Forvirret over introvert mand

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18966

  Hej
  Jeg har datet en mand gennem de sidste 5 mdr. Jeg har ekstremt svært ved, at finde ud af hvad han tænker om vores relation da han ikke giver udtryk for hans følelser.
  Han siger selv han er dårlig til at snakke om følelser, og den ene gang jeg har spurgt ham har han undgået at svare på det.
  Spørger jeg ind til hvor han ser os, giver han udtryk for at vi bare skal tage tingene som de kommer.

  Han skriver altid smukke i hans beskeder til mig, og han kan også finde på at skrive, at han glæder sig til at se mig – derudover får jeg intet. Vi ringer eller skriver sammen dagligt, dog bliver det oftest kun til en kort besked.
  Det er sjældent mig der skriver eller ringer først, da jeg er så usikker.

  Han har meget travlt på jobbet, så vi ses kun ca. 2 dage om ugen. Har et ønske om, at vi ser hinanden noget mere, hvilket nok er en kvindeting.
  Det skal siges han elsker at være selv om aftenen, han hviler meget i sig selv.

  Da jeg har så svært ved at finde ud, hvad han vil have ud af denne relation, da han ikke åbner munden, vil jeg gerne høre, hvad i tænker?
  Skal jeg trække mig, eller bare finde min tålmodighed frem?

  Hilsen
  Den forvirret kvinde

  #18967
  Gniske
  Deltager

  Jeg følger lige med, for jeg står i noget meget lignende – blot er det kun et 1 1/2 måned gammelt forhold. 5 måneder er længe!

  Ja på sin vis er min “værre”, for der er sjældent kommunikation uden for møderne, og det bliver heller ikke altid til at ses mere end én gang om ugen (han er også travl med både job/venner og mange fritidsinteresser).

  Jeg spørger ikke direkte (endnu), men det varer ikke længe, så skal der ske noget mere på flere planer – mht. forholdsstatus, mht. udtryk for følelser, mht. at ses hyppigere – eller jeg skal videre.

  Det kan være sådan noget som Asperger (højt fungerende med autistiske træk), men kan også være at følelserne mangler, men han trækker den, fordi han gerne vil beholde relationen (kontakt/venskab, sex og hygge).

  Spændt på svar.

  #18968
  Laerke
  Deltager

  Imens I venter på tilbagemelding fra jeres mænd, kan i måske få inspiration fra bogen “Wired for dating” af Stan Tatkin. Jeg glemte at henvise til den i en anden besked herinde.

  Hvis det er en person med asperger, så tjek aspergerpartner, hvor ægtefæller mv deler erfaringer. Det kan blive et meget ensomt forhold, hvis man ikke selv er asperger.

  #18975
  Gniske
  Deltager

  Laerke: Hvad siger “Wired for dating” om den her problematik? (bare helt kort).

  Lettereforvirret:

  Jeg synes 5 måneder er ALT for længe at hænge fast i den problematik. Det er kun i starten at det er bedst, forholdet primært skrider fremad på mandens initiativ.

  Du skal til at tage initiativ til at ses mere, som du selv gerne vil. Det bør forholdet kunne bære nu (altså ca. 50-50 initiativ fra dig og ham), og ellers er det nok ikke noget for dig, og forholdet kommer nok aldrig videre.

  Tag også selv initiativ til at bruge flere kærlige ord. Hvordan reagerer han? Accepterer han det eller bliver han mere kold og distancerer sig?

  Noget du kan gøre som et sidste forsøg, er at gøre dig mindre “stående til rådighed”. Du kan være blevet en del af tapetet – en selvfølge. Tag ud til en masse spændende interesser og ferieophold, hvor du møder andre mænd. Det må gerne være lidt “tykt” – fx kursus med tema “parforhold og seksualitet”. Han skal blive seriøst bange for at miste dig til en anden mand, hvis han ikke giver dig mere.

  Reagerer han ikke, evner han det enten ikke – eller har ikke følelserne.

  #18976
  Laerke
  Deltager

  Stan Tatkin har i sin bog en anderledes tilgang til dating, end mange andre datingbøger. Han kombinerer videnskab indenfor neurobiologi, tilknytningsteori og mindfuldnes i sine datingråd. Hvordan man bliver en Sherlock Holmes ud i dating og finder ud af om den man dater passer til den type relation man ønsker sig. Altså han er meget obs på relationen og ikke så meget personen. Hvordan man er obs på alarmer ift. den man dater mv. Han kommer med flere eksempler på hvor det går galt.
  Jeg har skrevet lidt om det i Tenas tråd.
  Der har været skrevet så meget herinde om at man endelig ikke må være for needy, udtrykke behov, undersøge hvad den anden er for en person og spørge ind. Desuden er alt jo ikke det der bliver sagt, men også det der bliver sagt mellem linierne. Jeg tænker på, om du mon nu har fået undersøgt ordentligt, hvad det er for en person du dater – hvad han er i stand til/hvad du selv er i stand til og hvilken relation han/hhv. du ønsker. Du skriver, at han har travlt m. arbejde, venner og mange fritidsinteresser mv. Tillige ses i kun 1 gang om ugen og der er sjældent kontakt derimellem. Er det det du vil/har behov for? Hvad er en god og nærende relation for dig? Kan ikke huske om det er dig der pt står uden arbejde og har hjemmeboende barn? Passer det så med en person der har mange jern i ilden og som måske har det svært med at tilsidesætte nogle af sine fritidsaktiviteter mv. for at kunne komme til at lære dig nærmere at kende? Måske han bare har lyst til at have et parforhold for man laver meget hver for sig?
  Desuden gør Stan Tatkin op med nogle myter omkring kærlighed og parforhold.

  #18981
  Laerke
  Deltager

  Gniske: Kan du ikke bare ringe til ham og invitere på en date? Og på daten fortælle, at du er nysgerrig på at lære ham bedre at kende, men det kræver at i ses oftere og har mere løbende kontakt for at det fungerer for dig. Og så se om han er villig til at komme dig imøde?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.