Han fik pludselig kolde fødder ;-(

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13283
  Løvinden88
  Deltager

  Jeg har igennem den sidste måneds tid set en fyr, som jeg har mødt via en datingprofil på nettet.
  Vi var på 2 dates, som gik rigtig godt. Vi var enige om mange ting i livet, og jeg følte virkelig der var potentiale for noget her.
  1. date sov vi sammen, men vi havde ikke sex. 2. date så vi hinanden et par timer, hvor vi bare snakkede og nød hinandens selskab. Nogen dage efter 2. date, slettede vi begge vores datingprofiler på nettet. Vi skrev og snakkede meget i tlf. sammen
  Jeg har et barn, som jeg havde fortalt ham fra starten af. Jeg spurgte ham på 1. date, hvad han synes om det, og det var ikke noget problem for ham.

  For en uges tid siden skulle vi så se hinanden for 3. gang. Vi havde en meget afslappet aften, hvor der ikke blev snakket så meget, men vi puttede på sofaen til en film og nød bare hinanden. Vi fik selvfølgelig begge lyst til sex, men jeg afviste og sagde, at jeg gerne ville lære ham lidt bedre at kende inden vi fortsatte det step videre. Han accepterede og sagde det var helt ok vi ventede. (Jeg har nogle personlige ting, som jeg ikke allerede havde lyst til at indvilige ham i, og derfor ville jeg vente til jeg var sikker på, at jeg vidste hvor han var i det)
  Vi gik i seng og lå og puttede og faldt i søvn. Dagen efter synes jeg alt havde ændret sig. Der var en eller anden distance imellem os.
  Om aftenen modtog jeg en besked fra ham, hvor han skrev, at havde tænkt meget over det i løbet af dagen, at jeg har et barn. Det fyldte mere i ham end han havde regnet med.
  Jeg blev rigtig ked af det, men kan selvfølgelig godt forstå ham på en måde og blev også glad for han ærlighed. Det må være lidt skræmmende, at gå ind til noget, hvor der er et barn. Jeg ved det ikke… Jeg havde bare håbet han havde taget snakken op med mig, da vi så hinanden sidst, så vi kunne ha’ snakket om det.
  Efterfølgende har jeg tænkt meget over det, og tænkt om det var fordi jeg afviste ham til sex- også fordi det var der stemningen blev anderledes og at han på 1 dag havde tænkt over det med, at jeg har et barn ? Jeg får jo desværre aldrig opklaret om det er rigtigt hvad han skrev eller om det bare var en undskyldning for at komme ud af det. Jeg er bare så ærgerlig over det, da det virkede til vi var et rigtig godt match på mange punkter 🙁

  #13286
  lillehjerte
  Deltager

  Det lyder som om han har samlet nogle argumenter for hvorfor ikke. Men kemien har nok ikke været der helt fra hans side alligevel så. Men det kan godt være at selvom du er mor til et barn at det ikke er noget du behøver tage op i en date. Er manden vild med en tager han alt det der følger med. Lad ham lære dig at kende før du bringer på banen at du er mor. Det sætter naturligvis nogle rammer at du er mor. Men jeg ville nok ikke have spurgt om hvad daten synes om det at jeg havde barn. Stand up for yourself- du er mor, så det bør du være stolt af at en mand får med i pakken. Det er bestemt ikke en ulempe at være det.

  #13287
  Salamina
  Deltager

  Som jeg ser det, er der to mulige forklaringer.

  Den ene er, at han alligevel ikke kunne overskue, at du har et barn, som han selv skriver.

  Den anden er, at han troede, at du var et nemt – eller nemmere – knald, netop fordi du har et barn. Og det var du så ikke alligevel. Nogle mænd går bevidst efter sex og kun sex med enlige kvinder med børn, altså enlige mødre, fordi de kaldes nemme knald (ofte blandt mænd).

  Men begge veje fører til samme slutning for dig. At han ikke stod distancen.
  Hvad enten, at han ikke kunne overskue, at du har et barn eller han troede du var et nemt knald af samme årsag og at du så alligevel ikke var det.

  Udfaldet var ikke blevet anderledes om du havde dyrket sex med ham.

  Sådan ser jeg på det.

  Når det er sagt, så kan det også “bare” væres noget så banalt som sove sammen kemi. Jeg har for nogle år siden oplevet, at jeg tændte fuldstændigt af på en fyr, som jeg faktisk var vild med. Men efter vi havde sovet sammen en nat – og uden sex og efter mit ønske uden sex, kunne jeg ham slet ikke mere. Jeg syntes han puttede på den forkerte måde, jeg synes han lugtede ud af munden hele natten, og jeg syntes at han sov for uroligt, jeg ved ikke, om jeg er særligt sensitiv, men det var bare for meget. Ham forlod jeg med en fesen besked. Tanken om endnu en nat sammen med ham, uden at lukke et øje, var for meget for mig. Han gjorde mig utryg og så lugtede han og bla bla bla.

  #13298
  Tena
  Deltager

  Jeg oplever også, at den virkelige test er om man sover godt sammen.
  Det er noget med den grundlæggende kemi og energi der udveksles når man sover.

  Hvis han sover uroligt eller lugter – eller man ikke hviler godt i ske sammen – eller man ikke føler en ro og tryghed = no-go. Uanset hvor tiltrukket man ellers har følt sig af manden.
  Jeg synes fanme det er svært at finde en jeg sover godt sammen med –
  sex er nemmere.
  Måske skal jeg bare skaffe mig en rolig hund??

  #13300
  lillehjerte
  Deltager

  sovetesten kan godt lyde som en undskyldning for at det dækker over noget andet 🙂 Be honest: er der noget i vedkommende som ikke rigtig svinger med en i de vågne timer, så vær ærlig over for dig selv og tro mod dig selv 🙂

  #13301
  AnneM
  Deltager

  Om det er hele sandheden, at han droppede dig pga din status som mor, er jo ikke til at vide. Men det er heller ikke vigtigt, for når han benytter den forklaring, så synes jeg han definitivt sætter et ret kraftigt punktumt. Hans beslutning er ligesom ikke til debat, for det er ikke en udfordring, hvor der er plads til forhandling.
  Enten var der flere ting der trak ned og det med barnet var så dråben eller også har han den ide, at han ikke vil være reservefar for andre mænds børn. Han vil kun have sine egne børn. Og uanset hvad, så synes jeg han gør det rette, ved at trække stikket nu, inden dit barn bliver involveret. Som mødre er vi bare nødt til selv at fravælge mænd, der ikke ønsker hele pakken. Det skylder vi både vores børn og os selv.

  Jeg er iøvrigt selv på linje med ham. Jeg vil ikke have en mand med børn. Gider simpelthen ikke pakken med ekskoner og sammenbragte familier. Derfor vil jeg potentielt også trække mig, selvom manden under andre omstændigheder ville have været den rette.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.