Han svarer ikke??

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9146
  Kimmie
  Deltager

  Jeg har skrevet med denne fyr i 1,5 måned og vi har set hinanden 2 gange, hvor anden gang havde vi sex.
  Vi skriver godt sammen og når vi har været sammen, har der slet ikke været noget akavet øjeblik. Han har begge gange spurgt om jeg ville blive og sove, men begge gange har jeg takket nej, da den ene gang skulle jeg tidligt op og på arbejde og den anden gang skulle han tidligt op og på arbejde. Han er en, som sender mange snaps fra snapchat.

  En nat så ringede han mange gange, fordi han troede jeg var i byen og han ville spørge om jeg kom hjem til ham. Jeg var hjemme sagde jeg, så det kunne jeg ikke og jeg vil heller ikke være hans booty call, hvilket jeg synes det var lidt der (men det sagde jeg ikke til ham). Men han sagde så at jeg skulle skrive til ham senere. Der kom han mig så i forekøbet, ved at spørge hvad jeg lavede. Så skrev vi lidt sammen osv osv.

  Jeg har for en uge siden, spurgt om han ville ses og samtalen lød sådan her:
  Mig: har du lyst til at ses igen?
  Ham: Det kan vi godt, hvis du vil?
  Mig: Jeg vil gerne, jeg spørger bare dig, for at finde ud om du vil.
  Mig: Men har du lyst til at ses ikke denne weekend, men næste? (som i den kommende weekend, så der var 2 uger til det tidspunkt)
  Ham: Jo, det kan vi nok godt finde ud af.
  Det lød for mig ikke helt sikkert, så jeg spurgte ham:
  Mig: Har du lyst til at ses, eller hvordan? bare så jeg ikke misforstår.
  Ham: Jeg vil gerne ses.
  Mig: super, så finder vi bare ud af hvad, hvor og hvornår vi skal 🙂
  Ham: Helt sikkert! 😉

  Det var om tirsdagen vi skrev og så skrev jeg igen fredag aften om han havde haft en dejlig uge, hvor han svarer:
  Ham: Jov tak! Er super glad for mit nye job. Hvad med dig?
  Mig: Det lyder godt! Hvad laver du på det nye job? Min uge har været lidt stressende, men det er fint nok.

  Og han har ikke svaret..??
  Jeg forstår det ikke, for det skal lige siges at imellem vores samtaler og som dagene går, så får jeg snaps fra ham rigtig tit og især i weekenderne og det er også nogle jeg kan se på hans mystory..
  Jeg ved godt at snapchat kan være overfladisk, men det giver stadig ikke mening at han kan sende snaps til mig og så ikke svare på min sms. Fint nok at han så ikke svarer mig i weekenden, fordi han var sammen med vennerne fredag og lørdag, men søndag og i dag kunne man da godt.
  Udover det synes jeg det er mærkeligt at han svarer på min besked og spørger ind til mig..? Jeg tænker bare at hvis man ikke gider en person, så svarer man ikke på den første besked eller man skriver i det mindste at man ikke vil mere. Kan det virkelig gå så hurtigt, fra det ene øjeblik vil man gerne svare til det næste, hvor man ikke gør?

  Ja, så kan han self. have glemt at jeg har skrevet.. men så er han måske ikke så interesseret i mig. Jeg tænker over det, fordi jeg forstår ikke hvorfor man ikke bare kan skrive hvad der foregår, det ville være så meget nemmere. Og ja jeg kunne sagtens skrive til ham igen og spørge om hvad der foregår, men jeg gider ikke at lyde desperat, som man mange gange kommer til at lyde. Nu vil jeg også gerne have lidt initiativ fra hans side..

  Hvad tænker I?

  #9162
  Salamina
  Deltager

  Hej Kimmie

  Jeg synes ikke I danser i takt. Jeg tror, det er forklaringen på, at han ikke giver lyd.

  De to gange, hvor I har mødtes, afviser du ham faktisk lidt, synes jeg, og han kan godt opleve det som meget afvisning, fordi du siger nej til at sove sammen med ham. Det ville jeg (som kvinde), synes var nedren, især da I anden gang har haft sex. Næste gang han så laver sit booty call, som du kalder det, afviser du ham også. Og da du så spørger om han vil ses og han svarer ja, så er det om 2 uger du vil ses med ham…. 2 uger er eddermame langtidsplanlægning, hvis du skal have kickstartet hans scooter der.

  Jeg tror I har helt forskellige gear og jeg tror, at han oplever, at han har taget flere initiativer end du lige synes. Han lyder meget mere i nuet og impulsiv end dig med hans snapchat og sove sammen tilbud og booty calls osv og så går I fejl af hinanden og han løber sur i det fuldstændigt ligesom du nu løber sur i det. I læser ikke hinanden særligt godt, men måske læser han dig bedre end du læser ham fordi han har spottet, at han ikke får det han har “lyst” til og spørger til.

  Når han er så impulsiv, at han ringer booty call, så er han ikke typen, efter min opfattelse, du får til at danse i takt med din aftaler om at ses om 2 uger. Glem det. Det er slet ikke hans temperament. Det kan godt være du kan få aftalen i hus, men han vil ikke føle det er et – for ham – naturligt “flow”.

  #9163
  Salamina
  Deltager

  PS: Det der med at du spørger, hvad han laver på det nye job, det er altså også et lidt uheldigt spørgsmål, hvis han HAR fortalt dig, hvad det er for et job hans nye job er. Hvis han har fortalt dig, hvilket job han har fået, så kan det altså godt om end måske med lidt modvilje, læses som, at du ikke har hørt, hvad han fortæller dig. Og det er lidt uheldigt. Eller lad mig sige det på en anden måde, hvis jeg var ham, kunne jeg faktisk godt stejle lidt på det spørgsmål, hvis jeg havde fortalt ham, hvad mit nye job gik ud på agtigt. Men jeg ved ikke, om dit spørgsmål til ham, handler om, hvad han konkret har lavet på sit nye job, sådan i form af en mere detaljeret beskrivelse af dagene og hvad tiden er gået med, men det egner sig bare ikke rigtigt til at svare på og på skrift en fredag aften, hvor han formodentlig bare vil holde fri og skal samle energi i weekenden… Det er jo krævende at starte nyt job og hele den ny-orientering, der finder sted, og så holder “man” fri om fredagen og i weekenden. Tænker jeg/tror jeg især ud fra som jeg læser ham som type, der er meget i nuet. Dit spørgsmål egner sig måske bedre til en telefonsamtale eller ved et møde med ham. Tror jeg.

  #9169
  Kimmie
  Deltager

  Hej og tak for svar!
  Du har helt ret med den besked hvor jeg spurgte hvad han lavede på hans job. Men da jeg skrev det, var det bare mere for at lyde interesseret og spørge ind til ham. Men det kan self. godt være han har læst på den måde som du siger. Han har som sådan ikke sagt hvad han laver på det job, da han ikke vidste det helt konkret. Men her har jeg måske dummet mig.

  Men ang. det at sove sammen. Altså den første gang var jeg hjemme hos ham til kl. 04.00 og jeg skulle på arbejde kl. 8, og mit arbejde ligger tættere på hvor jeg bor, så tænkte det var smartest også fordi jeg nok ikke var klar til at sove med ham, på første date. Anden date, kunne jeg self. godt have sovet hos ham, men omvendt så vil jeg heller sove hos ham, hvis han eller jeg ikke skulle noget dagen efter.

  Men du har hvertfald fået min tanker igang og jeg kan godt se hvad du mener med det hele. Ved du hvad jeg kan gøre for at det kan starte igen mellem ham og mig?

  #9170
  Kimmie
  Deltager

  men udover det, så har han spurgt ind til mig mange gange om hvad jeg skal og laver i dag, imorgen osv, selvom jeg har sagt det.. Så det er vel det samme, som at jeg spørger om hans job, selvom det ikke skulle lyde sådan.. :/

  #9173
  Kimmie
  Deltager

  Ja og udover det, så mødte vi hinanden på tinder. Jeg lagde et billede op i går af mig selv, hvor han så liket det. Det må da være en form for at give lyd fra sig, ikke?

  #9181
  lillehjerte
  Deltager

  jeg synes ikke du skal slå dig selv i hovedet med sms´erne. Men jeg tænker at det måske stadig lige kan nåes at ringe til ham hvis du alligevel gerne vil høre om han vil ses igen. Nu har han liket dig. Det kan jo tildels være en tilkendegivelse af at han nu har set du søger videre, men kunne også være at han venter på lidt mere udspil fra dig af? Hvis du vil have afklaring er der jo kun en måde at finde ud af det på.

  #9184
  Kimmie
  Deltager

  Ja, du har ret.
  Jeg har skrevet en sms, hvor jeg spørger om jeg har gjort noget galt, siden han ikke svare mig.. Så føler jeg lidt det er op til ham, hvad han vil gøre nu..

  #9187
  Salamina
  Deltager

  Hej Kimmie

  I forhold til, hvad du kan gøre for at starte det igen imellem dig og ham, så tror jeg det er vigtigt, at du ikke hænger i bremsen med den sidste episode, men kom op på hesten igen og se fremad og læg den episode bag dig. Lad som om der ikke er sket noget afgørende.

  Nu ved jeg godt, at du har skrevet til ham, om du har gjort noget galt…

  Men uanset om han svarer dig på det eller ej! Så ville jeg skrive til ham: “Har vi stadig en aftale i denne weekend? Det håber jeg da… ha’ en go’ dag”.
  Du er nødt til at komme lidt mere på banen med noget fremadrettet, synes jeg, og hvis I så ses igen osv, så lad være med at vade mere i den sidste episode men hvis han bringer det på bane, så bare sig, at du tænker, at I vist bare kørte lidt skævt af hinanden dér. Det er vigtigt, synes jeg, at du drosler betydningen af den episode ned, han er jo heller ikke selv typen, der hænger i bremsen, som jeg læser ham og han har jo også liket dit billede.

  Jeg tror du kan bruge episoden til fremadrettet, at være opmærksom på, at I har lidt forskellige gear, det kan faktisk være et stort plus i et forhold men det er jo så bare vigtigt, at du ikke reagerer for tilknappet på hans initiativer hver gang han kommer med et eller andet udspil, at du er anerkendende over for det.
  Der er jo ikke noget i vejen med, at han tager initiativer og måske er lidt mere rask på aftrækkeren end du kan følge med til, nærmest tvært imod vil jeg sige. Omvendt så har du et andet gear, som han jo også må anerkende og respektere i et eller andet omfang, men det er klart, hvis han oplever det som en relativt brat afvisning af ham igen og igen, så slår det nok knuder igen. Det tror jeg.

  Jeg siger ikke, at du skal “affinde” dig med booty calls i en lind strøm og da slet ikke hvis det er standarden som helhed, men det er jo muligt at gradbøje på et booty call, hvis manden ellers er sød og interesseret i andre sammenhæng. Jeg har sgu da også, som kvinde, lavet booty calls et hav af gange, især når jeg har været nyforelsket, og mænd siger sgu aldrig nej til det 🙂 synes jeg. Jeg har i hvert fald ikke oplevet det. Men det skal jo også ses i den sammenhæng, at vi var begyndt at være en del sammen i forvejen og ses på alle mulige andre tidspunkter også. Det kommer jo an på om interessen også er der på andre tidspunkter eller ej.

  #9262
  Kimmie
  Deltager

  Hej og tak for svar!

  Det er selvfølgelig afvisning fra min side, men ikke ment som afvisning afvisning. Første date havde jeg ikke lyst til at sove samme pga. arbejde, men det var også første gang vi så hinanden.

  Anden date kunne jeg jo godt, men jeg har det bare sådan at så skal man også kunne være der om morgen og lige slappe lidt af inden man går – hvis I forstår.

  Men jeg skrev til ham om jeg havde gjort noget galt. Hvor han svarer at det har jeg ikke, han har bare haft travlt med arbejdet. Det er jo også fair nok.
  Så den samme dag, skrev jeg at det var jeg glad for og om han havde en god dag. Han svarer at det har han, men det er en lang dag – her var kl. 20 om aften. Så svarede jeg: ja det må man sige!

  Han svarede næste morgen med: undskyld jeg ikke svarede, men kom sent hjem og gik med det samme i seng. Det skal jo ikke være sådan at han skriver undskyld for at han ikke svarer, det var bare der sidst, hvor jeg tænkte at han måske nok har haft 2-5 min., hvor han har kunne svarer lige hurtigt med: jeg har en travl uge, så skriver snart igen… et eller andet i den stil..

  Men så har jeg ikke ydligere spurgt ind til om vi skal ses. Ved godt at I siger jeg skal spørge om vi stadig har en aftale, men føler bare at jeg har gjort meget for at “holde kontakten”. Det er mig, der har startede samtalerne de sidste par gange.. Han sender mest snaps..

  Men jeg har det også sådan at hvis han svarer på mine beskeder og han skriver undskyld fordi han ikke har svaret, så betyder det vel at han stadig vil mig.. eller er jeg forkert på den her?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.