Han nåede aldrig at se den rigtige mig!

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4562
  Blackbird
  Deltager

  Hej alle der måtte være interesseret.

  Jeg har en gåde jeg ikke kan løse, og den handler om en mand..

  Jeg selv er 31 år. Arbejder på en voksen skole indenfor i et større firma.
  Jeg bor alene i en lille lejlighed, med to katte. Jeg er meget arbejds orienteret, og er anerkendt som en professionel og dygtig instruktør i en meget mande domineret verden.
  Jeg er meget direkte og impulsiv og siger gerne ting før jeg når at tænke over det.
  Jeg er attraktiv og tiltrækker mænd nok.

  For to år siden mødte jeg en kollega da jeg underviste ude hvor han arbejde, jeg brugte ham som figurant i en øvelse, vi talte kun overfladisk.

  Så i marts kom han som elev på min skole og jeg kom til at snakke kort med ham og to andre elever, hvor de mente jeg skulle prøve en dating app.

  I april prøvede jeg så denne app og faldt over ham som en af de første og jeg likede ham og han mig, så vi kunne tale.

  Vi blev enige om at jeg skylde ham en øl og samme aften mødtes vi på en pub. En øl blev til flere og vi blev lidt fulde. Jeg kyssede ham og vi gik hjem til mig hvor han holde igen med sex men vi hyggede og han overnattende.

  Vi blev ved med at se hinanden 2-3 gange om ugen altid efter kl 20 da han går i skole der hvor jeg bor og skal lave lektier og alt sådan noget. Så vi så film, havde sex og han overnattende hver gang.

  Når han tog hjem i weekenden skrev vi ikke så meget sammen og han er heller ikke den bedste til messenger og jeg skriver heller ikke tit så der var stille men vi vidste jo vi skulle ses igen så det var ik et problem for mig.

  Jeg troede det gik godt, vi hyggede, han var sød, kærlig og meget snaksalig. Jeg er mere fysisk og vil gerne røre og have sex og intimitet, men det havde han vist ikke noget imod.

  Gåden er så: jeg spørger ham om han går i seng med andre end mig og at jeg kun havde ham. Han fortalte at han havde haft en i en weekend.
  Jeg fortæller at det har jeg det ikke super godt med, og han kan godt forstå hvorfor. Så fortæller jeg at jeg gerne stadig vil ses og om han vil.
  Hertil svare han at han ikke syntes det er en god ide, da han har meget rod i sit liv og syntes ikke at det er retfærdigt at være sammen med nogen da nogen kunne blive ked af det.

  Jeg svare at jeg er glad for at han er ærlig, men at jeg syntes det er ærgerligt da jeg godt kan lide ham, og at jeg ikke forventede mere end hygge til han var færdig på skolen men jeg var ked af at det sluttede så hurtigt.

  Vi har ikke talt siden, men hele samtalen var meget sober og venlig, ingen vrede eller skyld given fra min side.

  Nu er problemet så at jeg vil have ham igen!
  Jeg kan godt li ham og jeg vil bare gerne have at han når at se den rigtige mig før han skrider og ikke den lalleglade nyforelsket pige jeg bliver til i starten. Jeg siger ikke vi skal være kærester men bare kun gå i seng med hinanden og så se hvor det føre hen.

  Det er 2 dage siden.
  Hvad tænker han på?
  Hvorfor gør han som han gør?
  Og vigtigst!
  Hvordan får jeg ham igen?

  På forhånd tak
  Blackbird.

  #4569
  Sanne2
  Deltager

  Hej, her et et svar fra mig..

  Jeg hæfter mig ved hans svar..

  Hertil svare han at han ikke syntes det er en god ide, da han har meget rod i sit liv og syntes ikke at det er retfærdigt at være sammen med nogen da nogen kunne blive ked af det.

  Det svar er for mig et klokke klart signal til at han vil ikke videre og du skal bakke/ give slip nu!

  Du spørger, han svarer … Og han giver dig endda en risiko vurdering på at NOGEN vil blive såret , hvis I forsættet..altså DIG!
  Han har en anden også..der er dog i hans liv.. Du er nederst prioriteret…
  Du skal give slip og lade være med at forfølge en skygge af noget som ikke har været et forhold,
  For din egen skyld, men også for hans… Når en person siger klart nej tak og det duer ikke, så må man da respekterer det og ikke begynde at finde på en ny version af relationen.

  Håber du får givet slip, det er tronsale kun få ugers intimt bekendtskab…

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.