Håndtering af datingskuffelser

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 158 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14893
  Amalie1
  Deltager

  Jeg kunne godt tænke mig at starte en tråd, hvor vi belyser emnet:
  Hvordan klarer du diverse skuffelser, afvisninger eller forsvindinger i starten eller længere inde i et forløb hvor du dater en?
  Det er jo et vildt “race” at date … meget knald eller fald.
  Hvad er din erfaring og statistik?
  Kan man tale om, at man kan få et mere mindfult Mindset til dating?
  Og i så fald- hvad rummer det?

  #14895
  lillehjerte
  Deltager

  Mit mindset er nok at der er andet end dating livet der får mere plads og at huske at nyde andet i hverdagen end dating ræs. Glemme forventningerne til andre. Med andre ord vil jeg faktisk sige: drop dating ræset helt og inviter en ud hvis du får lyst til det når du møder dem rundt omkring. Men tænk på det som det kunne være spændende om man mødte en ny god ven. Drop slutmålet der hedder kærester= langt større tilfredshed og man spilder ikke tiden på rak og pak.

  #14897
  Amalie1
  Deltager

  Når du siger droppe dating-ræset mener du så at tage en pause og finde fyren i den virkelige verden?
  Har du selv mødt kærester eller gode b-venner på dating?
  Mener du at fortsætte med at have en profil men lægge mindre i det…?

  #14898
  Go Happy
  Deltager

  Jeg tænker, at det handler meget om de forventninger man har til det at date, og hvor utålmodig man er 🙂

  For mig gør følgende dating livet lidt nemmere; Jeg er selektiv med, hvem jeg gider at gå på date med, så jeg bruger ikke tid på et match, hvor der fra start af, er alarmklokker. Det kan være jeg synes han er for lidt på, ikke virker oprigtigt eller den type, der hurtigt får drejet emnet ind på seksuelle ønsker eller som ønsker, at jeg sender billeder af mig selv mere eller mindre påklædt 😉 De ryger ud til højre 🙂

  Jeg gider heller ikke at skrive længe frem og tilbage. Jeg er til en hurtig snak i telefonen, og så vil jeg mødes.

  Generelt tror jeg at det er godt at tage dates lidt afslappet. Se det som en hyggelig aften, et møde med et andet spændende menneske, og hvis det så er kemi og tiltrækning er det hele lidt mere spændende, men drop forventningerne og vær tålmodig… Lad tingene udvikle sig, i det tempo begge har lyst til 🙂

  Jeg tror, at skuffelser og frustration kommer, hvis man føler man har givet for meget af sig selv, i forhold til det man får. Så det handler nok om, at være lidt mere tålmodig, og om at holde fast i sine egne grænser. Hvis man har lyst til sex første eller anden gang man ses, er det fint – men du ved reelt ikke, om der er basis for at fortsætte, så det er en dårlig idé at kaste sig ud i, hvis du føler dig skuffet, når det så viser sig, at interessen ikke var der alligevel 🙂

  #14919
  Tintin
  Deltager

  Hej – jeg er en mand (hvis det har nogen betydning)

  Jeg ligger ikke det store i det i starten. Reelt kender pigerne mig ikke i starten af et forhold, og kan hun ikke lide mig af den ene eller den anden grund, så er det uden betydning, da det netop er i starten.

  Har jeg set en pige i 3, 6 eller 12 md., så rammer det hjertet, da jeg her har investeret en masse, og pigen jo reelt kunne lide en del ting ved mig, men der manglede noget.
  Her fokuserer jeg på, at det ikke var meningen …. og derfor skal jeg videre.

  Helt svært er det, når man går fra hinanden efter flere år sammen, og begge parter reelt elskede hinanden. Her føler jeg, at det kunne have været forhindret.

  Well hvis livet ikke gør ondt, så har vi ikke levet. Så det er op på hesten igen.

  #14959
  Optimisten
  Deltager

  Jeg er ret ny ud i dating, mener ikke selv jeg er utålmodig, og er med på at man skal kysse mange frøer. Men synes det er problematisk når frøerne vil mere end kysse før de kan beslutte sig til noget eller værre endnu vil for meget/det hele indtil de har fået sex.

  #14976
  Amalie1
  Deltager

  Jeg er slået ind på en ny kurs.
  Jeg prøver at date mere “mindfuldt”. Det vil sige følgende ting:
  I am not in a hurry
  Jeg mærker efter før jeg aftaler et møde – oftest ved jeg intuitivt inden mødet ud fra billedet og vores mail-udvekslinger om han er kærestemateriale, b-venne materiale eller bare samtale hyggefætter.
  Min intuition er stærk – jeg tager næsten aldrig fejl.
  Jeg afventer med at mødes til manden foreslår det, jeg vil jages – ikke jage.
  Jeg laver ping-pong. Dobbelttekster aldrig hvis fyren ikke svarer.
  Når vi mødes er det ikke privat på første date, som jeg har gjort tidligere.. for det meste en gåtur.
  Jeg venter på fyrens sms-efterspil efter mødet. Hører jeg intet var det “ikke meant to be.”
  Oftest har jeg selv set/mærket et “no-go” tidligt, men valgt at overse det i iveren efter at blive godkendt….
  Jeg ønsker ikke længere at gøre mig umage for at blive valgt af en fyr, som jeg på et dybere plan ikke matcher
  Jeg siger oftere nej tak til møder efter second thougth under mail udveksling..
  Jeg prøver ikke at have sex for tidligt – efter sex 2-4 gange skifter scenariet hurtigt er min erfaring desværre indtil videre. Jeg bliver langt mere sårbar – også selvom fyren egentlig ikke er det bedste match
  I am not in a hurry..
  Jeg guides mere af subtile tegn end tidligere – og har tiltro til dem.

  Hvor ofte tager du som kvinde initiativet til at mødes, når du skriver med en fyr?
  Hvor ofte bliver du skuffet efter et møde?

  #14979
  Go Happy
  Deltager

  Spot on Amalie1 – Jeg kender godt det her med, at ignorere alarmklokker, fordi manden jo trods alt opfylder et par af de ønsker, man har til en kommende kæreste…

  Og jeg kender også til at finde på en masse grunde til, at det ikke udvikler sig naturligt og ukompliceret 🙂

  Så det er super at gøre sig nogle tanker om, hvad dine behov og forventninger er – Jo mere man hviler i sig selv, jo nemmere bliver det at efterleve.

  Jeg tager stort set aldrig initiativ til de første møder, men lader manden vide, at jeg gerne vil ses igen. Sandheden er, at jeg trods rigtig mange dates sjældent har mødt den, som jeg for alvor faldt for.

  Jeg er ikke blevet skuffet, for jeg er nysgerrig på mennesker generelt, og lægger ikke for meget i en første date. Men for mig er kærester altid kommet ind i mit liv på andre måder. En kollega, hvor følelserne pludselig var der, en bekendt der pludselig blev til mere, et møde i nattelivet etc…

  Af samme grund har jeg svært ved at svinge mig op til at søge kærligheden via dating livet. Jeg udvælger en date ud fra nogle kriterier, hvor jeg tror vi passer sammen, og hvor jeg kan lide det jeg ser. Men i virkeligheden forelsker jeg mig i en mand, hvor vores kemi gør, at jeg pludselig savner hans selskab, og hvor hans engagement i mig gør mig tryg, og giver mig lyst til at åbne hjertet op 🙂

  Jeg tror nok mest på, at kærligheden kan opstå der hvor man mindst venter det. Ikke når man mindst forventer det, for man er nødt til at være åben og modtagelig. De stærkeste kærlighedsforhold jeg har haft, har alle været med mænd, hvor tingene har udviklet sig og overrasket mig 🙂

  #14980
  Tintin
  Deltager

  Efter et møde med et menneske på 4-8 timer på den første date, kender du kender reelt ikke et menneske. Du kan fornemme om der er dyrisk tiltrækning. Du kan fornemme om der indledningsvist er kemi. En soulmate tjaaaa nej det aner man intet om efter første date. Du kan fornemme om personen fremstår som kærestepotentiale (udsagn, kemi.. hele pakken). Men fremstår er netop pointen. Personen kan f.eks. lukke alt mulig øregas ud, uden du kan verificere disse udsagn.

  Jeg må være ærlig. Jeg forstår slet ikke de kvinder og mænd, som hopper i seng med en fremmed person på første date, og derefter føler sig såret/snydt/skuffet, når fyren/pigen efter en eller flere dates dribler videre.
  Sex på første, anden ja 5 date er for mig sex. Ikke elskov. Hvordan kan det være andet?
  Præmissen synes at være, hvornår man skal time det første knald og hvad skal man ligger i dette. Det finder jeg uinteressant. Naturligvis vil jeg gerne have sex, og jeg bruger tilmed sex som en målestok for progressionen i forholdet, og en måde at holde det fra alene at blive “venskab”. Meeeeeen soulmaten tegner sig først efter nogle eller mange dates. Jeg har dyrket sex med mange, men kun elskov med få. Jeg har kendt mange piger, men kun elsket få.

  Nå jeg læser jeres indlæs forekommer de mig at være meget mekaniske, tekniske og måske ligefrem maskuline. For mig er dating en rejse/eventyr som 2 menneske begiver sig ud på – på mange planer.
  Sex er ikke en universel målestok for, at nu er man nået så og så langt, eller har forpligtet sig så meget. Nej det er dybt unik, aldrig er forløbet ens fra forhold til forhold. Jeg har f.eks. “ventet” i flere måneder på sex. Det betød ikke noget, fordi jeg var glad for at hænge ud med pigen og hun for mig. Hvis du ligger meget i sex, så skal du naturligvis vente længe med sex, indtil du kender personen godt.

  Jeg synes derfor, at I skal glemme alle jeres regler. Man ved sku godt, om et andet menneske er vild med dig og omvendt. Er man i tvivl, så er man ikke i tvivl. Udvikler forholder sig langsomt, eller blot hurtigere på andre niveauer, så er det sådan det er. Det er da fedt, fordi du jo er interesseret i det andet menneske, og ikke alene i sex. Sex kan fås alle steder. Hvorfor bliver sex så tit det store samtaleemne mht. dates? Det forstår jeg ganske enkelt ikke.

  Ligeledes finder jeg hele tanken om at den ene eller den anden skal jage som kedelig. Det er da forskelligt fra forhold til forhold. Fra situation til situation i et forhold. Ingen forhold er ens. Jeg tror de fleste mænd finder piger uden initiativ kedelige. En meget hyppig årsag til, at mine venner dumper piger de dater, er netop at kvinden mangler initiativet. Hun er fucking kedelig. Det er på på alle niveauer, at mine venner vurderer dem som kedelige. Intellektuelt, romantisk etc. Kan en mand ikke håndtere en pige, som kan tage styring, så ….. En ven sagde engang at han elskede sin kone, fordi hun var den mest intelligente og mest empatiske pige, og han skulle stå tidligt om, for at kunne følge med. Han kunne ikke blot lave venstrehåndsarbejde når han tog initiativet til noget. Ligeledes var hun super god til at tage initiativet og udfordre ham. Intellektuelt og romantisk mm. Min venner møder typisk en smuk pige som de dyrker i en uge eller 2, og så kan hende udseende ikke gøre det op for hendes….

  Mit råd er derfor. Date een person ad gangen. Man kan ikke danse med mere end en person, hvis man skal danse intens, og oprigtigt mærke alle trinene. Dernæst så er trinene ikke de samme fra dans til dans. Men vær til stede i trinene, og dans længe, for således forstås bedst om man svinger sammen på sigt.

  #15001
  Amalie1
  Deltager

  Hvor mange herinde mener, at 2-3 aflysninger inden en date er tegn på at:
  “It`s not meant to be.”
  Altså at indledende kontakt-manøvre, hvor først aflyser den ene. Så laver man en ny aftale, så udsætter den anden.Så finder man ny dato og den første skriver, at han vender lige tilbage om et par dage når han ved noget med sikkerhed.. altså lidt venteposition.
  Jeg mener, hvis der er mange forhindringer inden man mødes, er det så Universets vink med en vognstang om, at det er et no-go? Hvad tænker du? Din erfaring.
  Eller kan man se anderledes på det?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 158 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.