Frustreret….

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #16282
  Hustruen
  Deltager

  Min mand, som for 3 uger siden flyttede fra børnene (17 årige tvillinger) og mig, flytter nu sammen med sin nye flamme. Siden han valgte vi skulle skilles, har hans fokus været på flammen, hendes voksne datter (30 år) og børnebørn til stor frustration for vores børn. I tirsdags sagde vores datter det til ham, hvilket man skulle tro gjorde indtryk. Her sagde hun også, at de foreløbigt ikke ønskede at komme hjem og besøge ham og flammen.

  Nu har han lige skrevet, at han i morgen vil hente børnenes aflagte senge. Børnene undrer sig over det, og datteren mener det er af hensyn til flammens børnebørn.

  Hvad søren skal jeg gøre for at råbe ham op??? Vores børn trækker sig mere og mere væk fra ham 😞

  #16283
  lillehjerte
  Deltager

  Dine børn har det tydeligvis svært ved de store forandringer og det kan være de føler at han har taget en hel ny familie. Jeg synes det lyder som om han ikke har fattet at de har det svært.
  At han nu går i gang med at forære deres gamle senge væk kan for dem føles som om han bare giver noget af dem væk.
  Jeg tror det er vigtigt at han får at vide at han skal lære at respektere sine børns proces. Han er tydeligvis et andet sted hvor han bare ser en løsning på noget praktisk. Men han overskrider tydeligvis sine børns grænser der. Har I en fælles ven der kan tale med ham omkring hvordan hans børn rent faktisk har det med det han render og har travlt med?

  #16285
  Hustruen
  Deltager

  En af vennerne har forsøgt at tale med ham, men min forhenværende mener det er mig, der præger børnene med mine følelser 😳 Han mener ikke børnene har det så skidt???

  #16288
  lillehjerte
  Deltager

  Så må han jo selv tale med dem og børnene er også så gamle at de godt kan sige det selv også.

  #16291
  Eva Marie
  Deltager

  Jeg tror du skal sige til ham, at han ikke kan få de senge…ellers skal du skynde dig at afleverer dem til storskrald – Det er vist den eneste måde han kan forstå det på:)

  #16292
  sissi
  Deltager

  Lad ham dog få de gamle senge – det er da kun til at grine og ryste på hovedet af, at flammen vil at hendes børnebørn skal sove i de senge:)

  Lige nu kan han ikke se noget forkert i det – sådan tænker han slet ikke. Han er i et vaccum, hvor han ikke tænker med følelser for sin “gamle familie” men med praktik på den nye familie der er ved at rejse sig.
  Skid på de senge. Lige pt. er han momental sindsyg som forelskelse sammenlignes med.

  Med tiden falder det hele til ro og m an kan håbe han krummer tæer over sin opførsel. Vær kold, løft hovedet og vis at du kan sgu selv!

  Du kan ikke ændre hans opførsel hverken overfor dig eller børnene uanset hvordan man kan udtænke planer, men du kan ændre din tilgang til den. Brug dine øjne og øre, mere end din mund.

  #16293
  Eva Marie
  Deltager

  Sisi selvfølgelig har du ret:) Man tænker bare ikke sådan når man er i sorg over at have mistet mand og ægteskab. Enhver ting den nye flamme skal have, føles som et overgreb. Om nogle mdr. kan hun sikkert sige det samme som dig:)

  #16295
  Hustruen
  Deltager

  I har nok alle ret 👍 Jeg gider ikke længere (bort)forklare hans gøren og laden, og i stedet fokusere på børnene og mig selv, og hvordan vi bedst muligt kommer gennem dette helvede….

  Tak for input 👌

  #16296
  Eva Marie
  Deltager

  Kære hustruen – det er en hård proces du er igennem, og du vil i et langt stykke tid analyserer på ham og hende – det er helt naturligt 🙂 Vi må jo gerne undre os….
  Han har ændret sig, er blevet ” små tosset” og agerer slet ikke som han plejer – tro mig kære Hustruen, jeg har været der hvor du er:) Man kommer igennem det, og du vil med tiden tænke mindre og mindre på ham/dem og med tiden få mere fokus på dig selv, dit liv og din fremtid.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.