Han svigter min søn og mig

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4991
  julienanna
  Deltager

  Hej!.
  Jeg er en kvinde på 21, som har en søn på snart 5 måneder. Min søns far og jeg har været sammen i halv andet år nu. Sidste år blev vi enige om at få et barn, da vi begge to rigtig gerne ville have børn. Jeg kunne teste mig gravid en måned efter og vi var begge meget glade og spændte på den lille ny, igennem hele graviditeten var han der for mig, og kunne slet ikke vente på at blive far. Jeg fødte en uge over termin og min kæreste var med mig. Men så begyndte alle problemerne. Jeg tog ham på fersk gerning i og være mig utro over telefonen og fandt ud af han mødtes med en anden, da lovede han mig det så var slut. Pludselig begyndte han at stinke af fra problemerne hvis der var den mindste konflikt og kontaktede mig ikke før efter et par dage, så kom han hjem og lod som om ingen ting var sket og alt var ved det gamle igen. Det har han så gjort op til 20 gange nu. Men da barnedåben var om en uge, sagde han en dag at han ville tage op til Sjælland og hente stole og borde og komme igen næste dag. Det gjorde han så ikke, så han ignorererede mine opkald og sms’er og først tre dage efter fik jeg en besked om at han havde fået arbejde og ville bo deroppe. Nu har han været her en gang og alt gik godt, men så har han brændt os af igen, igen. Og jeg har ikke hørt fra ham i en uge snart nu. Hvad skal jeg gøre?, jeg bliver så frustreret og ked af det.
  Hilsen den fortvivlede.

  #4993
  sissi
  Deltager

  Kære Julieanna – hvis dit indlæg er oprigtigt og sandt, så skal du væk fra ham. Det skylder du både dit barn og dig selv.

  Du må kunne få hjælp på kommunen, eller forhåbentlig har du noget familie der kan hjælpe dig.

  Han er meget umoden, og slet ikke klar til at tage ansvar for et barn, eller være familiemenneske.
  Skynd dig at få noget hjælp!

  #5034
  Tintin
  Deltager

  @julienanna

  Valg af kæreste og fader til dit barn er et af livets største valg.

  Det er ikke nok at vælge efter rappe attitude eller en god røv. Der skal man vælge efter personens karakter. Det tager tid at forstå en persons karakter.

  Julienanna du har valgt en umoden, egoistisk, bedragerisk drengerøv.

  Det er ikke hans skyld. Han er, som han er.

  Det er din skyld. Du har valgt at få et barn med en idiot.

  Spørgsmålet er nu, om du er dit ansvar voksent, og fortsætter med idioten, eller om du smider ham på porten, og forstår din fejl.

  Fortsætter du med idioten, så kan du ikke give HAM skylden, for det lort han gør, men du kan kun give dig selv skylde, fordi du ikke vælger rigtigt.

  Altså du har lavet en kæmpe fejl med at få et barn med drengerøven. Nu skal du ikke lave en ny fejl, ved at blive med ham.

  Julienanna Sissi har ret, at du skal søge hjælp hos kommunen og din familie, men husk på, at det ikke er kommunen eller din familie, som har VALG at få barnet med fjolset. Derfor søg hjælpen, men nu må du blive voksen, og tage ansvar for dine handlinger, og ikke blive ved med at bruge tid på idioter og tabere.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.