på mit barn (lade ham “bøvle” med din søn). Jeg får en dårlig fornemmelse omkring det – pas på, du har et forældreansvar!

  Synes din ven virker som en manipulerende og grænseoverskridende type, og slet ikke noget for et barn med problemer.

  Hans egentlige motiver for alt det her, kender han kun selv.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 13 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.