Gift mand forelsket (måske første gang)

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 34 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18143
  so_sad81
  Deltager

  Hejsa Brevkasse,
  jeg er i syv sind! virkelig !
  Jeg har været kærester/gift med den samme kvinde i knap 17 år samt har et barn sammen med hende på 8 år, vi har det som sådan helt fint, vi har ofte sex og laver en del ting sammen i form af rejser og andet – så jeg vil understrege at vi altså ikke som sådan er kørt fast i forholdet, på nær at jeg måske ofte keder mig lidt i (forkælede mennesker!) Skæbnen er så at jeg møder en 10 år yngre virkelig intelligent og dejlig pige som jeg bliver gode venner med, efterfølgende bliver jeg ansat i samme virksomhed som hende og vi bliver rigtigt gode venner – hun er også i fast forhold på 3 år. Efter mere end 7 måneder på kontoret kan jeg mærke at denne her pige vækker følelser i mig jeg ikke anede jeg havde ! måske en rigtig forelskelse (som jeg aldrig tror jeg har prøvet), det lyder så klamt men alle kærlighedsange forstår jeg pludselig ! og jeg kan cykle i snevejr med et smil på bare jeg tænker på hende = forelskelse. Vores kemi er sådan helt skør, vi snakker og skriver sammen non-stop og energien er virkelig virkelig vanvittig – på et tidspunkt får jeg sagt til hende at jeg syntes energien er vild imellem os både som mennesker og kollegaer og hun er 100& enig! (hvilket er sandt) Det hele er så kulmineret med en fælles arbejds udlandsrejse og der var vi super bange for hvad der kunne ske – alt det er ikke måtte ske, skete så – altså som i full-blown utroskab og vi var i seng med hinanden over 10 gange på 4-5 dage – både småfulde og helt ædru ! Det helt dumme er så at ingen af os føler at vi nogensinde har passet så godt seksuelt sammen med en anden person, de ting vi har gjort er slet ikke noget vi har praktiseret med vores egne partnere – nogensinde – ! Nu er vi tilbage på kontoret og det har desværre slet ikke løjet af ! overhovedet…. jeg overvejer at gå fra min partner igennem 17 år, og min kollega overvejer også kraftigt at gå fra hendes partner – lige nu er det bare sådan at vi kun slipper ud af det her som et par røvhuller og dem omkring os bliver meget kede af det ! ? omvendt så syntes jeg at det her virkelig er værd at få til fungere, umiddelbart er så vi skrækkeligt “meant to happen” men jeg kan slet ikke bære hvad min kone og datter kommer til at føle..lorte kærlighed ! nogle gode input?

  Tak

  #18144
  Eva Marie
  Deltager

  Lige nu er du stang forelsket;)

  Det er aldrig fedt at være utro – så jeg tænker at du har det skrækkeligt med det du har gjort overfor din kone?
  Omvendt, så er du jo heller ikke lykkelig med din kone, siden du kan falde for en anden?

  Du skal altid tage i mente, at der ingen garanti er for at I kan få det til at fungerer sammen……er du villig til at stå helt uden dem begge to?

  Jeg er blevet stærk tilhænger af, at man skal følge sit hjerte…hvis du/ I bare har kemien, så skal man ikke ignorerer den. Det sker faktisk, at man bare møder den eneste ene – kemi – forelskelse – kærligheden:)
  Det er ikke noget vi selv styrer.
  Du skal bare være klar på at det ikke bliver let for nogen af jer, og ja, din kone skal have besked.

  #18145
  sascha
  Deltager

  Tillykke med at du er i bål og brand. Hellere at have prøvet det og brænde sig voldsomt end at leve et langt leverpostej liv.

  For 11 år siden stod jeg i din situation. Præcis. Vi blev enige om at gå hjem og få sluttet af og søge lykken sammen. Så langt, så godt. Det blev også gjort! MEN her startede så nedturen. For hans kone gik i sort – børnene gik i sort, han gik i sort. 2 års helvede forude. Gråd, kamp, genforening. Det endte skidt. 2 brudte familier. Og 2 mennesker, der efter al den ballade ikke længere kunne finde gnisten. Der var for mange udfordringer.

  Så før du trykker på knappen, så afklar med dig selv, at du er villig til at betale prisen, hvis det ikke går gnidningsløst. Og det samme med hende. Mange i jeres situation ender ud helt alene. Men andre lever lykkeligt og traf det rigtige valg.

  Og så tillykke med din kærlighed. Den dør ikke igen af sig selv. Enten hopper du ud fra klippen eller også skifter du job. Der er ikke andre muligheder.

  Jeg sagde op. Fik nyt job og måtte starte helt forfra. Men jeg ville gøre det igen. No regrets, just lessons learned. Det sker ikke mere end 1 eller 2 gange i livet at man bliver ramt sådan helt ind i sjælen og rygraden. Følg dit hjerte.

  #18146
  Laerke
  Deltager

  Husk at tjekke politikken omkring kæresteri på arbejdspladsen – kan i begge beholde jeres job hvis i bliver kærester ?

  #18147
  Hende_x
  Deltager

  Sikke noget..

  Allerførst, så er du jo stang forelsket. Når du er det, så vil den måde du ser verden på blive farvet af det og din moral, dine holdninger mv ændre sig derefter.
  Derfor er det allerede for sent for dig at træffe en “moralsk korrekt” beslutning, uden at du selv kommer til at opleve den smerte du i modsat fald at du bliver med din nye flamme- påfører din kone. (så, enten er det dig der sørger, eller også er det hende og din datter)

  Til en anden god gang (for det her vil formentlig ske igen senere i dit liv):
  Så lær at kende dine egne kropssignaler og tankemønstre på hvornår du er tiltrukket af nogen. Når du mærker at du er det, så er det en advarselslampe til dig selv om at nu skal du gå i en lang bue udenom. Du skal ikke blive venner, dele job osv. med mennesker du føler dig tiltrukket af, hvis du har et ønske om at blive i dit ægteskab (med mindre du lærer at slukke for den tiltrækning).

  Så, nu sidder du i saksen – og jeg synes ærlig talt det er flot at du skriver om det herinde for at få input 🙂 Det viser blot at du stadig har følelser for din kone og din datter, og det er rart at høre.

  Den her beslutning handler ikke så meget om verdens bedømmelse af den affære i har kørende. Det er jeres liv, og kun jeres beslutning. Jeg synes det her handler om hvem i er som mennesker. Hvem er du egentlig, på bunden af dit hjerte? Hvilken mand er du? Hvilken far? Hvad skal din “arv” til dine børn være i den her verden?

  Jeg ved ikke om du nogensinde har tænkt over de ting? Men jeg kan fortælle dig, at jeg personligt oplevede at min verden ændrede sig (og mit ægteskab), da jeg holdte op med at se verden igennem mit ego’s briller. Jeg så engang en simple scifi film hvor moderen i filmen sagde til sin datter at “there is an art to loosing yourself”… og det ramte bare plet i mit hjerte. Jeg lever ikke for at forfølge hver eneste følelse, hver eneste tanke eller hver eneste egoistiske behov jeg kan have (det ændre sig jo også heele tiden). Jeg lever for at have kærligt fællesskab med min mand og mine børn. Det er faktisk det eneste der betyder noget for mig efterhånden. Verden er hul. Fyldt med materielle ting, som kan ophidse vores sanser og booste vores ego’er.. men når vores dage engang er talte, hvad er det så vi husker? De nære relationer. Kærligheden til vores børn- de gange vi blev oppe om natten for at sidde vagt når de kastede op og var syge, eller hjalp vores ægtefælde igennem en livskrise. Du skal forstå at du selv skaber dit livs historie. Du har magten og ansvaret til at skabe lige præcis det liv du vil. Det er en kæmpe magt at have- du skriver din egen historie.. Så når du står der, helt almindelig mand og kigger dig i spejlet, hvad ser du så? Ser du en hengiven og kærlig far? En mand der hver dag ærer sin kone og det løfte han gav hende da de valgte at sige ja til hinanden for evigt? Hvad ser du? og hvad ønsker du at se?

  Forelskelse er en midlertidig rus (den kan godt vare et år, men ikke længere end det- så er du tilbage i hverdagen og skal kæmpe med de samme følelser af kedsomhed, som du gør nu). Så, du kan godt dyrke rusen, fortabe dig i den- nyde den.. lige som mænd nyder porno- rusen er bare meget kortere.. Eller du kan stoppe op og skabe den rus sammen med din kone. Komme den kvinde nærmere som har båret dit barn – se på hende. Virkelig kig. Hun har vandret ved siden af dig igennem 19 år. I har været igennem så meget sammen og i er her stadig. Se hendes smil til dig..
  Du skaber selv din verden, så hvorfor ikke aktivt skabe et mere lidenskabeligt og intimt forhold til din søde hustru? 🙂 I kan fx genopdage jer selv igennem tantra.. Du skal bare forstå, at det ikke er nogen ydre omstændighed du kæmper imod lige nu- men dit eget sind. Dine egne tankemønstre og fastlåsninger.

  Efter min mening, så er mennesker i dag alt alt for nemme at lokke med hurtige tilfredsstillelser. Der er altså noget smukt, værdigt og værdifuldt i at holde ud sammen. Det kommer ikke til at være rosenrødt hele vejen. Der er dybe dale og høje bjerge igennem et helt liv- men køb og smid væk- mentaliteten som vi i dag lærer har ingen værdi. Ingen værdighed. Intet smukt i sig….

  Det er min personlige holdning.

  Hvis du har holdt ud længe nok til at nå hertil, så har jeg nogle helt konkrete og lavpraktiske råd til dig.
  1) Din kone bør ikke vide om dit bedrag (uanset hvad du vælger). Det er din byrde at bære for resten af dine dage. Smerten bliver ikke mindre eller bedre af at du også giver den til hende at bære. Så vær en mand, og bær din egen byrde.
  2) Hvis du beslutter dig for at blive, så gå i terapi for at bearbejde dine følelser omkring det der er sket. Du får brug for hjælp til at se klar igen og vende det her til en dybere kærlighed til din søde hustru og datter.
  3) Hvis du beslutter dig for at blive skilt, så tænk rigtig grundigt over hvordan du får gjort det, med mindst mulig skade. Hold bolden på din egen banehalvdel og lad være med at inddrage din hustru i alt det følelsesmæssige rod der bliver. Find et andet sted at bo inden du springer bomben, og tænk over hvordan du vil tale med din datter omkring hendes nye hverdag. Tag også stilling til hvad i gør med jeres hus osv. – og igen, søg terapi, inden du gør noget. Du har brug for sparring med en professionel omkring hvordan du gør det her på den bedst mulige måde.

  Når alt det her så er sagt, så vil jeg langt hellere miste min mand fordi han for resten af sine dage elskede en anden kvinde- end til ligegyldig sex i byen. Men svigtet ville være stort, og jeg ville aldrig blive den samme kvinde igen. Den værdifulde commitment man giver hinanden, at det er i medgang og modgang man står sammen- igennem sygdom og helbred – igennem ung og gammel og rynket – igennem følelsesmæssig tørke og overflod. Den er det mest smukke man kan give et andet menneske. At man vælger hinanden, altid. At elske er nogen gange et valg. Og kan vi have den form for følelsesmæssig modenhed i os, så kan vi have et rigtig dejligt liv i vores parforhold og med vores børn.

  Jeg føler med dig, og jeg føler meget med din lille søde uvidende hustru og datter- som måske lige om lidt får rykket deres verden itu 🙁 Stort knus herfra

  #18148
  hexia D trix
  Deltager

  Momentan sindsyg 😉 men det føles sørme godt 😉

  Man bliver sjældent forelsket, medmindre der er noget man mangler i det forhold man er i, hvad manglede du? hvorfor kedede du dig?

  Kan du forholde dig nogenlunde nøgtern til de to kvinder og lave en liste over de egenskaber, der betød du valgte din ægtefælle til i sin tid? og en tilsvarende liste over din kollegas egenskaber? For på den baggrund at vurderer, hvorvidt din kollega er en kvinde, du kan leve sammen med.

  Måske er det ikke nogen dårlig ide, at involvere en terapeut i din beslutning, så du ikke er i tvivl efter du har truffet den og har sluttet fred med dig selv omkring det. I modsat fald risikerer du at blame din kollega for det, hvilket vil være ødelæggende for jeres forhold.

  Vi lever kun en gang og jeg mener, vi har en pligt til at træffe de valg, vi mener er de rigtige for os selv.

  #18150
  Hende_x
  Deltager

  Det provokerer mig i virkeligheden enormt meget, for hvad med hvad hustruen og barnet vil? Hvorfor har han nogen ret til at vælge andet end det ægteskab han gav sig selv til… (hvis hustruen så på nabomanden der var single og lavede en liste over ham og sin nuværende mand, som et forsøg på at træffe en rationel beslutning om hvem der var mest profitabel at være sammen med, så ville det da sårer trådstarteren helt enormt. De har viet deres liv til hinanden.)

  Altså, mange folk i dag er tomme hylstre hvad angår moral, integritet og old fashion kærlighed og hengivenhed.

  At lave en liste over 2 kvinder, med det gode og det negative- er egoistisk og objektificerende i mine øjne. Det er rigtige mennesker der er tale om her, med rigtige følelser og den mand skulle aldrig have rodet sig ud i sådan noget, når nu han en gang har valgt at gifte sig.

  Men som min egen mand siger: Skat, du taler om idealer her. Virkeligheden er en anden sag…

  og selvom jeg virkelig er imod det, så har han ofte ret.
  Undskyld for mit udbrud, trådstarter. Jeg har faktisk oprigtig sympati for din situation- og jeg ved endda hvordan det føles når hjertet pludselig laver numre. Jeg mener blot at du skal stå ved dit personlige ansvar overfor din datter og den kvinde du i sin tid valgte som din livsledsager. Der er ikke nogen plan B. Du skal få det aller bedste du overhovedet kan, ud af plan A. Det er den rigtige ting at gøre for alle parter.

  P.S Heroin er sikkert også pisse fedt, og du vil være vild med det!
  Men det betyder ikke at du skal tage det. Just saying 🙂

  #18151
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg synes du skal finde en elsker til din hustru, som kan give hende alle de orgasmer du er bag ud med. Shame on you!
  Du burde rent moralsk gå fra hende, så hun kan få plads til en mand i sit liv som hun kan stole på. Det der er for usselt.

  #18153
  Eva Marie
  Deltager

  Vi ejer jo ikke hinanden ??
  Utroskab er noget lort – det kan vi alle blive enige om. MEN, men men – finder man pludselig kærligheden, kemien, kald det hvad I vil, så skal man forfølge den, og ikke tvinge sig selv til at leve i et dødt ægteskab…fordi det er moralsk rigtigt. Man kan jo vokse fra hinanden…..

  Enig med lillehjerte – Konen skal vide det, så hun selv kan agerer og træffe de valg der er bedst for hende ( ingen hemmelighedskræmmeri)
  ¨
  Men skån os for de moralske vogtere – Vi lever i 2017.

  #18154
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg synes da netop der skulle være mere moral og faktisk synes jeg det er på sin plads at opfordre til mere samvittighed og moral. Jeg synes efterhånden at folk er så ligeglade med hvad de gør og tænker hverken over konsekvenser eller hvordan handlinger rammer andre. Derfor en opsang.
  “So sad 81” du må simpelthen give din hustru fri, så hun kan få et liv uden dine løgne.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 34 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.