Han giver mig blandede signaler

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19672
  sayling
  Deltager

  I fyre er altså for viderekommende. Har skrevet med den her fyr i en måneds tid. Han har virket meget interesseret og givet mig komplimenter osv. Han skrev selv meget osv. Sidste weekend sov han hos mig, efter en bytur (vi lavede intet, og han prøvede ikke på noget) og efterfølgende er det blevet anderledes. Nu skriver han ind i mellem og NOGENGANE, virker han interesseret, spørger ind, holder den kørende osv. Han spurgte hvordan jeg havde det i lørdags, eftersom at jeg i fredags skrev jeg var dårlig osv. Andre gange, hvis jeg skriver virker det som om han hader mig??? Er det normalt? Skal jeg bare lade ham være?

  #19673
  Eva Marie
  Deltager

  Du er nok nød til at uddybe : ” hvis jeg skriver, virker det som om han hader mig??”
  Måske han bare vil lære dig at kende, inden han kører den videre med dig?

  #19676
  sayling
  Deltager

  Altså så svarer han kort og koldt, eller også så svarer han slet ikke, eller så virker han afvisende. Spurgte ham i mandags sådan lidt som en joke og alligevel ikke, om vi skulle se robinson sammen, også skrev han helt afvisende “jeg ser ikke robinson” så skrev jeg for sjov og for at rede mig selv “jeg føler mig afvist” også sendte han et par punktummer. Så lod jeg ham være. Så i går da Vi skrev da virkede han igen sådan interesseret, spurgte tilbage holdte den kørende. Så det meget underligt…..

  #19677
  Hustruen
  Deltager

  Hmm – er du ikke lidt for obs på signaler? Jeg ville ikke tage det som en afvisning, hvis jeg spurgte om en gut ville se Robinson, og han så svarede: nej, jeg ser ikke Robinson. Herregud, han har nok bare været ærlig. Vi er trods alt et par stykker, der ikke følger med 😜

  I stedet tror jeg, du skal være lidt mere ‘tilbagelænet’ og afvente han byder ind. Hvis det tragiske sker, at han ikke gør, ha så se dig rundt efter en anden sød fyr. Der er trods alt masser af søde fyre derude. Så ikke spild krudt på at gå og tolke på hvert mindste tegn. Sådan noget bliver man bare gråhåret af🙄

  #19681
  lillehjerte
  Deltager

  Han lyder som en fornuftig mand. Hvem gider dog også se reality tv?
  Jeg tror han kunne opfatte dig lidt som en dramaqueen når du så skriver at du føler dig afvist. Han vælger så at lave prikker fordi han måske tænker vorherre bevares og tænker at det har han virkelig ingen kommentarer til. Når han skriver igen tror jeg også du skal tænke over ikke at du gætter meget dramatisk på hans følelser. Du skriver selv du tror han hader. Det kan være du skal overveje at ringe sammen med ham i stedet for. Så er dialogen tydeligere.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.