'Frustreret' kvinde

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #17021
  Kranen
  Deltager

  Hej!

  Indrømmet, min ‘sag’ hører nok til i den lettere ende, men jeg står lidt i stampe og vil gerne prøve at ændre retning i situationen, som den er nu og har været i nogle måneder. Jeg er nysgerrig på jeres erfaringer og eventuelle gode idéer.

  Jeg arbejder til daglig som receptionist i et stort hus med flere hundrede ansatte. Mit job betyder selvfølgelig, at jeg ser og hilser på stort set alle medarbejderne hver eneste dag. Og ja, jeg er blevet temmelig tiltrukket af en mand:-) Det startede hen over sommeren, hvor jeg lige så langsomt begyndte at lægge mærke til, at denne her pæne og utroligt venligt udseende mand hilste lidt anderledes på mig end de andre. Det er noget med det blik, han sender mig. Han kigger ofte efter mig på lang afstand, det er mine øjne, han søger, når han passerer forbi, selvom jeg ikke er alene i receptionen. Ja, han har sågar blinket til mig nogle gange. Jeg kender intet personligt til ham ud over helt formelt navn, stilling, kontaktoplysninger, i dén dur. Men du milde hvor får jeg sommerfugle i maven, når jeg ser ham, min brystkasse snører sig sammen, og jeg smiler fra øre til øre. Med andre ord: jeg mister jordforbindelsen efter hver ’episode’. Det er virkelig skønt, og det giver helt sikkert min arbejdsdag et ekstra løft:-)

  Grunden til at jeg står lidt i stampe er, at min fornuft fortæller mig, jeg ikke skal lægge noget i det samtidig med, at jeg tænker, ’vågn nu op, kvindemenneske og se, hvad han har gang i lige foran dig!’. Min jobfunktion/rutiner gør desværre, at der ikke lige opstår en situation, hvor jeg kan komme tættere på ham, har virkelig prøvet at udtænke nogle snedige strategier for et møde, men det er ikke helt nemt at få ført det ud i livet. Det kommer vist til at bero på tilfældet. Men jeg vil jo ha’ mere! Eller lukke den helt. What to do? Jeg kan sende ham en arbejdsmail. Men ved ikke, om jeg tør. Det gik jo ikke så godt for ham blikkenslageren, nogen af jer måske har læst om i medierne..

  Tak for jeres tid.

  Kranen

  #17026
  Go Happy
  Deltager

  Hvem kender ikke til, at fornemme en god kemi på afstand i en jobsituation – Jeg kan sagtens følge dig 🙂

  Personligt ville jeg ikke sende en e-mail til ham, vi kender jo ikke hans status privat. Måske nyder han bare at flirte med dig på afstand, eller måske er han lige så usikker som dig 🙂

  Kommer der ikke en fælles julefrokost hvor du kan komme tættere på ham? Eller deler I kantine, hvor du tilfældigt kan udveksle en sjov bemærkning hen over buffeten…

  Ellers må du være kreativ… Fortsat med at holde øjenkontakt, smil til ham, skaf en flaske vin i gavekarton og sæt hans navn på – vink ham hen og sig, at der er leveret en gave til ham fra en leverandør, flirt med ham. Eller send en e-mail forkert til ham, beklag og undskyld med, at det vist ikke lige er din dag i dag.

  Hvis han ønsker kontakt skal han nok gribe chancen. Og ellers må du nøjes med at nyde det daglige sug i maven og lade tiden arbejde for dig.

  #17028
  Zoe2
  Deltager

  Når du kender navn og adresse, er det bare at gå igang på internettet. Du skal først og fremmest finde ud af, om han er single. Check på Krak om der er tilmeldt andre på adressen. Hvis hans Facebook profil er åben kan du se om han har sat sin status som single. Er der glade fotos af ham og en kvinde på FB, er han nok ikke single. Du kan måske også finde ud af, hvad der interesserer ham udenfor arbejdstid. Måske har I nogle fælles interesser.
  Når du er blevet forholdsvis sikker på, at han er single, ville jeg sende en venneinvitation til ham. Jeg ville skrive lidt forsigtigt, “at jeg syntes han ser så venlig og glad ud. Til forskel fra mange af de andre. Og at jeg syntes det kunne være interessant at lære ham nærmere at kende”. Eller noget i den dur.
  Så må du se om han bider på.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.