Gode sexpartnere…?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13941
  Tena
  Deltager

  Har I kvinder nemt ved at finde gode sexpartnere??
  Hvordan er niveauet?
  Læs lige:

  Perfect Partner
  The perfect partner really, really loves to go down on you, and shares your deepest sexual fantasies. You don’t need a partner checking his watch while you are ‘working’ on your orgasm, trading your orgasm for his. You need a partner sexually aroused by the thought of you climaxing on that particular fantas(y)(ies), or in that particular situation(s). You don’t just need that in a healthy relationship, but also to maintain good physical health.
  Sexual chemistry means sharing the same sexual preferences. You may love somebody endlessly for years without sharing sexual preferences / fantasies ; that will not at all give you perfect orgasms. And you might get incredible orgasms from somebody you just met, simply because you’re sexually compatible.
  If your partner is not your perfect partner sexually, you either didn’t open up about sexual fantasies yet, or he / she will never ever be your perfect sex-partner. Knowing someone longer will not change your-, or your partner’s sexual preference.
  Because you need great orgasms for almost the rest of your life, you either need to give these to yourself, or you have to find yourself a perfect sex-partner.
  To find a perfect sex-partner, you need to be very aware of your own sexual preferences. If not, you will be ‘sending the wrong signals’, and you will not be able to identify who’s perfect for you.

  Why are so little men good sex-partners ?

  Because a minimum 60% of men doesn’t like to go down on women.
  Because their approach is fundamentally different ;

  #13944
  Go Happy
  Deltager

  Interessant 😀

  Jeg har nemt ved at finde fantastiske elskere, og hvis jeg møder en mand, der er det mindste krops forskrækket eller formel i sengen, så er jeg videre 🙂

  Jeg har levet 10 år med en mand, med hvem jeg ikke kunne være mere inkompatibel end tilfældet var. Det var som at dø en smule hver dag, og det har taget tid og en målrettet indsats at udligne, efter jeg blev skilt 😉

  Desværre følges forelskelse, den rette partner og det perfekte seksuelle match ikke altid ad – Men håber, at jeg en dag kan få hele pakken…

  #13946
  Anonym
  Inaktiv

  Må man spørge hvor i så finder de perfekte elskere?

  #13947
  lillehjerte
  Deltager

  Fundamentet til en god sexpartner er vel at han er god til at lytte og være nærværende med dig. Så er det måske underordnet hvor du finder ham. Men sandsynligheden er nok lille på scor.dk og lignende sider.

  #14609
  TIA
  Deltager

  Jeg må indrømme at det som kvinde er let at finde.
  Jeg har i mine singleperioder altid haft en sexpartner og det har bestemt ikke været svært at finde dem. Tror omvendt det som kvinde er let at finde en mand der “kun” er interesseret i god sex omvendt er vi kvinder nok en smule i mindretal så vi kan nok vælge lidt mere end mænd kan..

  #14610
  AnneM
  Deltager

  Kan ikke mindes jeg nogensinde har mødt en dårlig elsker. Jeg tror så også på, at sexen starter langt inden man har smidt tøjet. Jeg indtager fra start rollen som den nydende part, hvor han derved helt automatisk sættes i rollen som den ydende. Uanset, om jeg har mødt manden online eller i nattelivet, så tiltrækker jeg kun de mænd, der sætter mug i centrum. Jeg har ingen problemer med at udstråle: Jeg forventer oral, men giver det ikke til dig. Eller sige det direkte. Inden jeg smider tøjet, har jeg intuitivt sikret mig at manden responderer på mine forventninger.
  De mænd, der så vil synes jeg er en arrogant bitch, vil lynhurtigt finde en anden kvinde, det ønsker at yde, så dermed tror jeg på, at hvis man tør være ærlig omkring sig selv, så vil man helt automatisk tiltrække den rette elsker.
  Jeg mødte som 16 årig en musiker en aften, der var en del ældre end mig, og han gav mig den lækreste aften med masser af orgasmer, så den stil med, at jeg altid skal være i centrum, kan godt være blevet anlagt den aften. Ihvertfald har det været sådan for mig siden. De veninder jeg kender som er meget ydende/givende ender altid ned at klage over dårlig sex. Måske er der en sammenhæng den type man er og den type man tiltrækker. Jeg tror det.
  I mine langvarige parforhold har jeg også altid været i centrum som den nydende. Jeg tiltrækkes kun af mænd, det udstråler at jeg er den vigtigste. Min ven er feks er en lækker karrieremand – sød og rar – men han giver ikke oral før han har følelser for kvinden. Jeg kunne aldrig i 100 år drømme om ende i sengen med ham. 2 mennesker, der begge ønsker at sætte sig selv i centrum, ville være et meget dårligt match.

  Jeg har hørt flere mænd sige, at smukke kvinder ofte ikke er det store hit i sengen, fordi de ikke behøver anstrenge sig for at tiltrække en mand, hvorimod grimme kvinder altid er meget på, netop fordi de bliver nødt til at gøre lidt ekstra for at få sex end smukke kvinder gør.

  #14611
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg er langt ude over det stadie, må jeg indrømme. Når det er på dette niveau kan man nemt falde i fælden som et stykke kød på markedet med en holdbarhedsdato, hvor kvinde/mand som menneske ikke bliver værdsat som helhed. Hvis man skal have fantastisk sex må man i bund og grund værdsætte hele det menneske man elsker med. Når det kun er dele af et andet menneske man har lyst til, såsom en bestemt præference vil man omvendt selv stå overfor ikke at blive set som en helhed og et menneske som vil elskes med hud og hår. Man bliver hurtigt en rubrik fra et afkrydsningsskema – been there, done that. Og så er han/hun hurtigt videre.

  #14612
  AnneM
  Deltager

  Men det er ikke nødvendigvis sikkert, at andre har det som dig, lillehjerte. Jeg husker endnu det hysteri, det var om “Fifty shades”. Jeg har først fornyligt set filmen og jeg forstår intet af, hvad kvinder dog ser i sådan en slags mand/form for sex. Jeg så iøvrigt kun 40 minutter. Så vores seksuelle præferencer er forskellige og derfor kan vi kun ud fra os selv tale om, hvad er en god elsker er. For mig er en god elsker en, der kan bruge oceaner af tid på at udforske min krop, mit åndedræt, min mimik og min energi. 2 minutter sammen med sådan en fyr fra Fiftyshades og jeg ville falde i søvn. Men derfor skal jeg ikke negligere, at der er tusinde og atter tusinde kvinder, som elsker en mand, der tager styringen seksuelt. Det gør jeg også, men det skal være nysgerrigt og sansende og ikke som en skoldet skid på speed med en humørkæp i centrum.
  Så jeg tror det netop handler om at kende sig selv, så man kan sortere de mænd/elskere fra, som ikke har samme præferencer/lyst.

  #14614
  Amalie1
  Deltager

  Jeg var sammen med en ny fyr fredag aften.
  Han var ret dejlig at være sammen med seksuelt- hans åndedræt var dybt, han tog sig god tid og lysten mellem os blev langsomt, roligt og stærkt opbygget.
  Det er sjældent jeg har oplevet noget lignende. En fyr er somregel hurtig med at trænge op i en kvinde og komme kort tid derefter.
  Vi trak forspillet i langdrag – holdt pauser ind imellem og den seksuelle energi blev langsomt mere og mere vild og intens – mere intens end jeg længe har oplevet fordi det var så langsomt nydende. Åndedrættet var centralt. Hele min krop brændte af lyst. Han vidste præcis hvilke berøringer jeg tændte på – var hurtig til at opfange. Han gav fantastisk oral – og var selv dejligt modtagende. Vi passede perfekt seksuelt selvom det kun var 2. gang vi mødtes.
  Vi nød hinanden i 5 timer.
  De fleste mænd kan max 1-2 timer.

  #14615
  Anders
  Deltager

  5 timer! Kvinder bliver da også mere og mere krævende. Sex handler om befrugtning, ikke tidsfordriv.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.