Forvirret og i tvivl

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18320
  Kimmie
  Deltager

  Hej alle.

  Min bedste veninde har en kæreste og han har en bedste ven, som for et år siden, begyndte at spørge rigtig meget indtil mig. Vi havde for et år siden, set hinanden i byen, men der skete ingen ting. Her for 2 måneder siden, mødtes vi så efter byen, tog hjem til mig og havde sex. Vi hyggede os rigtig meget og lå og snakkede om alt mellem himmel og jord og han var virkelig åben omkring sig selv, ift at vi faktisk ikke rigtig havde snakket sammen. Han blev næste dag til sent. Han inviterede mig så hjem på middag hos ham, to uger efter, hvor han spurgte om jeg ville blive og sove og det ville jeg jo gerne. I de to uger, skrev vi sammen hver dag eller det vil sige, vi skrev sammen om aften. Han arbejder nemlig i dette halv år rigtig meget fra tidlig morgen til sen aften. Det var mega hyggeligt den aften og morgen og derefter skrev vi stadig sammen, men kunne godt mærke på sms’erne at havde fået rimelig travlt og har også spurgt min veninde om, HVOR travlt de har, da hendes kæreste og ham her arbejder sammen og hun siger at de har virkelig travlt. Men han bliver ved med at skrive indtil i sidste uge hvor han svarede først efter 5 dage. Men da han så svarede, så spurgte han meget indtil mig og jeg spurgte self og indtil ham. Den sidste besked han skrev, spurgte han om jeg havde en travl uge og jeg svarede og spurgte ham. Nu er der gået over en uge og han har ikke svaret. Mit problem og tvivl ligger i at jeg før er blevet “brugt” eller hvad man kan sige. Jeg har oplevet at være forelsket i en og han sagde at han også var det i mig, men næste dag skulle det hele sluttes.. så jeg er rigtig bange for at jeg har givet for meget af mig selv og så ender det bare lige pludselig.. jeg er ikke forelsket i ham her, men jeg synes han er sød og vil gerne lærer ham mere at kende.. men når man ikke har svaret efter en uge, er man så interesseret? Er det bare fordi han arbejder så meget at det er det han tænker på? Hvorfor invi på middag og skrive sammen efter, hvis man virkelig ikke har lyst? Plus han hat også tilføjet mig på Facebook og når vi har skrevet sammen, så har han nogle gange sendt kyssemundssmiley og han har én gang ringet og spurgt om hvordan jeg har det og vi snakkede i en time der.. hvad skal jeg gøre og tænke? Har ikke lyst til at skrive en besked om han har fået min sidste.. det synes jeg er lidt nederen at gøre. Skal også siges at jeg har skrevet til ham at jeg fvwd godt at han har travlt osv.. hvor han har skrevet at han er flad for at jeg forstår. Kan det måske gøre at han tænker at han så kan skrive når han får tid, fordi at jeg skriver at jeg forstår og det er okay?

  #18321
  Eva Marie
  Deltager

  Han er ikke nødvendigvis uinteresseret bare fordi han er langsom til at svare.
  Han KAN jo reelt have travlt og have mange ting at tænke på, og så tror jeg du skal lade være med at presse ham for svar.
  Du risikerer at han så trækker sig. Lad ham komme til dig, skrive til dig når HAN ønsker kontakt.
  Jeg ved godt det er hårdt at vente, men som jeg ser det, så er du nød til at gøre det….
  Går der mere end 3 uger, så er han ikke interesseret.

  Men hvorfor ikke finde en du kan blive forelsket i ?

  #18322
  sascha
  Deltager

  Han arbejder, er træt og ikke nødvendigvis uinteresseret,
  Mænd kører på et program ad gangen – lige nu arbejde.
  Ellers enig med @EM

  #18323
  Kimmie
  Deltager

  Ja I har ret. Vil heller ikke skrive til ham får at få af vide hvad der sker.. det synes jeg er nederen. Men ja, det sgu svært at lave vær med at tænke på, men må virkelig prøve. Altså han gå muligvi også i byen, så synes det er lidt mærkeligt at han ikke skriver.. men ja, Sascha du har ret, han koncentrere sig bare om arbejdet og så skriver han når han vil mig.

  #18324
  segret
  Deltager

  Ja Hvorfor ikke finde en mand du er forelsket I`?

  #18330
  sascha
  Deltager

  Du gider ikke en mand, der ikke prioriterer dig. Trust me! Og det gør meget mindre ondt at opdrage ham/miste ham nu end efter mange måneders frustration, spekulation og uvished. Så lad den ligge og stil krav, hvis han vender tilbage. Hvis han vil dig, skræmmer det ham ikke væk. Hvis han kun søger tidsfordriv, flygter han – men så er du også bedre tjent uden

  #18331
  Kimmie
  Deltager

  Jov det selvfølgelig rigtigt! Men hvorfor starte en salatsæt, hvor den anden part svare og spørger tilbage og så ikke svare på det.. ved at han skal i byen i aften, så der skal han jo ikke arbejde.. synes bare at det er mærkeligt..

  #18332
  Kimmie
  Deltager

  *starte en samtale (ikke salatsæt haha)

  #18333
  lillehjerte
  Deltager

  jeg er enig. Husk at mærk din grænse og handl på det og hvis han ikke kan forholde sig til det er han ikke den du skal være sammen med eller bruge mere tid på.

  #18370
  Kimmie
  Deltager

  Men nu er der gået over 2 uger.. på en måde ville jeg gerne skrive og spørge om det går godt og om han har lyst til at ses i nærmeste fremtid. Men omvendt så synes jeg også at det er ham der skal skrive, fordi det var ham der ville have kontakt osv.. ved at han har arbejder i hele weekenden, så han har jo travlt..

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.