Han ignorer mig

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14498
  mikras
  Deltager

  For 3 uger siden fik Jeg kontakt til min ex, som Jeg ikke har set i 20 år. Efter kort tid får vores beskeder seksuelle undertoner og han skriver skat, smukke, dejlige osv.
  Vi udveksler frække billeder. Vi skriver og taler i telefon flere gange dagligt.
  Det skal siges han lige er blevet skilt og Jeg stadig er gift men er i et forhold hvor intet fungerer.
  Nå men for 2 uger siden tager Jeg over til ham (han bor i Jylland og Jeg på sjælland). Vi er sammen ca 24 timer hvor vi har det rigtig godt sammen.
  Efterfølgende har der ikke været meget kontakt. Han ødelagde hans telefon som nu er lavet.
  Han skrev til mig at han på ingen måde har ville ignorere mig, men han har travlt på jobbet (arbejder 5 dage a 12 timer) og han ser ikke hans unger så tit. Han skrev at han havde haft brug for lige at finde sig selv og sørge for nok søvn osv. Det kører vist heller ikke optimalt med hans ex og fordeling af børn osv.
  Men Jeg er ved at blive frustreret over uvisheden. Kan se at han er aktiv på facebook osv, men han læser ikke mine beskeder.
  Jeg tænker på ham konstant og har svært ved ikke at skrive hele tiden.

  What to do?
  Kommer han til mig når han er klar?
  Jeg skrev at det Jeg havde lært om ham var at han altid ville sige sandheden, så han kunne jo bare sige Jeg skulle lade ham være. Og så var det her han svarede han ikke ville ignorere mig og havde travlt og ikke så ungerne nok osv.

  #14499
  Salamina
  Deltager

  Han er ikke interesseret i dig for alvor og han fylder dig med dårlige undskyldninger og halve sandheder. Han er definitivt ikke interesseret fordi hans kontakt med dig er faldet så voldsomt fra start til nu. Og jeg tror ikke han bliver klar til dig.
  Men, hey, du er jo også gift og han er skilt, så han satser nok ikke sin sidste femmer på dig.

  #14594
  Go Happy
  Deltager

  Du kan være helt sikker på, at en mand der er interesseret, aldrig har for travlt til at holde kontakten 🙂

  Og skulle en interesseret mand være i en periode af sit liv, hvor han af forskellige årsager må prioritere sig selv, sine børn, sin hverdag og i det her tilfælde sin skilsmisse, så ville han stadig sikre sig, at du vidste hvad han ville med dig…

  Jeg tror han har ladet sig rive med af spændingen over, at gense en gammel flamme – han har nydt flirten. Og selv om i havde et dejligt døgn, så er det ikke noget han har lyst til at følge op på nuværende tidspunkt.

  Jeg tænker ikke, at han kommer på banen senere. Hvis han havde mærket gnisten, og følte at du gjorde en positiv forskel i hans liv, så ville han være mere på i forhold til dig.

  Hvorfor ikke parkere drømmen om ham ude på sidelinjen, og i stedet fokusere på, at få styr på dit eget liv? Hvis du gerne vil et meningsfyldt forhold, så må du bane vejen for det, så du er klar, når kærligheden kommer forbi 🙂

  Det får mig også til at tænke, at din flirt med denne mand, og de følelser du lægger i det, mere handler om dit behov for at mærke nogle stærke følelser igen, og det skal du tage som et tegn på, at du måske ikke lever det liv, du reelt ønsker.

  Måske er du allerede afklaret med, at du vil noget andet, men ikke før en ny står klar. Det er meget klassisk, problemet er bare, at de færreste gider at investere tid i at lære dig at kende, når du ikke er tilgængelig – Det er for kompliceret og usikkert…

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.