Fra konen til kæresten mest mulig smertefrit

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #13350
  Aya51
  Deltager

  Kære Martin Jeg vil gerne spørger dig Hvordan støtter jeg min kæreste Der flytter fra sin kæreste pga han og jeg er blevet forelsket Vi flytter mere eller mindre sammen hos mig om et par dage Og han forlader en kone gennem 30’år som er rigtig ked af det Vi har kendt hinanden i knap 1 1/2 år Og han fortalte hende det efter 9 mdr Altså for 7 mdr siden Det har været en forfærdelig omgang for os alle 3 Han har været flyttet Hun har været flyttet De har været i terapi i forsøg på at redde ægteskabet Han har ikke helhjertet gået ind for det Men været presset og tynget af dårlig samvittighed Nu er vi så der hvor de må stoppe Han fordi han ikke har nogen kærlige følelser for hende Og hun har efterhånden indset at der ikke er mere at gøre Altså han flytter om et par dage Og jeg vil så gerne vide hvad kan jeg gøre Hvordan støtter jeg ham bedst Vi er meget forelskede Og vi vil det her så meget Jeg er næsten færdig med din første bog Vejen til mandens hjerte Og har den anden liggende Det er så vigtigt for mig at det skal gå så smertefrit som det er muligt Og det jeg ved på forhånd er at han har den sorteste samvittighed og dermed lader han hende “kører” ham rundt i manegen Og hvor meget er rimeligt for mig at skulle accepterer Altså 2 spørgsmål Hvordan støtter jeg ham Og hvor meget skal jeg være villig til at accepterer Venlig hilsen Aya

  #13362
  sissi
  Deltager

  Jeg tænker lidt over hvordan han køres rundt i manegen, vil du fortælle lidt om det?

  Det er svært at svare når vi ikke kender mere til situationen.

  Hvis du vil have Martins rådgivning, skal du skrive på Martins side, hvor man betaler, og det er kun du og Martin der skriver sammen:)

  Selvfølgelig skal du støtte din kæreste, men det er hans forløb, og hans x familie, og kun hvis det går ud over dig, skal du ytre dig. Han skal selv finde sit ståsted i alt dette. 30 år er lang tid… og selvom I er forelskede, er det en hård omgang for alle og mange følelser/minder/familie/bånd han skal tage afsked med. Det kan tage år – selvom det er hans valg.

  #13368
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg tror du og din kæreste må tage en ting ad gangen og så huske på at der foregår en proces hos jer alle.

  #13376
  Aya51
  Deltager

  Jeg mener hun udnytter hans dårlige samvittighed Og dermed for ham til at love alt muligt Hvoraf han godt ville have været det meste foruden Og så kan måske sige at han må lærer at sige fra Men det er han desværre rigtig dårlig til Og jeg vil helst ikke presse ham Da jeg mener han er presset nok fra hendes side Det er som oftest noget med lige at deltage i julefrokost fødselsdag venne eller familie besøg

  #13380
  AnneM
  Deltager

  Kan du ikke bare lade ham deltage i de ting? Han er jo en voksen mand, så han bestemmer vel selv, hvem eller hvad han vil bruge tiden på? Hvorfor generer det dig, at han omgåes hende? Er det fordi du ikke føler dig helt valgt til?
  Jeg synes du skal vise dig fra din humane side, og lade hende og ham få afviklet deres mange år sammen på den måde, de har brug for. Hvis ikke han ville lave de aftaler med hende, så ville han vel ikke indgå dem.

  #13383
  lillehjerte
  Deltager

  Du kan jo heller ikke forvente at de pakker 30 års tidligere venskab væk fordi du er hoppet ind i hans liv. Lad ham selv afgøre hvad han vil med til.

  #13385
  sissi
  Deltager

  Han har så dårlig samvittighed, over det der er foregået – inden hans kone fik det at vide. Det er en uværdig måde, at komme fra hinanden på.
  Den dårlige samvittighed vil han have med i lang tid – selvom I er forelskede, så er der en stor skygge. Han er i tvivl nu, om det nu er det rigtige – selvom han elsker dig. Alt det han gør, gør han for at mildne sin kones smerte…og var han helt afklaret, det bliver han sikkert, så sagde han helt fra.
  Mange experter råder til at man efter et langt ægteskab tager tid alene – og bor alene. De to er jo nærmest “vokset sammen” – det forsvinder ikke lige fordi du og han nu er par, selvom det er jeres ønske. Det inderste følger ikke altid med hjernen.

  Du har på sin vis “vundet ham” fysisk men det psykiske kan tage lang tid, for han bliver hel, skal han have plads til at afvikle/deltage i det der indtil nu har været hans liv.
  Jeg kan godt forstå du er irriteret, for nu vil du jo have det hele, og kun være midtpunkt i hans liv du er på sin vis valgt til, men hans x kone og familien er ikke valgt fra.
  Hvis I er 100 % for hinanden, vil det henad vejen stilne af, og I vil opygge jeres eget liv m.m – men indtil da, smil og send ham afsted til de ting han deltager i, og smil glad når han er hjemme igen. Jeg ved det er svært, men lad være at blande dig… det skaber kun konflikter. Det hele er så nyt endnu – så giv det tid.

  #13387
  Aya51
  Deltager

  Tak for alle jeres gode svar 🙂

  #13392
  Tintin
  Deltager

  Tænk sig at være sin kone utro igennem 1,5 år.
  Derefter går man i terapi med konen, og fastholeder konen i en tro på, at de har en fremtid sammen, selvom der ingen er. Tænk sig hvordan ex.-konen må føle det, når det står klart for hende, at terapien, og alle de følelser og samtaler hun havde og alle deselvransagelse hun gjorde var på et falsk grundleg, og intet havde med virkeligheden at gøre.

  Hvor er det sølle. Hvor er har han dog lidt respekt og kærlighed for sin kone gennem 30 år.

  Er er helt klar over, at det må være uendelig svært at bryde med hinanden efter 30 år, og der i den forbindelse må være en masse dårlig samvittighed, som en masse andre følelser.

  MEEEEEEN dårlig samvittighed har intet med den måde han handler på at gøre, og hun driver ham ikke rundt. Nej han er en voksen mand, som har valgt i gennem snart 2 år at bedrage og billede son kone. Senest med terapien. Havde han virkelig en dårlig samvittighed, og ønskede han virkelig at hjælpe konen videre, så fortalte hende hende HELE sandheden (også de 1,5 år). Det ville hjælpe ex.-konen med at navigerer. Ned derimod fjerner han hedes søkort, og lader hende drive rundt i søen.
  Det har intet med dårlig samvittighed, respekt eller kærlighed at gære. Det handler alene om at sno sig som en slimet ål.

  Han holder hende i en limbo (limbus).

  Hvis du vil hjælpe ham og ex.-en, så beder ham om at fortælle hende den FULDE SANDHED. Det andet er uværdigt for alle parter.

  #13393
  hexia D trix
  Deltager

  Midt i pighvaren og lige inden Dronningens tale vil jeg indskyde at jeg mener man skal undlade at pege fingre af andre.

  Han ønsker at gå, han har dig, han har også ufattelig dårlig samvittighed overfor konen, så dårlig samvittighed at han deltager i en farce af en terapi ……….. hvis jeg var dig ville jeg give ham noget tid alene (og dig afstand), så du ikke bliver grunden til, at han opføre sig på en måde han ikke selv kan respektere og derfor på sigt ikke kan holde ud at have et forhold til.

  Godt Nytår!!!

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.