Ghostet

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #26212

  Kære alle

  Jeg matchede i sommer med en fyr på en app og skrev on/off sammen. I december begyndte vi at skrive mere sammen og aftale at mødes til kaffe og gåtur.
  Det var sjovt og hyggeligt og vi aftalte at ses igen efter jul. Vi mødes ved mig, drikker drinks og spiller kort og har en rigtig god aften. Han bliver og sover og er meget gentle og der sker ikke yderligere end vi at vi putter.
  Dagen efter skal han hjem og vi aftaler at ses igen. Vi skriver sammen og aftaler at ses igen efter nytår.
  Nytårsaftensdag spørger han om jeg og en veninde ikke vil komme forbi, men da jeg er bange for fyrværkeri vil jeg gerne være hjemme, men ham og hans ven er velkommen til at komme til mig. De kommer lidt over 23 og vi hygger og spiller spil. Han er meget glad for at se mig og er meget ivrig efter at være tæt på og siger at han gerne vil blive og sove hvis han må, hvortil jeg svarer ja.
  Han er lidt omklamrende og jeg havde lovet min veninde ikke er være for meget “sammen med ham” og virker måske lidt afvisende, men jeg vil mene at jeg stadig virker interesseret.
  Min veninde vil gerne hen til nogle venner, men jeg vil helst ikke ud. Hun får overtalt de andre til at ville med og jeg bøjer mig til sidst.
  Han spørger hende på et tidspunkt om nogle kunne være interesserede i mig til den fest, hvortil hun svarer nej.
  Vi gør klar til at gå og min veninde og jeg går på toilet i 2 min. Da vi kommer ud er de forsvundet og han har slettet mig på mediet vi har haft kontakt. Jeg forsøger at skrive igennem appen og ringe gennem appen vi “mødtes” men ingen reaktion. Han har dog ikke slettet mig i appen endnu eller blokeret mig.

  Jeg har rigtig svært ved at der ikke er en afslutning og at det endte på den måde. Jeg har ingen anelse om hvad jeg gjorde eller ikke gjorde som fik dem til at gå uden at sige farvel.
  Jeg har brug for en afslutning, men ved ikke hvordan jeg skal få den.
  Jeg har hans adresse, men min fars forslag om at troppe op er ikke så tiltalende, hvad gør jeg?

  Kærlige hilsner

  #26213
  Undrende
  Deltager

  Kære Ghostet

  Lad mig starte med at sende dig et stort trøstekram 😘

  Jeg står desværre i samme situation – pludselig cuttede min kæreste gennem flere år kontakten med undskyldning om at afstanden mellem os var for stor 😳

  Han vil ikke give mig nogen forklaring og ønsker ikke kontakt. Dybt frusterende….

  Jeg har dog besluttet, at jeg gider ikke spilde mere krudt på den fuser!! Der findes så mange skønne fyre derude, som helt skkkert gerne vil have sådan en som os ❤️ I stedet fokuserer jeg på at gøre hyggelige/gode ting for mig selv. Fx venindehygge, gåture i skoven etc. Måske du kan gøre noget lign.?

  Knus
  Undrende

  #26215
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg ved ikke hvilken alder I har. Men uanset hvad, så er han ikke værd at lave nogen afslutning med. I har heller ikke lært hinanden at kende. På mig lyder det som om han bare havde brug for at finde nogen for at han ikke keder sig. Han har nok aldrig været oprigtig seriøs. At han var nærgående kunne tyde på at han måske kun ville have lidt sex og så videre. Jeg synes du skal bruge tid på dig selv og forkæle dig selv med en frisk gåtur. Jeg kan anbefale at se Matthew Hussey på youtube. Han har nogle seriøst gode videoer til hvordan du dealer med kærlighedslivet eller ønsket om det.

  #26318
  Jenzo
  Deltager

  Kære Bruised but Notbroken . jeg er også nysgerrig efter at vide hvor gammel du er ? det virker nemlig lidt naivt , og bare rolig, jeg har ikke været bedre da jeg var ung, at sige ja til at fyren må sove hos dig, og så tro at der kun kan blive putteri…. velvidende at man ikke skal slå alle mænd over een kam, og hvis et rigtigt kærlighedsforhold er ved at gro, så hvorfor ikke forestille sig en sådan hyggelig og varm situation, især når man er ung, men jeg fornemmer at han forestillede sig noget andet,
  Jeg synes også det lyder mærkeligt at du lover din veninde ikke at være for meget sammen med ham, hvilket alle forstår som ikke at elske med ham. Men hvad havde DU lyst til ? ikke for at sige at du skulle have elsket med ham, men at du føler efter hvad du selv vil, hvilke grænser du selv har… og ja, veninder er gode at have til rådgivning, det kan jeg godt forstå, men vejen går fremimod at du selv bestemmer og da også står inde for dine valg…
  Efter min mening er det bedst ikke at gøre forholdene sådan at det lægges op til at gå i seng sammen hvis du ikke er klar, dvs at jeg, også efter egne dårlige oplevelser, råder til at lære fyren bedre at kende med møde og aktiviteter udenfor hjemmet.
  At fyren spurgte din veninde om der ved festen i skulle til ville være nogle som kunne være interesserede i dig. viser at han har tendens til at være jaloux, bange for sine egne evner til at være en potentiel partner…
  At de gik, virker godt nok lidt slapt, meget som ungdoms løseri opførsel…
  Og siden, går det godt ?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.