Han har pludselig afviklet vores forhold.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #3158
  MissB
  Deltager

  Jeg har et halvt års tid haft et langdistance forhold med en dejlig mand..
  Alt har været skønt.. han har fyldt mig med kærlighed og dejlige ord og omsorg.. Vi har besøgt hinanden så tit det har ku lade sig gøre…Vi har talt og skrevet over mobilen flere gange dagligt bekræftet hinandens kærlighed og han har trods distancen formået at gi mig en fantastisk ro i min hverdag som jeg bestemt har haft brug for.. Også han har givet udtryk for at han var glad og tilfreds ..
  HAN har lagt fremtids planer for os.. HAN har givet udtryk for at vi sku flytte sammen.. at vi sku blive gamle sammen…Jeg har lyttet sagt at det lød dejligt og at vi må se tiden an.. Der var lige nogle ting som sku falde på plads før det ku lade sig gøre.
  Min dejlige kæreste har en blakket fortid som omhandler stoffer..alkohol..fængsel.. .. noget han er helt ude af nu..men det har selvfølgelig sat sine spor..
  Han står pt.overfor rigtig mange store ting i sit liv.. gældsanerin.. udredning af sygdoms forløb.. flytning..starte skole som 50 årig .. men alt det troede jeg at han havde helt styr på.. nu vælter læsset pludselig for ham..
  Han fortæller at han er nødt til at komme af med sin dårlige samvittighed .. at han har været mig utro med en tidligere kæreste… Jeg tilgiver ham … men han er forvirret i sine følelser … føler ikke NOK lige pludseligt og afvikler inden for et døgn vores forhold for at få ro i sit hoved..
  Nu er jeg forvirret!!
  Hva søren gør jeg nu.. Jeg elsker ham .. Har givet ham ro.. ingen kontakt..
  Hva ska jeg forvente??
  Besinder han sig?
  Nogle som kan gi mig lidt feed back

  MissB

  #3159
  Salamina
  Deltager

  Han har brug for struktur i sit liv og dagsorden. At han har kun et fokus ad gangen, det er den eneste måde du kan få ham i tale. Det er også den måde han bliver behandlet på, af professionelle i misbrugsverdenen, at han skal prioritere, hvad taler vi om i dag, hvad gør vi i dag og hvad er vores fokus lige nu. En ting ad gangen. Besindelsen handler primært om, at han får noget ro på og en ting ad gangen. Han har ikke ro i sit hovede. Det kan jeg næsten garantere dig. Den bedste måde du kan imødekomme ham er ved, at sige til ham noget i retning, lad os tage en ting ad gangen. og hvad vil du tale om i dag. I hans situation skal han hele tiden tvinges til at sortere, hvad han vil tale om og sine prioriteter, ellers blir man helt tosset, som du allerede har set. Det bedste du kan gøre,hvis du orker, det er at spøge hvad skal vi tale om i dag, at sige til ham, at han er afsted i flere retninger end I lige kan nå omkring i dag, så altså derfor, hvad er fokus i dag. Altså, han render afsted med dig i 7.000 retninger, det kan du godt lidt forvente, og så svare du, ok men hvilken af dem taler vi så om idag, ellers vil han sende dig til venus og mars og allevegne og tilbage igen. Ellers vil han rende i alle retninger mentalt, du skal sætte kursen, som jeg har beskrevet ellers løber han om hjørner med dig. Eller også skal du ganske enkelt løbe skrigende væk. Det er også en mulighed.

  #3161
  MissB
  Deltager

  Tak for indput Salamina…
  Det havde jeg ikke selv tænkt på…og ja han skriver at han er forvirret.. tankerne dræner ham og han trænger til ro og egen glæde for at træffe de korrekte beslutninger.. og for at ku være noget for et andet menneske..

  Måske sku jeg ta løbeskoene på!!

  MissB

  #3163
  Salamina
  Deltager

  Kære MissB

  Altså, det er jo svært. Jeg kender jo ikke manden men ud fra din beskrivelse af ham “kender jeg ham” lidt alligevel. På mange måder er han ikke anderledes end alle os andre, nok på de fleste måder, så det er jo ikke fordi han er farlig eller du ikke kan være i stue med ham. Det lyder som om, for mig, at han har været i det man kalder primær behandling, uden at jeg ved noget om det konkret, men derfra og så til videre, det er en rigtig svær fase, jeg synes der gøres alt for lidt i efter behandlingen i DK, men det handler jo om økonomi osv. Og et eller andet sted, skal du jo heller ikke “gribe” ham, på den anden side, så har han sgu brug for al den omsorg han kan få.
  Men ja, enten skal du bare have løbeskoene på eller væbne dig med en del tålmodighed og frem for alt have ro på. Jeg tror heller ikke på, at han pt. kan være ret meget for et andet menneske, det handler om, at han bakser for meget med sit eget, det handler ikke nødvendigvis om at han ikke har følelser for dig. Den fase er han i pt. er faktisk virkelig problematisk, fordi, som sagt, jeg synes ikke der er nok opfølgning.
  Du ved, man ræser ligesom folk igennem primær behandling, det kan ikke gå hurtigt nok, fordi det koster jo penge ad helvede til, og så slipper man dem ud igen og så er det eneste man har behandlet deres misbrug men årsagen til misbruget er meget ofte ikke seriøst bearbejdet, så den er svær. Så står de der og er clean, og det er der uden tvivl også en enorm glæde ved, det er stensikkert, men årsagerne til deres misbrug er ofte stadigvæk et hængeparti. Jeg runder lige af om lidt

  #3167
  Salamina
  Deltager

  En af mine virkeligt tætte venner fra min uddannelse til misbrugskonsulent, han er ex stof alkohol misbruger (big time) det er ganske vist mange, mange år siden nu, og han har været clean i mange, mange år. Men han har sgu hjulpet mig meget frem til megen indsigt ved at dele sin historie med mig. Og han en vanvittig dygtig formidler og fortæller. Men når han fortæller, hvordan han var ind og ud af behandling, så får man simpelthen et begreb om de her ting og sager, som jeg ikke helt har fundet på samme måde i vores bøger. Det der rigtigt svært at videreformidle. Men han er enormt godt til at forklare alle de der bizare skizmaer man hænger i. Fx forklarede han mig en dag, bare for at give et eks. at det var et kæmpe fucking problem for ham, hvis hans ex-kone købte en flaske gammel dansk til ham, fordi hun gjorde det som en gestus, at hun havde tillid til, at NU han kunne administrere det, HAN vidste, at det kunne han overhovedet ikke. Og som han sagde, det stressede ham helt vildt altså helt vildt, og på et plan som er svært for os andre helt at fatte.Han fortalte mig, at første gang han havde været i primær behandling, så kom han hjem og så købte hans kone en flaske gl dansk til ham (fordi hun ville vise ham tillid) …. det var som han sagde, et fucking mareridt for ham, han sagde,jeg har fame aldrig være så stresset,jeg var jo nødt til at købe den ene flaske gl. dansk efter den anden hver eneste dag, som jeg så kunne hælde noget af over på hendes flaske for at bevise, at jeg kunne administrere at drikke kun et enkelt glas en gang imellem. Det kunne jeg jo overhovedet ikke, så den gave hun gav mig kostede mig sgu formuer i gl. dansk flasker og lallende branderter jeg forsøgte at skjule, det kostede mig sgu en formue for jeg skulle jo hele tiden sørge for at der stod en flaske jeg næsten ikke havde drukket noget af,så jeg beviste min uskyld….

  Hans historie er overhovedet ikke ekseptionel! Han er bare vanvittigt god til at sætte ord på, hvad man egentlig er oppe imod sådan overall i din situation Miss B. Der foregår så mangt og meget i en misbrugers verden som er freaking underligt agtigt, altså og nok især i parforhold osv. Du ved, misforstået tillid, hensyn, kærlighed osv. Det er ikke nemt det her for partneren. Det faktisk rigtigt svært, at deale med en misbruger på mange mange leder og kanter. Du ved partneren kan fx tro, at jeg strækker mig vildt langt og nu er han jo “behandlet”, ach so.

  #3168
  MissB
  Deltager

  Det er dejligt at du fortæller mig alt det her.. Fordi vores forhold ikke er andet end et halvt år gammelt .. har jeg desværre ikke indsigt i hans behandlings forløb… det er ikke noget han har involveret mig så meget i… Han har andre professionelle som han taler sit liv og problemer med… Han er clean på på stoffer på 3. år..alkohol på 2.
  Nu er det ganske nyt at han har afviklet vores forhold.. måske er det for det bedste.. men det er er hårdt.. jeg elsker ham jo..
  Hele korthuset vælter … planer.. fremtidsudsigter..og det at miste en så fantastisk mand som ven og elsker er lige nu fuldkommen fortvivlende…Det bliver meget svært at rejse mig igen..
  Som jeg skrev har jeg givet ham ro.. ingen kontakt.. Han har ringet kort i forgårs og fortalt om sin første skoledag, en mega stor dag i hans liv.. Et stort step ind i livet..
  Jeg ved ikke om jeg ska bryde forbindelsen fuldstændigt… syns jeg et eller andet sted burde støtte ham… men ska sådan passe på mig selv..for jeg ved at jeg bare ender i samme mønster… at vente og vente for til sidst at blive såååå skuffet..
  Hmmmm… der er noget at tænke over.
  Tak..
  Til andre byd bare ind..

  #3172
  Salamina
  Deltager

  Ja, det er klart, at det er meget hårdt for dig. Det lyder som om han har været clean meget længere end jeg troede, men det er typisk omkring store forandringer (som hans skole/studie han lige er startet på) at det tilter lidt igen det hele. Men det er jo også skørt, hvis jeg bliver ved, at skrive omkring ham, når det er så vigtigt, at dit liv handler om dig. Det er heller ikke godt for dig, hvis du strækker dig for langt (heller ikke for ham).
  Jeg vil tror I får kontakt igen, om ikke andet, at han kontakter dig, det vil jeg tro. Og så er det jo op til dig, hvordan og hvorledes. Som jeg skrev indledningsvis, så hold fokus på en ting ad gangen og hold mest fokus på dig selv og din trivsel. Men hele tiden én ting ad gangen, hvis du taler med ham igen. Og hvis du vil passe mest muligt på dig selv, hvad jeg selvfølgelig vil råde dig til, så vær ærlig med, at du har brug for, at tænke over det.Det hjælper også til, at det ikke bliver så hektisk og så kaotisk, sådan lidt Peter Plys bjørn agtigt, du ved: “hvor skal vi gå hen, ingen steder, og så gik de derhen…” hvis du kan følge den form for mest passen på dig selv.

  #3174
  MissB
  Deltager

  Salamina.. Det er virkelig dejligt at du fortæller mig denne side som jeg ikke har tænkt på..
  Jeg er klar over at han har nogle tendenser og sider som han ikke ønsker at leve efter mere.. men indimellem kommer de frem og han må en tur ind i sig selv. og komme tilbage til sporet..
  Jeg håber han kontakter mig igen.. jeg vil lige lade nogle dage gå endnu før jeg skriver en omsorgsfuld sms til ham.. små skridt..
  Forsigtigt sætte en finger i jorden og finde kernen på problemet.. er det skolen .. ex veninden eller bare det hele som er problemet..
  Tak for dejligt info og råd.

  MissB

  #3179
  Salamina
  Deltager

  Det er lige så meget gavnligt for mig. Så det er jo bare fint, hvis vi begge har glæde af de skriverier her. Jeg har en veninde, som er gået fra at være vildt alkoholiseret og nu er clean har hun været igennem mange år. Hendes ex-mand lossede hun ud for han var alt for medafhængig. Nu har hun mødt et hashvrag, som hun er mor for og hun har aldrig haft det bedre, fordi hun føler sig som 100% kvinde. ha ha ha. Hun disker op med mad og sex og han udnytter hende 100% som hausfrau der og hun siger, at hun har det så skønt, jeg har sgu heller aldrig set hende så glad før. Hun er hoppet fra, en mand, der var max hendes mor/far til at nu er hun mor for ham hashvraget der. Ja, vi må også grine lidt af tosserierne ind i mellem ellers bliver vi tossede 🙂
  Du må finde din rolle et sted, hvor du er glad og har det godt. Bare skriv her i kassen og fortæl, hvordan det går med dig. Jeg og alle andre vil gerne følge, at du lander et sted, hvor det er fint og godt. Du fortjener det! Kram

  #3334
  MissB
  Deltager

  Lige for at afrunde for nu… fordi det skylder jeg vist Salamina og alle i andre som læser med herinde..

  Vi har optaget vores forhold igen..

  Jeg har tilgivet hans utroskab..
  Tilgivet at hans overskud og overblik svigtede og han vagte mig fra..
  Tilgivet at han ikke havde ryddet op efter “hende” den anden…
  og vi prøver så igen…
  Og lad os så se hvor længe det går..
  Og alt det gør jeg fordi:
  Jeg elsker ham ..
  og
  jeg er alt for tilgivende .. ved det godt!!!..
  Meget bedre værd,ved det godt!!!..
  Er alt for meget i hans følelser.. ved det godt!!!..
  Og tænker for lidt på mig selv.. ved det godt!!!..
  Former mig alt for meget omkring ham..ved det godt!!!..
  Der er noget at arbejde med..
  Svært at ændre når man er en gammel tøs og ALTID har været sådan..

  Endnu engang tak for råd..MissB

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.