Frustreret

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #19751
  solskin
  Deltager

  Kære brevkasse
  Jeg har set en mand i små 4 måneder, som jeg er gået hen og blevet rigtig glad for.
  Da vi startede med at ses var jeg lige kommet ud af et forholdsvist kort forhold, som egentlig aldrig skulle have været et forhold.

  Vi har set hinanden næsten dagligt og der kommer ord såsom “Du er den dejligste mand/kvinde i verden”, “Jeg er så glad for dig, du er det bedste der er sket for mig i lang tid” osv.
  Vi havde egentlig begge meldt ud fra start, at vi ikke var klar til noget forhold og joket lidt med at vi kunne blive kærester i sommeren 2018. Vi har mødt hinanden igennem en single gruppe på Facebook, hvor vi begge har været en del aktive, men stadig aftalt at vi kun så og skrev med hinanden, så vi har været exclusive fra start. På det seneste har jeg nok været mere aktiv på siden end han har og har egentlig været meget populær derinde. I starten rørte det ham ikke, da det jo “bare” er en single gruppe og vi har på intet tidspunkt haft snakken om at forlade gruppen og han havde forstået det som om, at jeg aldrig ville forlade gruppen, hvilket dog aldrig har været tilfældet. Vi har begge haft tendens til at tale hinanden lidt efter munden, fordi ingen af os har haft lyst til at presse modparten, fordi vi har nydt det vi står i. Jeg har dog vist ham frem for mine forældre og mine nærmeste venner.

  Undervejs har der været lidt problemer med hans ekskæreste, som har kimet ham ned efter hun fandt ud af at ham og jeg så hinanden. Han siger at han ikke kan lide hende, og det tror jeg egentlig på.

  For et par uger siden får jeg en besked fra manden som lyder ca. sådan her i små træk:
  – Jeg har på det seneste følt mig som en pauseklovn i gruppen
  – Du er drevet af opmærksomheden og ikke kedsomheden i gruppen
  – Du er en fantastisk kvinde
  – Jeg har aldrig følt mig så tryg og mig selv som jeg har gjort i dit selskab
  – Jeg er bare for at blive såret i længden når jeg bliver glad for en som jeg er for dig
  – Jeg er pisse ked af det og føler heller ikke rigtigt at du vil mere
  – Jeg vil ikke være den der holder dig hen i imorgen
  – Jeg var bange for at du ville blive skræmt og ikke ville mere

  Vi fik med nød og næppe løst de problemer og vi valgte begge at melde os ud af gruppen og levede videre i vores lille bobbel. Efterfølgende kommer der stadig masser af søde ord, han ringer dagligt og besøger mig næsten hver aften (når han er børnefri, vi har begge børn).
  Han udmeldte efterfølgende at:
  – Han aldrig har været så forelsket som han er i mig
  – Han tænker konstant på mig

  I weekenden har jeg holdt fødselsdag, hvor han var med, sammen med hele min familie og mine tætteste venner. Det var en fantastisk aften indtil vi skulle hjem. Han var meget fuld og siger på vejen hjem, at “Du er den dejligste kvinde i verden, men jeg kan ikke det her mere” og går videre. Han tog med mig hjem og kunne ikke huske han havde sagt det og undskyldte mange gang. Men hvad betyder det? Er man ikke mere ærlig når man er fuld? Da jeg havde sagt det, tog han tøj på og var på vej ud af døren. Da jeg spurgte ham om hvorfor han ville gå, svarede han at det vidste han ikke, men at det noglegange var nemmere at løbe fra problemerne.

  Han har fortalt mig mange fortrolige og personlige ting og jeg føler egentlig at han har tillid til mig.

  Vi nyder virkelig hinandens selskab og hele verden går i stå når vi er sammen. MEN jeg føler mig så usikker og føler hele tiden at han er på vej væk fra mig. Hvorfor har jeg den følelse? Det føles som at jeg bare venter på at bomben springer og at han får nok. Kan det være at jeg egentlig bare er tidsfordriv for ham?

  Jeg håber på råd eller en anden form for ro i maven 😌

  #19754
  Eva Marie
  Deltager

  4 mdr. er ikke lang tid:) Måske er det gået lidt for stærkt for ham – det betyder jo ikke nødvendigvis at han er på vej væk – men det lyder som 4 intense mdr.?

  Du skal lytte til hvad han siger – En mand mener som regel det han siger. Vi kvinder har bare en tendens til at overanalyserer.

  Det lyder da som om han er forelsket, men også bage for at blive såret – det er måske det han mener med ” at han ikke kan det her længere”.
  Måske er manden bare ramt af amors pil – og ja, det kan da godt virke skræmmende……

  Tror du skal give det lidt tid:)

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.