Griner. Jeg dater også

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #6123
  ss
  Deltager

  Hejsa.

  Jeg er ud af en 2 års forhold. Så jeg følte ikke, at jeg var parat til noget, men har lavet profil på Badoo. Bare for at se, hvad siden tilbyder. Jeg kom til at skrive sammen med en 6 år yngre fyre. Jeg ved ikke hvordan, men han fik mig til at svare ham. Vi har skrevet i en måned, han var meget behagelig.

  Så aftalte vi at mødes. det gik rigtig godt og han har igen inviteret mig ud at spise. Vi snakkede hele tiden og jeg kunne kraftigt mærke hans interesse. Men…jeg begyndte at kede mig lidt, da det var mig, som førte i snakken. Så jeg begyndte at snakke om sex. Jeg ved at de fleste hopper på det med det samme. Men ham her kunne jeg ikke helt forstå. Det var, ligesom det var nyt emne for ham. Han kørte mig hjem og jeg inviterede for kaffe. Det var sent og han skulle på arbejde næste dag, men han kom med. På tidspunkt kunne jeg mærke spændingen i luften. Ligesom han ventede på udviklingen. Så sendte jeg ham hjem 🙂

  Næste morgen skrev jeg til ham, at det var meget hyggeligt og at jeg ville se ham igen, men så skulle vi komme tættere på hinanden. Han svarede, at han ville kysse mig, men at jeg skubbede ham væk og at han kunne lide det. Han skrev også, at han synes, at jeg er en meget tiltrækkende kvinde, både med indre og ydre og det samme holdninger, som hans.

  Flere dage efter snakker vi i ca 1,5 timer, jeg kører hardcore sex snak med ham og han siger, at han vil i seng med mig. At hvis ikke han var interesseret, så inviterede ham mig aldrig på 2. date. Han fortæller, at den aften hos mig hobbede han på at sove hos mig. MEn jeg sendt ham hjem.
  så jeg inviterer mig selv på sex date med ham på lørdag hos ham. Han siger JA. Så går der 4 dage uden at jeg hører fra ham. Jeg føler mig skidt tilpas, at jeg har presset ham eller at han synes at jeg er billig osv. Så for at redde min røv ud af den akavet situation skrev jeg i tirsdags, at jeg sætter ham fri fra vores aftale. Han svarer kun 10 timer efter! Kort og tørt, at det er helt ok. Vi udvikler samtalen, hvor han bekræfter mig meget og at han kan godt lide mig og min væremåde, men han synes, at det var mærkeligt, at først lave jeg en aftale med ham, og så bagefter aflyser den. Hans forældre har spurgt ham, om de må besøge ham på lørdag og han har svaret ja i første sekund, efter han fik min besked.

  Nu tænker jeg, at det passer måske ikke helt. Men jeg prøvede at bekræfte min interesse over for ham igen. Det var sent på aftenen igår og han lovede at skrive i dag.

  Og hvad så? Han skriver igen sent på aftenen, lige før jeg skal i seng, at han er sammen med en kammerat og at de har malet vinder hele dagen…Og that´s it! Vi pjatter lidt frem og tilbage, men ligesom to kammerater.Slut.

  Ærligt, jeg har fuldstændigt mistet min interesse! Nu er jeg faldet til ro, men helt ærligt, mangler han mere tid eller hvad? Han skrev til mig, at han ikke ville presse mig med sin kysselyst og vil helst vente på, at jeg er klar. Han sagde bestemt, at han vil i seng med mig og virkede ret såret efter jeg aflyste lørdags date. Men nu tror jeg, at han havde det i tankerne at selv at aflyse..Hvad synes I?

  Jeg trækker mig.

  #6126
  Salamina
  Deltager

  Hvis du kedede dig i hans selskab på jeres allerførste date, så er han ikke en mand for dig, efter min overbevisning. Og så er hele sexsnakken også ret ligegyldig med mindre altså at du bare gerne vil have et knald om ikke andet. Jeg mener ikke, at der er tale om et match, når du har kedet dig på jeres allerførste date. Det er et rigtigt dårligt tegn! Efter min klare overbevisning.
  Jeg tror ikke du går glip af noget, der ville blive varigt.

  Hvis man sidder og decideret keder sig på allerførste date, så er fascinationen af hans personlighed for lille. Så enkelt er det.

  #6137
  ss
  Deltager

  hej Salamina og tak for svaret 🙂

  Vi har haft 2 dates. Og jeg blev interesseret lige med det samme, jeg så ham.
  På anden date virkede han meget intens og interesseret, men lidt tilbageholdende i forhold til fysisk kontakt. Men jeg var selv lidt afvisende, da alderforskelen går mig på nerverne. Jeg er ikke kæreste potentiale for ham og han er åbenbart ikke vendt til at snakke sex med kvinder. Jeg ville i seng med ham, men kunne ikke forstå, om han er bare uerfaren eller lidt tilbageholdende. Jeg kom til at kede mig, fordi han var ikke så meget på den sex samtale. Han ligner ikke den, som er vendt til at forføre kvinder…Men jeg tænder på ham lidt, mest mentalt.

  #6138
  sissi
  Deltager

  Tror vi er i den omvendte verden her… Du er kvinde SS, og bringer sex på banen ret hurtigt. Jeg tror da du har skrækket ham hen, hvis nu han er en følsom fyr, der gerne vil lære dig at kende, inden I kommer så langt som til sex. Sådan er det jo i hvert fald med de fleste kvinder – kan vi læse, der sukker efter mænd der ikke kun vil sex.

  Det er i og for sig fint nok, hvis du ikke leder efter en partner, måske det så er i andre datingforums du skal på?:)… men i det du ikke ligger noget seriøst i din dating, mener jeg at læse, så kunne eventuelle issues, trække sig hurtigt.

  #6140
  ss
  Deltager

  tak Sissi, god pointe.

  Jeg søgte ikke date, kun venskab. Før vi mødtes, fortalte jeg ærligt, at jeg ikke var søgende, da jeg var lige ud af forholdet. Desuden, er jeg ældre.Det var ham, som ville mødes. Han har spurgt, om jeg kan finde på at tage en fyr med hjem fra byen. Og det kan jeg ikke, ligesom ham. Han spurgte også, om han gav mig gåsehud, da jeg kom til at læse min personlig dags horoskop for sjov. Jeg svarede, at jeg kunne lide ham. Hvor han lagde sin hånd på min hofte og svarede det samme.
  Jeg sagde selv, at han virkede lidt uskyldig og han fortælte, at han har haft løse kvinder og har været sammen med en gift kvinde, hvor sexen var fantastisk. Han sagde, han har mange veninder. Men han tænder ikke på ham, derfor er de kun veninder. MEn han tænder på mig.Jeg har også fortælt, at jeg liver i nuet og hader, når man siger til mig, at man søger en kæreste. Jeg vil være kæreste med en, når begge er forelskede i hinanden. Og det kan jeg bliver kun efter jeg er gået i seng med manden.

  Jeg har også spurgt ham i de sidste beskeder, om jeg var et stort mundfuld for ham. Hvor han svarede tværtimod….

  men måske har du ret i, at han turde bare ikke at sige noget direkte, selvom han skrev, at det kunne han, hvis ikke han var interesseret…

  #6141
  sissi
  Deltager

  … Jeg tror megen dating handler om at Bejle:)… du gav ham svesken på disken ret hurtigt, og det var alligevel for stor en mundfuld… et er hvad han siger, andet er hvad han kan leve op til:) Måske kom hans selvtillid lige i sving her:)

  Jeg ved ikke hvor stor aldersforskellen er… men “Cougar” er vist meget udbredt blandt de yngre fyre:)

  #6142
  ss
  Deltager

  griner. Kender ikke udtrykket Cougar. Han er 35, jeg er 41.

  #6143
  Zoe2
  Deltager

  Hvorfor går aldersforskellen dig på nerverne? Den er da ikke specielt stor.

  #6144
  ss
  Deltager

  tak Zoe2. Jeg er vist til ældre fyrre, ca 10 år ældre. Sådan har det altid været. Jeg tænker langtsigtet. Kvinder bliver gamle hurtige end mænd. Når jeg er 50, så han er 44 og er i sin bedste alder…selvom han ikke synes det 🙂

  #6146
  Zoe2
  Deltager

  Kvinder bliver hurtigere gamle end mænd? Hvem har bildt dig det ind? Mange mænd – sammenlignet med kvinder – går i stå og falder sammen. Desværre.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.