Han svarede ikke tilbage, er han stadigvæk interesseret?

 • Dette emne har 4 svar og 4 stemmer, og blev senest opdateret for 7 år siden af Aries.
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #11252
  vkp1990
  Deltager

  Jeg er en ung kvinde som aldrig rigtigt har haft et seriøst forhold hvorfor jeg er meget uskyldig og uviden når det kommer til dating. Jeg kender ikke “spille reglerne” og har det svært med at blive ved med at bevare hans interesse. For 3 måneder siden mødte jeg en sød fyr, ikke nogen drengerøv, bare en sød mand. Anyways, den første måned skrev vi rigtig meget sammen, næsten hver dag. Vi er begge to studerende og vores skema passer dårligt med hinanden. Hvis jeg ikke har travlt så har han osv. Selvom vi snakkede om, at mødes blev det aldrig til noget netop pga. tidmangel. Desuden arbejder han og dyrker sport. Da vi kom langsomt over til juni måned, har vi ikke skrevet så ofte sammen og jeg føler at den der gnist er forvundet.. Han skal til 4 eksaminer i denne måned. Før har skrevet om netop det at det var ærgerligt, at vi ikke kunne finde tid til at mødes. Han skrev, at det var pga. at han selv havde/har mange ting at skulle lave og at han er sikker på, at det hele bliver meget nemmere når vi begge får sommerferie. Det var for ca. 3-4 uger. Efterfølgende skrev vi et par gange sammen, men det var ikke ligeså spændende som før i tiden. Og nu er det gået 10 siden vi sidst skrev sammen og han mangler stadigvæk at svare tilbage. Der skal pointeres at han ikke “dræber samtalen” og stiller altid spørgsmål, så der er noget at svare.. Jeg ved ikke hvad jeg skal tænke/gøre.. Hvad synes I? Skal jeg konfrontere ham og spørge om han er stadigvæk interesseret? Skal jeg vente og se om han skriver igen? Hvad skal jeg gøre ?
  Håber at nogen kan hjælpe der ude 🙂

  #11253
  Beth
  Deltager

  Hej

  Du kan da bare skrive at du savner jeres kontakt og håber han har det på samme måde.
  Evt. foreslå et lille uformelt møde midt i travlheden. Så finder du nok ud af om han er interesseret – enten svarer han eller også gør han ikke.

  Konfrontationer slipper man næsten altid dårligt fra – det er bedre at mærke efter om han giver dig den kontakt du har brug for, evt bede om den , og så se hans respons. Han viser hvad han lige nu vil lægge i jeres forhold og det er så op til dig om du fortsat er interesseret i ham.

  KNUS
  Beth

  #11255
  postwoman
  Deltager

  Hej
  Du skriver du føler gnisten er forsvundet…måske føler han det samme ?
  Tænker…er det ham der tager initiativ til at ta kontakt eller er det dig. Tror at mænd kan føle sig lige så usikre som kvinder i et nyt forhold…
  Knus herfra

  #11266
  vkp1990
  Deltager

  Først tak for svaret 🙂
  Altså før i tiden var vi lige mht. at skrive først til hinanden, men de sidste 2 gange var det mig der tog intiativ…

  #11277
  Aries
  Deltager

  Han er presset og har travlt. Hvorfor ikke give det tid. Du føler jo netop at han har været reel og interesseret. Hvorfor hastværk? han har sikkert bare travtl lige nu- fyld dit eget liv ud med god og dejlige ting. Send ham en sød hilsen- bare et lille hej…en selfie eller andet han ikke behøver svare på. På den måde viser du interesse som ikke forpligter ham til et gensvar, men viser din interesse, så kan han melde ind når han savner dig og det vil han gøre hvis han vil se dig hvis han ikke svare igen, så kan eller vil han ikke lige nu. ALDRIG konfrontere, der er at kræve ind hvor der måske ingen ressourcer er og så får du et sårligt resultat som ikke nødvendigvis har noget med sandheden at gøre 🙂

  Aries

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.