Ghosting – hvordan takler man det?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17206
  Sofie21
  Deltager

  Ghosting..
  Efter en 10-12 dates.
  Jeg skriver: tak for igår, det var hyggeligt. Lad os finde en dag igen uden der går alt for lang tid. Bla bla bla.
  Han svarer: det var mega hyggeligt ja! Selvfølgelig!!! Bla bla bla.
  Jeg svarer: har du måske tid i løbet af ugen eller?
  Og bum. Stilhed. 7 dage siden nu.
  Jeg har ikke bombarderet ham, har ikke skrevet, har ikke ringet har ikke gjort noget. For jeg ved jo godt hvad klokken er slået. Var han interesseret havde han svaret.
  Men selvom jeg jo helt logisk godt ved hvad fanden der foregår så har jeg bare så mange irrationelle følelser og tanker, måske han ikke ved hvor interesseret jeg er og derfor er bange bla bla, måske han har haft travlt, er syg, har en anden skør god grund. Måske han er forvirret og har brug for tid til at finde ud af hvad han vil bla bla. – jeg har bare så meget brug for et definitivt: tak, men nej tak – farvel.
  Men hvordan får jeg det? Uden at blive en ynkelig savlende gås der helt forblindet hopper efter ham?
  – Skal jeg bare droppe det. Og glemme ham?
  – Kan jeg sende et link alla: Til en anden god gang: http://www.upworthy.com/dont-be-that-guy-a-better-alternative-to-ghosting-your-way-out-of-a-relationship – tak for nu og held og lykke.
  – fortælle ham helt ærligt: Nu hvor du ikke kan finde ud af at melde klart ud, så prøver jeg:
  Jeg er interreseret i dig, synes det var dejligt at være sammen med dig og jeg var villig til at se om det her, kunne blive til et eller andet, på trods af at jeg slet ikke er på udkig efter noget som det her, fordi der sker så meget andet i mit liv lige nu.
  Jeg ville ønske at du havde mod på lige at smide en, “du er sød, men jeg er ikke interreseret, held og lykke”-ting afsted. Men det kan selvfølgelig også være svært.
  Men helt ærligt så magter jeg bare slet ikke at gå rundt og være forvirret og vente på et svar jeg aldrig får.
  Så tusind tak for nu og held og lykke “indsæt navn”
  – skal jeg kontakte ham, lade som ingenting: Hvad så? Er du faldet i en brøn? Eller blevet opslugt af et sort hul? – har du mod på at ses igen? Eller er det her din måde at sige “jeg er ikke interreseret?”
  Hvad gør man???
  Har så meget brug for at få et endegyldigt farvel. Så mine irrationelle tanker og følelser kan slås helt ihjel af fornuften og jeg kan vende blikket videre…
  Tak..

  #17207
  Laerke
  Deltager

  Det var dog en tarvelig exit efter så mange dates. Jeg synes ikke han fortjener mere fra dig. Jeg husker bogen “Han er bare ikke vild med dig” … Måske du kan finde inspiration i den.

  #17208
  lillehjerte
  Deltager

  Giv ham lige en chance mere inden du maler fanden på væggen. Skriv noget i retning af “hej hvordan går det? Vi fik aldrig aftalt ….men jeg holder meget af dig, så kom med en dag…”

  #17209
  Aries
  Deltager

  ja, jeg ville også spille sådan lidt, hovsa og ikke ligge det store i hans manglende svar. Når du så har henvendt dig igen og han endnu engang ikke svarer, så kan du bare fyre det link af og give ham en opsang. Det der ghosting, især efter 12 dates er noget forbandet ynkeligt lort. Det er på tide at der gøres opmærksom på hvor ufin en gestus det er!

  Aries

  #17210
  Go Happy
  Deltager

  Enig med lillehjerte, selv om jeg godt kan forstå dit behov for at lade ham vide, at han overskrider dine grænser 🙂

  Hvis han reelt ønsker at stikke af på den måde, så ved han jo godt, at han ikke opfører sig særlig pænt – Men intet du siger eller gør, vil ændre på det, så er der mere stil over, blot at trække sig uden at kommentere det yderligere.

  Der er ingen undskyldning for en uges tavshed efter så mange dates. Men hvis det handler om lidt usikkerhed over, at være på vej ind i et fast forhold, så kan du måske ændre det positivt ved netop at signalere overskud og rummelighed. Så lillehjertes formulering er fin, du kan også skrive “Er der liv i xxx og hvornår ses vi” 🙂

  Hvis han fortsat undlader at svare, så er det bare ud til højre, og så skal du gøre det, der føles bedst for dig, for at få din egen afslutning – altså enten slette ham eller sende ham din ærlige mening 🙂

  Man kunne også få tanken, at han forsøger at gøre jeres relation lidt mindre seriøs ved at signalere, at du ikke skal forvente noget, men at han samtidig ikke vil lukke den helt, før han har besluttet sig for, hvad han vil…

  I bund og grund skal du blot mærke efter, om du gider at give en sidste skud, eller om du ikke gider bruge tid på en mand, der finder på den slags 🙂

  #17211
  Sofie21
  Deltager

  Okay, tusind tak for jeres svar!
  Jeg nåede desværre at skrive til ham før jeg nåede at læse go happy’s svar. Ville ønske at jeg havde nået at læse det før jeg svarede.
  Jeg skrev koldt og kynisk. Det er jeg desværre alt for god til. Har så svært med de der pæne ord og jeg føler faktisk noget her ting.

  Men spurgte ham: Er du mon død?
  Til det har han endda nået at svare noget alla: hov fuck undskyld, glemte helt at svarer, det var en travl uge, men nej, ikke død, er vidst bare gået under jorden.
  Og lige nu synes jeg bare det er fucking irriterende. Og har lidt lyst til at svarer ham noget irriterende igen.
  Kan ikke helt finde ud af om det er nu jeg er sød, overbærende og åben, og skriver “halleluja for at du ikke er død, hvornår skal vi ses?” Og så bare tager det som det kommer?
  Om jeg åbner op og skriver: jeg er glad for dig, det er dejligt at være sammen med dig, og selvom det er røv besværligt og mega dårlig timing så er jeg rent faktisk interreseret i at se om det her kunne blive til noget (den slags er aldrig blevet sagt i vores relation). Hvor er du henne i det? Er vi bare lidt på bølgelængede? Eller er det helt sort?
  Eller ?

  Så forvirret.

  #17216

  Hej

  Beklager, at jeg ikke svarede dig, men jeg er jo bare en mand. Det vil sige, at det er dejligt at mødes med dig, som det har været de 9-10 foregående dates. Men jeg har også travlt med mit arbejde, og så går det lidt i glemmebogen.

  Det er dejligt, at du er der, men når vi lige har været sammen, så er jeg så fyldt op af det, der sker sammen med dig, at jeg har brug for at brænde den gode energi af, før jeg har plads til mere. Jeg ved jo godt, at du er kvinde og har brug for løbende kontakt, ikke en masse, bare tilstrækkeligt til at mærke, at jeg ikke er pisseligeglad, men rent faktisk sætter pris på dig og gerne vil ses igen.

  Men jeg føler mig bare lidt drænet, hvis vi hver gang skal lave en ny aftale, allerede inden vi skilles eller dagen efter vi har været sammen. Jeg har lyst til at føle mig som en fri mand for at kunne forpligte mig. Og når du rækker ud, så trækker jeg mig lidt. Fordi det er dit behov at række ud og få afklaring. Mit behov er, at der er afstand og luft, så jeg kan trække vejret og manøvrere i livet.

  Jeg tænker slet ikke så meget over tingene som du. Jo, jeg kan da også være i tvivl om, hvor vidt det skal være os to. Men jeg har også brug for at være sammen med en kvinde, der ikke går komplet ballistic og skal have styr på mig. Når du bliver spids over for mig, så føler jeg mig uretfærdigt angrebet og beskyldt for bevidst at ville gøre dig ked af det eller dominere dig. Du skal vide, at din måde at være på føles nøjagtig lige så dominerende. Jeg ved godt, at du frygter, at jeg er endnu en dating-psycho, der bare vælter sig i kvinder og bekræftelse, og jeg forstår dig godt. Mange af de mænd, jeg kender, opfører sig som svin over for kvinder. Men det er jo ikke, fordi vi ikke elsker jer eller vil passe på jer. Vi har bare brug for at fucking knalde meget for at blive fyldt op og gerne med forskellige og have det sjovt og være uforpligtede.

  Men det kan man jo ikke sige. For så hører I KUN det og ikke det faktum, at jeg også har brug for at høre til og have et fast forhold. Jeg ved godt, at vi mænd fremstår som Trump og er sådan grab-that-pussy-agtige. Men for helvede… Vi er jo mænd. Vi vil vinde over de andre. Vi vil skrabe til os. Vi kræver, at folk præsterer og leverer varen. Vi gider ikke tage os af dem, der nasser. Og når du bitcher, så er jeg videre.
  Det kan godt være, at jeg siger undskyld og prøver at forklare. Men jeg har det sådan lidt… for helvede, kvinde, hvorfor skal du absolut betragte mig som vanekriminel?

  Jeg er ikke noget ghost. Du kan selv være ghost med alle dine forventninger, som fylder brevkasser, bøger og dameblade og er malet op og ned af døre og stolper. Mænd har kun mulighed for at ghoste, fordi hele den italesatte verden omkring kærlighed og samliv er kvinders. Kvinder er muligvis undertrykt på en række områder, men på dette område sidder kvinderne på facitlisten. Og du ved … når tilstrækkeligt mange fortæller en tilstrækkeligt mange gange, hvad der er den rigtige måde at gøre tingene på, så begynder man at holde sin kæft og gå andre veje for at kunne være sig selv.

  Beklager, at jeg ikke fortæller dig, hvad jeg tænker og føler lige ud. Jeg arbejder på sagen. Og vi kan da sagtens ses igen. Jeg gider bare ikke spilde min tid med dig, hvis du fra nu af er fikseret på, at jeg er den personificerede udgave af et eller andet levende mareridt, som egentlig bare har ligget på lur i dig som en selvopfyldende profeti. Det er DIT shit. Jeg har nok i mit eget.

  Og helst af alt vil jeg gerne holde fast i den gode tone og det rare, vi har haft sammen. Det er jo ikke slut, hvis vi begge vil det.

  / Martin Østergaard

  #17220
  Tena
  Deltager

  Synes Martin er inde på noget af det rigtige.
  Jeg har det lidt lissom mænd- har brug for lidt luft og stilhed når jeg lige har været sammen med en fyr. Der må godt gå nogle dage uden kontakt, ellers føler jeg mig presset.
  Til gengæld, når jeg dater fyre og ikke gider dem rigtig igen, så svarer jeg dem ikke.
  Så i min bog er tavshed kalkuleret og et klart tegn på manglende interesse.

  Du skal ikke forledes til at tro, at når Martin Ø skriver at manden bare er fyldt op- at han så er vild med dig og vil dig….
  Det er næppe tilfældet i din case. Han er foemntlig “pisse-ligeglad”. Ikke tændt.

  Lad være med at gøre mere. Det gør dig bare desparat og mindre attraktiv.
  Intet svar er også svar!!!!

  #17225
  Go Happy
  Deltager

  Synes det er fantastisk når Martin (og mænd generelt) bidrager herinde 🙂 Problemet er, at så rejser det en række nye spørgmål 😀

  For hvornår skal man læne sig tilbage, og hvile i at manden blot er fyldt op og har brug for lidt afstand – og hvornår skal gå, uden at se sig tilbage :-). Hvornår lukker man lidt ned for goderne, og hvordan får man formidlet, at man ikke er helt tilfreds, uden at det bliver opfattet som kritik 🙂

  Sofie21, du skal ikke sætte ord på dine følelser og tanker lige nu. Du skal enten afvente, at han kommer på banen, eller følge hans svar op på en venskabelig og afslappet måde, og lade tingene komme som de kommer.

  Jeg kunne finde på at svare “Det kender jeg godt, sådan en uge har jeg også nogle gange. Lad os ses snart, kan du lørdag?”

  Ikke noget drama, ikke en masse forventninger og analyser – Blot et simpelt spørgsmål, og så ser du hvordan han reagerer på det 🙂

  Ender det med, at han ikke er på. Så bliv i dig selv, og lad den ligge fordi DU ikke får det du har behov for – ikke fordi han ikke virker interesseret, forvirrer dig, ghoster dig eller noget andet 😉

  #17226
  lillehjerte
  Deltager

  Hej Martin Østergaard. Jeg bliver nok nødt til at sige at ordene er meget hårde. For det mænd glemmer når de er intime sammen med kvinder er at deres følelser for manden og ønsker med manden naturligt vokser. Manden du beskriver tager det som kontrol og som noget snagende frem for at se det som noget der naturligt opstår. Ja selvfølgelig ønsker kvinden da hen ad vejen mere respons på hvad har vi og hvor er vi. Jeg tror nogle gange at mænd glemmer at også kan være svært at holde igen hele tiden- eller er der i dagens dk bare ikke plads til den intime tosomhed mere? Jeg synes tit jeg hører at kvinder bliver slået oven i hovedet med at de har forventninger.Men måske handler det for kvinder netop om at de har nogle ønsker og nogle grænser de undervejs har brug for at få sat, for at passe på sig selv. Jeg tror mænd er blevet for lade og lige glade. De kan jo altid gå på tinder og finde en ny i stedet for at arbejde på tingene. Så måske er mænd bare blevet sværere at opnå seriøs relation med?

  Til sofie: jeg kan godt forstå at hans tavshed provokerede dig og du er der hvor du trænger til en status om hvor I er og så er han bare tavs. Det lyder som om han ikke har tænkt over det og han har sagt undskyld. Men jeg tror kun du mister ham her hvis han får en mere over snuden. Jeg tror du skal lade ham hvile lidt og når han så selv tager initiativ kan du jo fortælle ham at du savner ham.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 14 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.