Gisp !

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #24156
  Simsalabim74
  Deltager

  Fed overskrift ikk ? 🙂

  Altså min (ex)mand elsker mig stadig ikke, (se tidligere indlæg hvis du er nysgerrig og har 3 timer til overs 🤣)
  Han viser ihverfald ikke andet pt.

  som i ved, er jeg er kommet langt videre med mig selv, købt nyt hus, udviklet mig styrtende til en utrolig selvstændig og stærk kvinde. Tager nogle ordentlige og kæmpe beslutninger og alt i alt gennemgået en kæmpe forandring.
  Tak (ex) mand for at du tvang mig til at kigge indad og opdage mig selv !

  Nå, nu kommer vi til GISP.

  Jeg er blevet inviteret ud af en anden mand. En bekendt i periferien som jeg altid har haft en god kemi med og kendt en del år. Aldrig flirt eller andet. Han er virkelig sød og rar, og pæn 🙂
  Han er alene og hørte om min nylige sepeartion. Der tikkede en sms ind. Hey – har du lyst til et glas vin en dag så sig til….

  Jeg tyggede på den i 2 ugers tid men i dag sagde jeg TIL ! Men Fuck, er jeg overhovedet klar til det nu ?Og klar til hvad ? Misforstår han mig ? Misforstår jeg ham? Hvornår er jeg klar ? Hvordan bliver jeg klar ? Jeg aner simpelthen ikke hvad jeg skal stille op ?
  Har ALDRIG. Prøvet det her før da jeg har været i faste forhold siden jeg var 14 år… og de lappede så at sige over hinanden.

  På den ene side skriger jeg jo opmærksomhed og omsorg og den anden side siger jeg skal tage den med ro og skylder min ex det.
  Men gu gør jeg ej, han vil jo ikke have mig…!

  Puha – jer der er kommet videre efter skilsmisser. Hjælp mig lige her 😳

  Kh/Sim

  #24157
  Hustruen
  Deltager

  Hvor fedt 👍 Jeg vil sige, spring ud i det og nyd opmærksomheden. Ingen siger det bliver til mere end venskab, men det er da heller ikke så tosset 😊

  Da jeg blev forladt, kontaktede en af vores mandlige venner mig efter et par måneder og inviterede ud på kaffe (han er også single).

  Mange tanker farede gennem mit hoved – a la dine. Valgte dog og tage mod tilbuddet Det var super hyggeligt og dejligt at komme ud og tale med en mand. Vi har dog aldrig haft kærestefølelser el.lign. for hinanden, men nyder at gå ud og spise sammen, teater, bif mm.

  Efter 6 måneder mødte jeg dog min kæreste, da jeg var i byen med nogle veninder. Her havde jeg mega dårlig samvittighed – følte nærmest jeg var min ex utro – ja lyder vildt sært, men sådan havde jeg det. Valgte dog alligevel at nyde opmærksomheden og kurtiseringen – og hold ferie det er fedt 🥰

  Så mit råd: tag’ ud og nyd din nyvundne frihed 🥂🍾 Vi har kun et liv, så skal nydes max 🥰

  #24158
  Simsalabim74
  Deltager

  Jeg kan virkelig ikke finde ud af om jeg er klar, overhovedet! Men samtidig er det jo bare er glas vin og en snak.
  Men jeg kan heller ikke finde ud af om jeg overhovedet har lyst til det ‘allerede’ – Nyder jo alt det nye jeg har omkring mig og alt der spændende der venter forude…

  Men igen er det jo en god start og en tryg base…

  Tænk at jeg sidder med sådan et problem nu ! Luksus !!! Når jeg for et år siden lå og hulkede mig selv i søvn i foster stilling da min mand havde forladt mig. Vildt som livet forandrer sig….

  #24160
  Eva Marie
  Deltager

  Dejligt du er nået så langt 🙂 Jeg kan godt forstå du gerne vil passe på dig selv, og derfor får en masse tanker omkring det møde med ham. MEN spring ud…..nyd opmærksomheden, og prøv ikke at analyserer så meget på det.
  Der sker jo ingenting ved at mødes – så kan du efter mødet finde ud af om du er parat til andre mænd – eller du skal hele lidt længere….
  Nyd vinen og livet 😛

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.