Bør man tage initiativ selv overfor mænd?

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #7519
  jergndoif
  Deltager

  Hej Martin og alle jer andre herinde 🙂

  Jeg er stødt ind i et dilemma. Jeg har altid været en som har ladet være med at skrive til ham jeg kan lide, og ladet manden tage initiativet. Men nu har jeg for en måneds tid siden mødt en fyr som jeg ikke kan få ud af hovedet.
  Vi mødtes i militæret og han skulle udsendes i en mdr. til udlandet.. Han skulle udsendes ugen efter at jeg mødte ham første gang. På den uge nåede vi at se hinanden tre gange, vi festede, trænede sammen og han virkede virkelig interesseret i mig. Efter han var taget afsted skrev han, at han håbede på at vi kunne ses igen når han kom hjem. Det ville jeg selvfølgelig og jeg har slet ikke lyst til at ses med andre end ham.
  Jeg har taget mod til at skrive nogle gange i de seneste uger og han har svaret godt tilbage. men han har bare ikke selv taget initiativ til at skrive, så jeg ved ikke om han stadig er interesseret.

  Normalt ville jeg bare lade det glide ud, men jeg er også kendt som rimelig kold overfor drenge af mine veninder og det prøver jeg at lave om på 😉 Så skal jeg tage mod til mig og blive ved med at skrive så han ikke glemmer mig selvom han er udsendt og snart kommer hjem, eller skal jeg vente på at han er tilbage i DK og se hvad der sker?

  På forhånd tak for hjælpen 🙂

  #7522
  sascha
  Deltager

  Skriv 🙂 – det er jo ikke en pædagogisk højskole han er på! Og vent med at vurder på ham til han er hjemme igen.

  #7527
  Per
  Deltager

  All the games people play…

  Nogle gange kan kærlighed lyde som et spil Stratego!
  (“Hvis jeg skriver det her, så vil han tænke det her og så vil han gøre sådan…)
  Ja, kærlighed er sgu meget et spil med vindere og tabere.

  Selvfølgelig skal du tage initiativ, hvis du er interesseret. Come on.

  Der er 3 muligheder:
  1. Han er interesseret i dig som kæreste.
  2. Han er interesseret i dig som uforpligtende sex-bekendtskab.
  3. Han er ikke interesseret.

  Det bedste ville helt sikkert være bare at spørge ham lige ud.
  Men siden han er udsendt i en måned, synes jeg du skal vente til I begge kan
  sidde overfor hinanden og have en alm. samtale face to face.
  Der kan sgu let opstå misforståelser gennem sms´er og emails, så lad være
  med langdistance-forhold.

  Du kan sige til ham at du har tænkt meget på ham og hvis han er interesseret,
  så er han velkommen til at kontakte dig, når han kommer hjem.
  Så er bolden på hans banehalvdel og tro mig, er han interesseret, skal han nok vende tilbage og du kan nøjes med at finde ud af om han hører til ovenstående kategori 1, 2 eller 3.

  Herefter fortsætter du med dit liv og tænker så lidt på ham som muligt. For selv om det kun er en måned, kan der jo ske ting og sager…

  Det du gør nu er jo som at rive et plaster langsomt af.
  (Jeg ved godt det er lettere sagt end gjort.)

  Nå, prøv det og se hvor det bærer hen ad.
  Og hvis det ikke går som planlagt… så skal der sgu nok dukke en ny lækker fyr op på et tidspunkt!

  Det er fordelen ved at være ung, der er muligheder alle vegne! 🙂

  #7544
  Sanne2
  Deltager

  Der er også den mulighed at han netværker og ikke er kæreste interesseret… dét behøver ik være så. sort/ hvid..jeg synes du skal stoppe med at skrive og se om han vender tilbwge selv…

  #7545
  Tintin
  Deltager

  @jergndoif

  Ja selvfølgelig skal du tage kontakt!

  Man lever kun een gang!

  I har tilmed aftalt at mødes. Så du kaster blot et par linje, hvor du kort spørger om I ikke skulle nuppe en sandwich på en cafe nu hvor han er hjemme igen!

  PS! jergndoif jeg vil næsten ikke kalde det et initiativ 🙂 Det er jo på ingen måde som en heltinde i en 007 film, som udfordrer og flirter til den store guldmedalje. Du risikerer stort set intet på denne måde.
  Det er blot en alm. hilsen. Ganske som du kunne sende til en veninde. Nå I mødes så har du tid til at mærke efter. Er kemien der, ja så kan du eller ham tage det første skridt til et kys eller en ny date. Så kan du altid skrue op for flirten. Der er intet mere sexet end en pige som kan flirte og tage initiativet!
  Jergndoif hvis du ikke kan kaste et alm. håndtegn, så kommer du sku til at gå glip af en masse her i livet. Hvis han er topnice, så er der da en anden pige som nupper ham, hvis du sidder på hænderne.

  Min kære moder har altid sagt til mig:

  “Det er ikke mændene som score, men pigerne som vælger!”

  God jul og må du få dit ønske opfyldt 🙂

  #7546
  Tintin
  Deltager

  PS! Det er fuldstændig ligegyldigt om du opfattes som kold, eller om han ikke kaster sig over dig. Det kan være alle mulige misforståelser, usikkerheder, tvivl og andet som står i vejen.

  Du skal have vished, og du skal give det en chance. Hvis der er kemi så kan du sku’ ikke ødelægge det, men alene forpasse chancen.

  #7548
  Tintin
  Deltager

  @jergndoif

  En sidste bemærkning. Som mand har jeg oplevet piger, som har taget initiativet på et utal af måder. Een pige som jeg havde datet i 2 uger, og som derefter rejste til udlandet ringede eet år senere og inviterede mig på ferie. En anden har skrevet til mig mange gang, og inviteret mig på middag hos hende (ingen tvivl om hendes intentioner). Den piger som jeg har haft det længste forhold til, brugte en festmiddag til at flire med mig. Efter middagen gik hun hen og talte med mig. Jeg inviterede hende ud og danse. Derefter slap hun ikke min hånd resten af aftenen. Efter den første dans, så vidste jeg, at den var “hjemme”, men da jeg var vild med hende, så var det en fantastisk følelse, at flirte vild med denne smikke pige, og forsvinde i hinedens øjne og smil. Pigen med ferien takkede jeg nej til, ganske som pigen med de mange invitationer. Der gjorde jeg alene fordi jeg manglede kemien. På dansegulvet sagde jeg ja til. For alle pigerne gælder, at jeg har stor respekt for, at de var modige og tog initiativet.

  Min pointe er den simple. Er manden glad for dig, så kan du ikke ødelægge ret meget. Med mindre du kaster dig over ham som en billig tøs og klister dig til ham. Du må gerne tage initiativet, men find et tempo som han kan være med i.

  Jeg er helt sikker på, at du nok skal score ham på den rigtige måde. Du skal blot skabe nogle situationer, hvor I kan være sammen, og så skal kemien nok klare resten. Måske skal du tage initiativ til “lige høre” om i skal på cafe, i biografen og 17 andre ting, før han er i nettet. Det kaldes kvindelist.

  Som afslutning vil jeg sige, at selv hvis han ikke er 100 pct. forelsket, så har jeg set rigtig mange mænd, som er blevet forelsket i kvinder som de har set meget. Bedste venner, kollegaer etc.

  Hvis han er manden for så må du komme ind i kampen og planlægge en militær operation. Som den det tager initiativet, har du mulighed for at ligge strategien (hvor, hvornår og hvordan du vil udnytte terrænet), og er strategien god, så opdager han måske slet ikke, at han har været i krig 😉 Kvindelist!

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.