Gravid og kæresten skredet med ny pige

Forside Fora Hjælp til Brevkassen Gravid og kæresten skredet med ny pige

Dette emne indeholder 1 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Tristesen 1 år, 3 måneder siden.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #23950

  SIGNEL
  Deltager

  jeg er gravid i uge 18. Jeg er lige pt. Helt ude af den min kæreste som er far til barnet, han er gået fra mig for 2,5 -3 uger uger siden og er nu allerede sammen med en anden pige 😓
  det virkelig hårdt, da jeg troede det var ham jeg skulle have familie med – og det er endnu hårdere at vide at han er gået for at være sammen med Eb anden ..
  jeg græder hele tiden, & sover ikke om natten . Så det er rigtig svært at være på arbejde og få dagen til at fungere – jeg tænker hele tiden på ham og de to sammen!
  Jeg har rigtig svært ved at glæde mig over min graviditet lige nu 😓😓😓
  har nogle stået i samme situation og kan komme med gode råd til hvordan jeg kan komme videre og glæde mig til min søn kommer ?
  samt han for 2 weekender siden skrev han savnede mig. Og han ville ses med mig onsdag i sidste uge . Men han er alligevel sammen med hende den nye . Jwg ved ik helt hvordan jeg skal forholde mig, jeg har et håb om at få ham igen.

  Inde han blokerede mig overalt, der svinede han mig til på beskeder.
  Men kunne så se han forleden havde fjernet blokeringwn fra fb.
  Men han har dog også haft meget travlt med at fortælle Mig hvor dejlig hans nye pige er 😓 hvilket gør mig så ked af det, da det ik ee mere end 2,5-3 uger siden han gjorde det forbi med mig ..
  jeg er frustreret over hele denne situation og mega uforstående 😓

  Hvorfor fjerner han sin blokering fra mig, og hvorfor har han haft så travlt med at fortælle om hende den nye efter han droppede mig for 2,5-3 uger siden ?

  #23967

  Tristesen
  Deltager

  Hold nu kæft, hvor jeg føler med dig. Kæmpe kram herfra. Jeg aner ikke, hvad jeg skal råde dig til, men jeg har lyttet til den podcast som hedder ‘Forladt’ – den handler om en kvinde, som netop blev forladt af sin kæreste til fordel for en anden, da deres datter var blot 5 måneder gammel. Hendes ekskæreste medvirker også, og kan måske give dig lidt indsigt i hvad katten der går gennem en persons hoved, når man vælger at gøre sådan.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.