Han kommer hjem….

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2667
  fs2222
  Deltager

  Hej alle sammen…. Jeg er meget forvirret, så jeg håber I vil hjælpe mig!
  Min ekskæreste kommer hjem fra en rejse på et halvt år her i starten af januar. Da vi fik fra hinanden for omkring 8 måneder siden skiltes vi som venner efter et forhold på 2,5 år. Vi var begge enige omkring bruddet og det havde gået dårligt for os længe… Ikke at vi ikke kunne lide hinanden som personer, vi havde bare mistet følelserne begge to grundet nogle misforståelser, der havde ført til en masse andre misforståelser, der havde ført til en del skænderier… Derudover havde vi også taget hinanden meget for givet….
  I mellemtiden mellem bruddet og hans rejse brugte vi mange dage, timer og alt muligt andet på at snakke om vores forhold, hvilket medførte til at vi lærte hinanden at kende meget bedre, og vi havde det derfor meget bedre med hinanden rent personligt. Dette er grundet, at det gik for første gang op for os, at vores forhold gik i stykker grundet en masse misforståelser.. Hvilket vi snakkede om og blev enige om, at dette aldrig måtte ske igen… og vi har sjovt nok også været bedre til at forstå hinanden efter vi har haft disse snakke…
  Vi snakkede om, at vi godt kunne se os to komme i et forhold igen, når han en gang kom hjem fra sin rejse, fordi vi så ville have tid til at savne hinanden, komme lidt på afstand osv, få lov at prøve at være sammen med andre og på det led også vokse en del og også fordi vi jo begge to synes hinanden er ubeskriveligt dejlige og søde… det har vi også syntes mens vores følelser var væk..
  Så nu er spørgsmålet så hvad ejg skal gøre når han kommer hjem? Jeg har ikke ventet på ham mens han har været væk.. Jeg har savnet ham og håbet på at vi kunne finde sammen igen, men jeg har samtidig også været mig selv og været sammen med andre.. Har dog aldrig glemt ham, føler han er den rigtige for mig, og at det kun er blevet bekræftet mere efter vores brud, hvor vi snakkede om vores forhold og lærte hinanden at kende bedre, det er selvfølgelig også blevet bekræftet mens han har været væk grundet mit savn. Jeg er så spændt på han kommer hjem, jeg har savnet ham rigtig, rigtig meget! Mens han har været væk har vi snakket sammen, det har været et par gange i måneden… har nemlig også ønsket at give ham lidt fred, og det havde vi jo også aftalt hjemme fra, at vi skulel give hinanden. Men vi har stadig snakket sammen 2-4 gange i måneden over facebook, skype osv. Han har ikke fundet en ny…
  Han har sagt til mig, at han godt kunne forstille sig at han fik følelser for mig igen og at han godt kunne se os i et forhold sammen igen, men jeg er bare så bange for han ikke har fået de følelser for mig igen…..
  Håber I kan hjælpe mig!

  #2668
  sissi
  Deltager

  Jeg ville nok forholde mig lidt afventende, og se hvad han foreslår… ikke at du skal være totalt passiv, men evt. fortsat skrive sådan som I har gjort i den tid han har været væk.

  Foreslår han I skal ses, siger du naturligvis JA:)

  Når han har været væk et halvt år, skal han jo lige omstille sig. Et er at skrive sammen, også om følelser… noget andet er at skulle tage endelig stilling i det virkelig liv:)Det behøver ikke at betyde, at han ikke vil dig, hvis han tøver lidt.

  Jeg tror ikke du skal forvente, den store kærligheds erklæring, sådan lige med det samme… men læg mærke til hvad han skriver til dig, den sidste tid inden han kommer hjem, og jeg tror ikke du skal foreslå et direkte møde, men måske blot nævne ” Det kunne være hyggeligt hvis vi ses en gang når du er hjemme ” – lade bolden ligge hos ham.

  #2669
  fs2222
  Deltager

  forventer heller ikke noget af ham lige nu egentlig…. det er bare hvordan jeg skal grube det an, og han har sagt, at vi skal ses, når han kommer hjem. Jeg glemte også at sige, at ejg var og besøge ham 2 måneder til bage i en forlænget weekend, hvor vi virkelig hyggede os, faktisk helt vildt! Vi flirtede også, men jeg kan jo sagtens have misforstået det…

  #2670
  sissi
  Deltager

  Hvordan var han den weekend udover I flirtede… talte han om, at det lev dejligt at komme hjem til dig igen… eller lå det ligesom i luften, at han ville se når han kom hjem?… at han blot kunne forestille sig, at han fik følelser for dig igen?

  Jeg tænker lidt, måske tager eg fejl, at han holder dig lidt i strakt arm, og hvis og måske… ved han du gerne vil genoptage kontakten/forholdet – og at det afhænger af ham?
  – Jeg ville nok, helt afvente – ikke for længe da, for har han følelser for dig, så ved han det også .

  #2672
  fs2222
  Deltager

  Altså vi snakkede slet ikke om følelser til hinanden den weekend…det lod vi lidt ligge da han tog afsted i sommers. Men vi hyggede og kom tættere på hinanden igen. Jeg havde jo heller ikke selv lyst til at gøre noget ved det på weekendturen, da der stadig var 2 måneder til han kom hjem på det tidspunkt, og på det tidspunkt så jeg også en anden, hvilket min eks virkede til at været meget berørt over. Han sagde dog op til flere gange, at det var rigtig dejligt at se mig igen, og at han havde savnet mig, og han er ellers ikke typen, der savner folk.
  Vi har nok også skrevet lidt mere sammen siden jeg kom hjem fra mit besøg, og på besøget var vi i byen, hvor han virkelig holdte godt øje med mig, når jeg snakkede med hans venner. Jeg er typen, der har let ved at score, hvilket han lidt havde glemt og først gik op for ham igen efter vi gik fra hinanden, og jeg har også haft mange tilbud fra andre under vores forhold, hvilket han ikke rigtig havde..
  Men vi kiggede hinanden meget i øjnene og vi rørte tit ved hinanden, men det kan vel lige så godt være en vane, at vi gør det?
  Jeg er bare så forvirret, jeg er bange for at blive såret, og jeg ved ikke om jeg skal sige noget til ham nu her… eller bare vente?
  Skal jeg dukke tilfældigt op de steder han er? så vi også kan snakke sammen lidt tilfældigt i stedet for det hver gang sker under aftale?

  #2673
  fs2222
  Deltager

  kan heller ikke finde ud af om jeg skal holde mig lidt på afstand, så han heller ikke bare forventer, at jeg kommer til ham?

  #2674
  sissi
  Deltager

  Jeg tænker lidt nu, om han holder dig hen… især når der er andre på banen… du ved han ikke vil have dig, men andre skal heller ikke… sådan lige pt.?
  – I en tid hvor man er usikker på sig selv, er det godt at have livrem og seler… ” hvis nu jeg ombestemmer mig ” – ja, så kunne det være rart du var der.

  Jeg ville leve som om han er/var en x, og se om han vil noget – og ikke bare ord:)

  Hvis du har modet – og mener han har sendt signaler der peger i retningen af, at det skal være jer igen… så ville jeg spørge rent ud: Hvad forestiller du di når du kommer hjem?

  #2677
  fs2222
  Deltager

  Han er bare ikke rigtig typen, der holder en hen. ALtså jeg kender ham rigtig, rigtig, rigtig godt, og han er virkelig ikke typen, der “leger” med andres følelser. Ikke for at lyde som en dum naiv en, men jeg mener det virkelig sådan er han ikke….. og slet ikke over for mig. Han hader at gøre mig ked af det, og det er egentlig derfor jeg tænker, at han måske er bange for at gøre mig ked af det……
  Men jeg vil egentlig ikke spørge ham om det allerede nu? altså det er jo ikke sikkert han har følelser for mig, når han er så langt væk? jeg mener, det kan være vi lige skal ses et par gange før han finder ud af om han har fået følelser for mig igen?

  #2678
  fs2222
  Deltager

  forstår egentlig heller ikke rigtig hvad der får dig til at tro, at han holder mig hen?????

  #2679
  chokoladefro
  Deltager

  Jeg synes ikke du skal afkræve noget svar.

  Jeg synes du skal tage det afslappet og vente med at skrive og gøre noget indtil han er kommet hjem. Lad ham komme hjem og se så, om I ikke helt automatisk kommer til at ses. Så tror jeg ret hurtigt I finder ud af, om det skal være jer to igen. Jeg mener ikke, at du behøver at lægge nogen strategi.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 17 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.