Fysisk dårlig efter date

 • Dette emne har 1 svar og 2 stemmer, og blev senest opdateret for 2 år siden af MAGISK.
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #25771
  fornavn
  Deltager

  Hej brevkasse,

  Det her egentlig bare for at høre om der er andre der har prøvet det samme – eller som måske har et bud på, hvad det er der sker.

  Jeg dater ret meget for tiden, og har mødt mange forskellige mænd.
  I går var jeg på endnu en date – date nr. 2. Date nr. 1 med ham her gik egentlig fint – han var ikke voldsomt sjov og snakkede lidt meget om sig selv. Men han var sød og første date kan nogle gange give et lidt skævt billede af folk, fordi man er nervøs. Han ville rigtig gerne ses igen, så jeg sagde ja. Jeg kunne mærke min interesse ikke rigtig var der, men synes jeg skulle give ham en chance. Så det gjorde jeg i går. Fra det øjeblik han trådte ind ad døren havde jeg bare lyst til han skulle gå igen. Jeg kan ikke forklare det, men jeg fik en stor klump i maven og havde slet ikke lyst til at han var her eller til at snakke med ham. Jeg kunne næsten ikke overskue at smile eller at svare ham.

  Klumpen i maven var der hele aftenen og har også været der hele dagen i dag. Jeg blev på en måde fysisk dårlig af at være på date med ham fyren – og der er altså absolut ingenting i vejen med ham, han er bare en sød fyr, som jeg kunne mærke rigtig gerne ville mig.

  Jeg har oplevet det en gang før med en date. Er der andre der har oplevet det? Det er virkelig ubehageligt. Jeg har selv tænkt over mulige årsager:

  1. Jeg var ikke tro ved mig selv ved at sige ja til date nr 2, da jeg skulle ha fulgt min mavefornemmelse efter date nr. 1
  2. Jeg var ikke i tvivl om at han gerne ville mig og derfor stejler jeg (altså ubevidst)
  3. Jeg blev for en uge siden droppet af en jeg havde set nogle gange, som jeg ellers synes var ret sød og havde måske ikke lagt det bag mig

  Måske er der ikke noget bestemt svar på det. Men er bare nysgerrig på, hvad det er for en mekanisme der får ens krop til at løbe skrigende væk.

  #25782
  MAGISK
  Deltager

  Hej fornavn,

  Jeg har faktisk prøvet det samme. Jeg havde også en meget stærk reaktion på en mand, der var meget vild med mig og bare meget gerne ville mig. Det har var dog første date. Men min krop reagerede blandt andet, fordi jeg kunne mærke, at jeg blev bange for, om jeg kunne sige fra på en måde der blev forsået og modtaget godt, når jeg skulle afvise ham.

  Det hører dog med til min historie, at jeg for nogle år siden, blev voldtaget af en date, hjemme hos mig selv. Det sker ellers nærmest aldrig, at det skaber en reaktion – men med lige ham her, så gjorde det. For mig er et det altså koblet til, en bekymring for/angst for, hvordan min “afvisning” modtages.

  Jeg kan også følge din grund 3. Den kan jeg selv relatere til ift. at være klar til en ny date. Men har ikke selv oplevet en stærk rekation i disse tilfælde.

  Der er dog en store læring i dette. Jeg tænker at det er virkelig vigtigt, at du får lyttet til din krop i denne situation og ser om du kan finde ud af hvorfor den reagerede så voldsomt. Var I også hjemme hos dig på første date? Måske der er noget ubehag forbundet til at han var hos dig – så hvad ville der ske, hvis ikke han modtager din afvisning pænt, når nu han er i dit ellers trygge hjem.

  /Magisk

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.