Gør hvad du vil. Eller følg naturlovene…

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4774
  Tena
  Deltager

  Tjah…
  Nogle undrer sig over, at jeg holder fast i de mystiske uskrevne love/regler mellem mand og kvinde i anno 2014.
  Det er forståeligt, at det er uforståeligt for nogen.
  Jeg vil gerne gøre nærmere rede for det..
  Kvinder i dag uddanner sig, vinder olympisk guld, går efter præsidentposter, klarer sig fint som singlemødre, er selvkørende økonomisk etc.
  Men at få en mand til at jage sig er næsten umuligt.
  Hvad mange nok har noteret sig er, at når kvinden holder lidt tilbage og spiller “Hard to get”- enten med vilje eller fordi hun har lidt for travlt, ofte vinder fyrens interesse. Mens kvinder som inviterer fyre ud og viser for meget interesse og jager dem ofte bliver dumped.. før eller siden.
  Læg 2 og 2 sammen og se hvad der virker i det virkelige liv!!

  Hvis du er ligeglad med de uskrevne regler og naturlove ml mand og kvinde og bare forfølger en mand, inviterer ham ud, tager løbende initiativer og er den drivende kraft, så bliver du hurtigt ingen spændende udfordring og du mister din femininitet og din mystik..
  Gør hvad du vil, indtil du er klar til at prøve noget andet!!
  – Er du okay med at en fyr aldrig sms`er tilbage efter en date eller sex? Men du hører forsinket fra ham flere dage – uger efter. Eller aldrig??
  – Er du okay med at han svarer forsinket på dine udspil og sjældent eller aldrig kommer med udspil??
  – Bliver du ved med at date en fyr, som kommer og går og som virker lunken eller langsom i optrækket? Som måske er sammen med andre ved siden af?
  – Bliver du ved med at være den, der tager initiativ – men du får ikke noget særligt ud af det??? Andet end tristhed, skuffelse, lidelse og ydmygelse

  Hvis du svarer ja til nogle af disse spørgsmål, så bliv endelig ved med at gøre det du gør eller det du vil, fordi du er en moderne kvinde, der lever i 2014 og kan gøre hvad der passer dig.
  Eller se på dine resultater…

  Følg naturlovene.
  Det handler om selvværd, værdighed, at læne sig tilbage og at kunne hvile i sig selv som kvinde og afvente – give plads til at manden selv kommer på banen og viser sin interesse.
  Særligt i starten af en relation!!
  He cant pursue you,if you are puruing him!!

  Hvad er dine erfaringer?

  #4775
  Tena
  Deltager

  …He cant pursue you, if you are pursuing him.
  Skulle der stå.

  #4788
  Thelma
  Deltager

  Om en kvinde vil tilbyde en mand uforpligtende sex, så kan hun naturligvis sagtens gøre det og også opnå kontakt. Der er ingen grund til at holde sig tilbage.

  Men om en kvinde ønsker en mand i et forpligtende forhold, så er det noget helt andet. Og det sidste hun skal gøre er at tilbyde uforpligtende sex. En mand tænker på en særlig måde om en kvinde han er så heldig at opleve uforpligtende sex med og så på en kvinde, han vil eller måske vil være i et forhold til. Og han skifter ikke lige fra et mode til et andet.

  Det er undtagelser. Og det er altid vældigt oplivende at høre om disse historier, men de er jo sjældne.

  Om den idé, at en kvinde kan tilbyde uforpligtende sex og så håbe på, at om hun i dagene og måske ugerne eller månederne efter forholder sig helt stille, så kommer han tilbage og forpligter sig …. så er det en rigtig dårlig idé, at gå og håbe på den slags, mener jeg.

  Måske han dukker op igen, men det er fordi, han oplever, at det stadig er uforpligtende.

  Det er min erfaring.

  #4789
  Salamina
  Deltager

  Min erfaring er: Der findes ingen opskrift og ingen regler.
  Jeg kan fortælle anekdoter fra mit liv i en uendelighed om det her. Og det korte af det lange er, der findes INGEN anden vej end den vi selv vælger og satser.

  Min ene anekdote fra mit virkelige liv er, at der var en mandlig kollega, som er blandt de top 10 smukkeste og mest maskuline mænd jeg har mødt i mit liv. Han bollede med alt og alle inklusiv mig. De fleste kvinder spillede kostbare overfor ham, fordi han var så gude-lækker. Han endte med at gifte sig med hende, som lå og sov på hans dørmåtte på 1.ste sal i hans ejendom, en ejendom, som rakte op til 6. sal uden elevator! hun lå, som en anden hund på hans dørmåtte indtil han kom hjem fra fx fester midt om natten fordi hendes kærlighed var så ubetinget I LOVE YOU! Han sagde til mig, at han han elskede hende så ubetinget fordi HUN elskede ham så ubetinget. I dag har de 4 børn sammen og de har det skide godt sammen. Men hvis hun havde sat sig og ventet på, at han skulle være mand og jage, sådan som alle de andre kvinder gjorde med ham og især ham fordi han var så lækker og de ikke turde stå ved, at de var crazy med ham, så var det aldrig endt så lykkeligt, som det gjorde med de to. Det er en super sød historie. Jeg elsker den fordi jeg kender dem begge. Og de gav meget hver sin vej i den spirende kærlighed. Men han kunne simpelthen ikke stå for, at HUN gav og jagtede ham så meget. Det var helt ulig, hvad han ellers var vant til. At de fleste kvinder spillede kostbare, fordi han skulle ikke tro, at han var noget… Men alting i livet, handler rigtigt meget om, at være naturtro MOD SIG SELV og skide på alt det andet. Den kvinde, hun var naturtro mod sig selv og det var sgu hende som fik ham vores alles darling. Så hvem griner nu 😉

  #4812
  Sommerregn
  Deltager

  Hej Tena

  For mig at se har du fat i et meget interessant tema, som jeg gerne vil være med til at debattere. Der er så mange nuancer i det, så det kan være svært at få fat i, hvad budskabet er i en formulering. Men mon ikke det kan lykkes os, at komme lidt tættere på?

  Jeg er på vej af sted men vil gerne deltage i “en snak” senere.

  God dag i solskinnet :- )

  #4869
  sissi
  Deltager

  Så længe der er et naturligt Flow i et måske begyndende forhold, og det føles rigtigt, så tror jeg man er på rette spor:)

  – Det siger jo sig selv, at man ikke skal bombarderer en lunken mand med kontakt, men se på hans kontakt – og formen:)
  – Syntes man den er for lidt, for meget, for slap – så drop det. Medmindre du syntes det er jagten, der er det interessante… vend seancen om:)

  Hvis en mand er vild med dig, så er du ikke i tvivl – det mærker du inderst inde, og på hans kontaktform.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.