Han er ikke ovre ex'en???

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4124
  lulle
  Deltager

  Kære Martin

  Jeg har virkelig brug for et godt råd om en mand, der ikke er helt ovre sin ex.
  Jeg har set den dejligste mand (han er midt i 30’erne) i 6 uger. Han er den første, jeg i meget lang tid har haft følelser for, hvilket gør mit dilemma så svært.

  For et år siden slog hans kæreste op med ham, og jeg er den første han har set “fast” siden da. Hvad jeg ved af, har de ikke kontakt.
  Vi har det dejligt sammen – griner, har gode snakke og han er i bund og grund bare rigtig dejlig.
  Nu er sagen så, at jeg hele tiden har haft en mavefornemmelse, der sagde mig, at jeg skulle passe på. Han vil gerne have meget kontakt og vi ses ofte, men han har ikke det store behov for at være fysisk – hverken med holde i hånd, nusse eller sex.
  Min usikkerhed førte for en uge siden til, at jeg spurgte ham direkte. Svaret var, at han var sur på sig selv over, at han ikke kan få lukket låget på følelserne omkring bruddet med ex’en, og at det holder ham tilbage. Mit svar til det var, at jeg syntes, vi skulle have nogle uger uden kontakt. Jeg er nemlig selv total klar til en rigtig god og skøn forelskelse uden knuder i maven.
  Det var hårdt at sige det og vi var begge kede af det, da vi sagde farvel. Han var ikke helt enig i, at det var den gode løsning. Han var træt af, at han havde sagt sandheden, hvis det betyder, at han “mister noget værdifuldt”.
  Har ikke hørt fra ham siden, og jeg er ved at gå helt i stykker. Jeg har selvfølgelig ikke kontaktet ham, men har lyst. Jeg tænker på ham hele tiden og savner ham.
  Mit spørgsmål til dig er, om jeg har gjort det rigtige? Skal jeg række hånden ud til ham om noget tid, hvis ikke jeg hører fra ham, og kan man komme videre fra ét forhold, mens man er i et nyt?

  #4125

  Hej lulle

  Du har gjort det rigtige. Det duer bare ikke, at han holder SÅ meget igen på sig selv. Du er jo ikke hans tryghedsbamse.

  Du savner ham naturligvis, for dine følelser er jo i fuldt udbrud. Og kan ikke sådan lige stoppes. Men du er afhængig af, at han rykker i forhold til dig. Og når han er så påvirket af bruddet med sin eks, så er dine odds ikke gode.

  Han har brug for en, der trøster ham og bygger ham op igen, og det job kan du godt få, men der er stor sandsynlighed for, at du vil blive skiftet ud, når han er parat til en ny kæreste for alvor.

  Vent på at han selv kommer ud af busken. Hvis du kan. Og hold dig væk, hvis han ikke tager initiativ. Hvis du kan.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #4127
  lulle
  Deltager

  Mange tak for dit svar – også selvom det var det svar, jeg frygtede.
  Jeg må følge dit råd og trække mig, forsøge at komme videre. Skulle jeg høre fra ham igen, må jeg jo så finde ud af, om jeg “tør” satse på ham.

  #4131

  Hej lulle

  Ja, og du må tilgive dig selv, hvis du ikke kan lade være med at gøre noget, du føler dig mega utryg ved. Kærlighed er ikke altid for klog.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.