forvirring

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #9685
  Kimmie
  Deltager

  Hej alle.

  Jeg har haft noget med denne fyr i 3 mnd og har haft sex med ham.
  Jeg spurgte for to uger siden, hvad han sådan tænkte om os, bare for at få af vide, hvad han gik og tænkte, da jeg self har været i tvivl, også selv. Han sagde at han nok var mere på noget for-sjovt-noget lige nu. Jeg skrev så at det var fair og at jeg også var med på den. Den sms har han ikke svaret på, og jeg ender sms’en med et spørgsmålstegn, om vi bare tager den derfra. For selvom jeg siger at jeg selv har været forvirret, så synes jeg da han er sød og måske godt kunne se at der blev til mere.

  Men så mødte jeg ham i byen i går (og han har stadig ikke svaret på min sms, som er virkelig umodent og han er 24)
  Min veninde var meget fuld og går over og snakker med ham. Så siger hun at han har fortalte at han synes jeg er dejlig, lækker og han vil mig godt, men ved bare ikke helt hvad (altså han stadig er forvirret ang. det). Min veninde fortæller også at han blev rød i hovedet og hun fortæller at han siger, at han ikke vil ødelægge noget med mit forhold (det er her, han tror jeg har en kæreste (som er min bedsteven), som også er i byen). Min veninde siger at vi er bedste venner og der er intet i det overhovedet. Her kunne han have gået over til mig og spurgt..

  Senere tager han fat i mig og spørger ind til hvad jeg laver på baren og hvem jeg er sammen med og så spørger selvfølgelig også ind til ham. Så siger han at han vil finde mig senere og komme og danse med mig (hvilket bare er fuldemandssnak).

  Da jeg skal til at tage hjem, ser jeg han tager en taxa.. Og som jeg nu er (lidt en stalker), går jeg ind på Tinder, hvor vi har mødt hinanden og ser hvor langt han er fra mig. Og jeg kan se at han er ikke hjemme hos sig selv, da jeg er kommet helt hjem. Nu kan jeg jo kun tolke på det, uden overhovedet at vide hvor han er…

  Men det jeg bare vil sige er at, han forvirrer mig rigtig meget.. skal jeg gøre noget ved det eller bare lade manden være og se om han kommer til mig og se om han mener det med han synes jeg er dejlig?, hvilket jeg på en måde har lidt svært ved at tror på, fordi han ikke kom hen til mig der i går aftes..

  Og nu lyder det lidt creepy, men jeg begyndte at tænke på at måske han ikke har fået min sms, fordi han har fået nyt nummer (han er “næsten” lige startet på et nyt job). Jeg søgte så på det nummer jeg har på krak, men der var ingen søgeresultater.. Så søger jeg på hans navn og ser at der kommer et helt andet nummer op.. Altså den sidste besked jeg skrev, der svarede jeg én dag efter, han havde skrevet.. Kan man få et nyt nummer så hurtigt..
  Og det jo ikke fordi han ikke vil snakke med mig, for det gjorde han jo igår, så tænker ikke at han får nyt nummer pga. mig, men der kan jo være mange flere ting, som gør at han har været nødt til at skifte..

  #9686
  Tintin
  Deltager

  @Kimmie

  Du lyder, som om et menneske som har mistet din selvrespekt og virkelighedsopfattelse.

  Manden er tydeligvis ikke interesseret dig. Hverken som kæreste eller b-ven. Han har haft rigelig med chancer.

  I min optik er det mangel på selvrespekt, at opsøge han i byen mht. at være b-venner. At stalke ham er blot mere vand på samme mølle.

  Du vil ham mere end han vil dig! Indse det, og find en mand som kan gøre dig lykkelig.

  #9687
  lillehjerte
  Deltager

  Jeg vil nu ikke bruge helt de ord om dig. Du er ung og du kender nok kun få koder i hvordan andre agerer i fht når man er kæreste eller b- ven med mere. Du er ung og er faldet for ham fyren på 24, læser jeg det som. Ja når man er det mangler man af og til realitetssansen. Men den skal nok komme tilbage til dig.

  Jeg vil dog tilslutte mig at fyren havde mange chancer i byen og inden da til at vise dig interesse uden at han gjorde noget ved det. Det at han undlader at tage initiativ til merkontakt til dig viser hans interesse er fraværende. Hm 24 er ingen alder og der er sjældent nogen mand som udviser modenhed i kærlighedslivet i den alder. Men der er nogen som gør selvfølgelig.

  Jeg tænker at det bedste vil være at droppe alt fokus på ham fyren med det samme. Det kommer bare til at påvirke dit selvværd at undersøge, kontakte ham med mere, når han ikke vil noget med dig.

  Hans adfærd på jeres bytur synes jeg mere afspejler at han har følt sig presset og egentlig havde lidt svært ved bare at sige fra og være ærlig.

  Sidst men ikke mindst læser jeg lidt mellem linjerne at du faktisk ønskede mere af relationen end det uforpligtende sex. Med den forventning kommer du til at skade dit selvværd. Hvis man skal have en b- ven skal man rydde alle forventninger af vejen og se det som lidt her og nu- nyde sex og ikke mere.

  Jeg tror du skal fokusere på hvad du hlet klart har af ønsker og så gå efter det og dem som har det ligesom dig og hvor de naturligvis er ægte gensidige følelser. Men husk at give plads til fyren- og at han giver plads til dig kan være rigtigt vigtigt element i kærlighedslivet. Læg alle de der kontrol vaner med tinder medvidere fra dig. Jeg har aldrig prøvet tinder, men det lyder som noget fanden har skabt(for den der bruger det til at kontrollere hvor andre befinder sig med mere?), når det medfører at man kan tjekke hvor ens elsker/tidligere elsker er. Nogle gange er uvidenhed den mest velsignede invitation til at komme lykkeligere videre.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.