Forvirret…

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #2230
  lionne
  Deltager

  Jeg har gjort alt det forkerte i forhold til en mand jeg er rigtig glad for. Jeg har spurgt for meget til vores relation fordi hans opførsel virkelig forvirrede mig. Han ville ses men ikke lige nu…?
  Og til sidst blev han træt af mine spørgsmål og skrev at han ikke kune alligevel. At det altid ender galt og det måtte slutte her. Sådan som det altid ender galt er at han pludselig er på 200 % og kører mig over med søde ord. Når jeg så bliver interesseret forsvinder han. Og så bliver jeg forvirret.
  Det er sket 3 gange nu og jeg føler mig rigtig dum her efter 3 omgang. Og nu har jeg besluttet at dette her var sidste gang.
  Er han bare en møg forvirret mand eller er det mig der gør alt forkert?

  #2231
  Sommerregn
  Deltager

  Gør alt forkert i forhold til hvad?

  Jeg tror, du vil få mange svar, der handler om, hvordan man taktisk holder manden varm. Og her vil svaret være JA. Her er det rigtige, at være tilbageholdende og lade ham komme på banen. Ikke stille spørgsmål og ikke afkræve ham en forklaring på forholdets status og udvikling.

  Men handler det om din egen ro – så ved jeg nu ikke, om det er det samme svar. Jeg ville da ikke gå og afvente, at en mand genfinder interessen, hvis han lige har oversvømmet dig med kærlighedserklæringer.

  Så hvad er vigtigst for dig?

  Umiddelbart synes jeg ikke, du skal stille dig til rådighed for hans udsving. Det er alt for hårdt. Og det vidner jo også om, at der er noget hos ham, der ikke er alt for sundt.

  Så mit bud er, at du skal tilgive dig selv, at du tog en tredje runde – og hold så fast nu. Også når han dukker op fjerde gang.

  #2232

  Hej

  Jeg tænker også, at dette både kan være en pige og en dreng. Altså at det både kan være din og hans skyld … og måske ingens skyld at det slingrer sådan.

  Det er jo meget almindeligt med den der, nu-vil-du-så-vil-jeg-ikke-rigtig svingen hos både mænd og kvinder i starten af et forhold. Dog med den detalje, at mange kvinder er lidt mere udtalte og afklarede omkring deres uafklarethed end mænd.

  Jeg synes også, at du skal klappe dig selv på skulderen for ikke at gå for meget i selvsving sammen med ham, men derimod trække dig lidt ud af legen, så du ikke bliver alt for rundforvirret.

  Ofte vil kvinder også kun være meget på med at få afklaret, hvad det er for en slags forhold, når de er for usikre på manden og derfor ubevidst kører sådan en nu-stresser-jeg-dig-for-at-se-hvad-du-kan-klare test på ham. Hvis der er mere gensidig tryghed i forholdet, kører kvinder ofte ikke stalin-orglet af på manden på samme måde.

  Bedre held næste gang.

  Med venlig hilsen

  / Martin Østergaard

  #2255
  lionne
  Deltager

  Tak for jeres svar – jeg kan bruge dem begge til at komme videre 🙂
  Kh Lionne

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.