Han har stadig datingprofiler??

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 30 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3003
  Mette
  Deltager

  Kære alle i dette forum.

  Jeg må have jeres mening – gerne en mands!

  Jeg har set denne her fyr i snart 10 måneder on/off. Vi er begge 35, har været single lige længe og har hver et barn i samme alder.
  Han har flere gange fået en “hjerneblødning”, hvor han giver udtryk for ikke at ville tænke på fremtiden osv. men bare være i nuet og os.
  Han er typen, som planlægger og tænker over ALT… Hvert lille ord og tanke. Og måske i bund og grund lidt usikker på sig selv og ja… mange ting.
  Hvis jeg fx trækker mig lidt og giver plads, så skriver han “Er du ok – synes kun at det er mig (ham) som skriver eller ringer!”
  Skriver eller ringer jeg for meget eller fortæller om mine følelser, ja… Så trækker han sig lidt. Så kan der sagtens gå dage, hvor jeg ikke hører fra ham.

  Jeg har virkelig været large, ikke ladet mig få alt for mange følelser og ikke presset på.
  Det er som regel ham der tager initiativ til at ses, hvilket ofte er hos ham og i week pga børn. Jeg har mødt hans dreng flere gange, men han vil ikke rigtig møde min datter og er meget usikker på hvordan “setuppet skal være” som han siger!?
  Han har stadig 3 datingprofiler online (Dating.dk, Elitedaters.dk og Single.dk), siger at han ikke bruger dem aktivt og kun ser mig, hvilket jeg er ret overbevist om. Han siger, at det er hans form for at være i kontakt med omverdenen…??!! Omverdenen i denne her forbindelse er jo så kvinder…!! Hvorfor??!! Efter 10 måneder…

  Vi kalder os ikke kærester, han er meget lidt fysisk når vi er sammen, holder aldrig i hånd eller kysser mig offentligt, dog har vi verdens bedste sex . Når min omgangskreds spørger ind til os, så ved jeg aldrig hvad jeg skal sige, for jeg ved ærlig talt ikke havd vi er og hvad han vil. Går jeg ham på klingen stejler han totalt!!
  Han har lige givet mig en fin fødselsdagsgave og har brugt krudt på at arrangere weekendtur med spa, hotelophold og overraskelser. Ikke en gang her holder han mig i hånden fx når vi går rundt… Ting som betyder meget for mig.

  På en måde tænker jeg at der overhovedet ikke er fremtid i det her…. Alligevel har han jo nogle gode sider, men efter 10 måneder må man da vide om man vil det eller ej. Jeg tvinger ham ikke til at blive gift og flytte sammen i løbet af ingenting, jeg vil bare ikke spilde min tid. Igen – så har han ikke en gang set den side af mig, som hedder mor… Måske den største del af mig. Jeg har jo set den del af ham. Det forstår jeg ikke…

  Jeg synes selv at jeg er ret åben og ærlig, meget kærlig og omsorgsfuld. Føler at jeg har varetager hans behov og ikke presset ham. Og ja, så fatter jeg bare ikke de datingprofiler…

  Mange kram.

  #3004
  Anna
  Moderator

  Hej,
  hvis jeg skal give dig et godt råd, så vil jeg sige:
  lyt til din intuition og stop det forhold!
  Hilsen Anna

  #3005

  Hej mbk

  Du er hans støtteperson og mor. Han er skrøbelig og styrende. For ham er du nok mere et objekt, der hjælper ham med at overvinde krise og åbne sig personligt end et menneske med behov. Det har han slet ikke plads til. Det her handler om hans tilfredsstillelse – ikke om dig. Desværre.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #3007
  Mette
  Deltager

  Godmorgen.

  Tak for hurtige svar begge to.

  Og Martin, tak for ærlighed. Den bider måske lidt… Men ja, må nok indse at du har ret. Forstår bare ikke, hvordan han egentlig kan være så sød på mange områder og alligevel så tarvelig… Jeg er jo også et menneske med følelser og behov.
  Så er det jo bare hvordan man skal få det sagt – måske ikke lige ovenstående – og så følelsen af at være alene bagefter…. Men det er jeg jo faktisk alligevel lidt nu.

  Go’ dag!

  #3008
  Anna
  Moderator

  Kære Mette,
  jeg har selv prøvet et forhold, der minder om dit og jeg var alt for lang tid om at indse, hvad det handlede om og endte nærmest med at få angst-agtige reaktioner i kølvandet på forholdet.
  Jeg føler mig som udgangspunkt ret stærk og har før haft ret sunde forhold, og min ekskæreste var også dejlig på mange måder – men jeg skal lige love for, at ‘hele mig’ blev sat på prøve og jeg måtte en tur i terapi efterfølgende.

  I min verden er dating-siderne det mindste af ‘problematikken’.
  ‘Manipulationen’ og det, at han hele tiden overser/underkender dine behov og ‘dig og dit liv’ er det værste.
  Nej, at være alene er ikke optimalt – men det er en luksusfornemmelse i forhold til at køre sig selv helt i sænk.

  Kærlig hilsen Anna

  #3027

  Hej

  Jeg vil lige supplere med, at noget af det farligste her i tilværelsen er at være sammen med den forkerte kæreste. Mennesker med godt selvværd kan miste sig selv totalt på ganske få måneder. Fx som “Anna” fortæller, at man kan miste sig selv så meget og have så svært ved at sige fra med naturlig og berettiget vrede, at man ender med at få angst-reaktioner (Angst = tilbageholdt vrede). Så få afsluttet forholdet, nu. Og hvis du ikke kan holde dig væk fra ham, så slut det over et par gange. Det er altid svært at stoppe med et misbrug. Også når det er misbrug af en selv.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #3028
  Mette
  Deltager

  Martin – Tak for dine virkelig gode svar! De giver mig godt nok stof til eftertanke… Jeg vil selv mene at jeg er altid haft et godt selvværd, men hvor det er lige nu, det ved jeg ikke… Jeg går hele tiden rundt om den varme grød og forsøger at være “large” over for ham og hans behov… Men ja, hvad med mine?? Synes egentlig ikke at jeg forlanger det store.
  Jeg vægter hele tiden mine ord osv i frygt for at han går helt i baglås… Han har før taget nogle drastiske beslutninger uden at indvie mig, så pludselig var jeg slettet her og der og alle vegne… Mega underligt!

  Jeg føler altid at jeg skal være lidt “hemmelig”… Efter 10 mdr burde jeg vel ikke være så hemmelig mere.

  Jo flere gange jeg læser dit og Annas svar, så bliver jeg klar over at alt handler om at varetage hans behov i det her… Ikke presse på, ikke tale fremtid, ikke møde mit barn, ikke sætte mærkat på, ikke skrive og ringe for meget, ikke skrive og ringe for lidt osv…
  Det er SÅ kompliceret…

  Når jeg læser jeres svar og tanker, så tænker jeg “Det er jo ikke mig i det der…” Hvordan afslutter man af flere gange??

  #3029
  Mette
  Deltager

  Må lige supplere med, at det som også undrer mig det er, at når vi har sex, så er han virkelig på, omsorgsfuld, nærværende og givende… Alt det han ikke er ellers…
  Hvordan hænger det sammen??

  Igen… Tak begge to!

  #3030
  Anna
  Moderator

  Kære Mette,
  både min exkæreste og jeg synes, vi havde verdens bedste sex – og følte nærmest, vi var ‘kommet hjem’, når vi mærkede hinandens kroppe – så jeg kan virkelig genkende din forvirring. Han var i det hele taget meget fysisk – holde i hånd, kysse osv – så fysisk følte jeg mig faktisk meget elsket.
  Det var fuldstændig modsat og af hans imødekommenhed i øvrigt, hvor han konstant ændrede på ‘tingene’, så der ikke kunne findes en ‘rigtig’ måde, elelr ‘en komme videre-måde’- (ligesom din kæreste fx gør i forhold til din kontakt, der enten er for lidt for herefter at blive for meget osv)for derefter at pådutte mig skylden for alle hans krumspring. Det er meget ubehageligt.
  Men hvordan det kan lade sig gøre, at man kan være SÅ imødekommende og elskværdig på det fysiske plan og SÅ nedbrydende i forhold til at få forholdet til at blive dejligt og bæredygtigt på det psykiske plan – det kan jeg i min vildeste fantasi ikke helt forstå – men det skete…og før jeg så mig om.
  Så pas endelig på dig selv.
  Godnat fra Anna

  #3031
  Mette
  Deltager

  Hej Anna.
  Du er virkelig spot on med din beskrivelse af jeres intimitet. Det er præcis sådan jeg/vi har det. Han siger ofte “Jeg har det som om jeg er hjemme” når vi har sex… Det er virkelig enestående, når vi er sammen. Har aldrig prøvet lignende…

  Forstår jo ikke hvorfor han ikke bare kan nyde det og os…

  Puha… Det er godt nok stof til eftertanke.

  Go’ dag!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 30 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.